Václav Mikulášek kajícně reaguje na svůj poslední výkon. „Potřebuji pomoc,“ napsal

Z krize do krize. Václav Baba Jaga Mikulášek aktuálně prožívá velké trápení, což umocnil sobotní zápas v Trnavě. Tady je nejčerstvější Vaškovo vyjádření.

Baba Jaga Foto: OKTAGON MMA

Mikulášek na sociálních sítích přiznává problém a omlouvá se za svoje chování

Věčně dobře naladěný Vašek Mikulášek momentálně prožívá velkou životní krizi. Ta se navíc ještě umocnila po sobotním zápase s Róbertem Kokym, který Mikulášek za podivných okolností ve 3. kole odklepal.

Bohužel se však ukazuje, že tato situace byla jen špičkou ledovce. Baba Jaga už delší čas prožívá velkou životní krizi, se kterou evidentně souvisí i psychické problémy. To vše se podepsalo na jeho chování bezprostředně po zápase, kdy na tiskové konferenci málem došlo k potyčce. Více jsme o tom psali zde. Teď ovšem přišla z Vaškovi strany omluva i částečné vysvětlení.

„Život nás někdy přivede na opravdu temný místa ! Stydím se stále že jsem donutil lidi kteří mě tak dlouho podporovali a všecko pochybovat o mě stydím se ze nedokážu pracovat se sebou jako dřív !omluvam se opravdu všem kteří do investovali čas a a vše už nikdy nikoho v tohle ohledu zklamat nechci !!

Myslel jsem ze mužů jít dal ublizuji tím hodně sobě a lidem kteří semnou stali since day one ! Ano upřímně potrebuju pomoc vím že to lehký nebude ale bohužel ztratil jsem tu nejzákladnější vlastnost co jsem měl a to užívat si každý den na tohle světě ! Nikdy jsem nemusel řešit tak moc jako tedka nikdy jsem se necítil tak bezcenný jako teď ale je to pouze má chyba ze jsem dovolil si připustit že nemám hodnutu !!!

Děkuji všem za mega podporu děkuji sponzorům proste ti kteří drzi a nevzdávají to semnou všem vám to jednou vrátím !!! Omlouvám se za své chování po zápase nebylo to fér k @robi._f vím kolik toho semnou musíš projít a vím ze to nebylo fér !!! Co se tyče nějaké odvety myslím ze kluk ví ze prohrál zapas !! A ano půjdeme do toho ještě jednou v mma protože dostaneš uplnne jinou verzi člověka než s kterou si zápasil !“

Z těchto slov je jasné, že se Mikulášek musí dát dohromady zejména v soukromém životě, a teprve poté připadá v úvahu jeho návrat do klece. Kdy to ovšem bude, je momentálně velmi nejisté. Podstatné je, aby se v tuto chvíli zlepšil hlavně jeho psychický stav, který podle všeho rozhodně není dobrý.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MMA bojovník Vašek Mikulášek

Václav Mikulášek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek je kontroverzní⚡, český MMA zápasník, který si s nikým a ničím nebere servítky v kleci i mimo ní.🧨 Jeho osoba...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Jedna rána za druhou! Baba Jaga přiznal, co všechno vedlo ke konci kariéry

Fanoušci Oktagonu stále nemohou uvěřit, že Václav Mikulášek skutečně končí svou kariéru. Baba Jaga ale hned přiznal, že nejde o náhlé...

Ondřej Novotný

Kdo spolupracuje s RedFace, má stopku v Oktagonu. Musíme nastavit hranice, říká Novotný

Mezi tuzemskými organizacemi Oktagon MMA a RedFace vládne už nějakou dobu napětí.⚡️ Oktagon se teď rozhodl dát jasně najevo svůj postoj.💥