Kdo spolupracuje s RedFace, má stopku v Oktagonu. Musíme nastavit hranice, říká Novotný

Mezi tuzemskými organizacemi Oktagon MMA a RedFace vládne už nějakou dobu napětí. Oktagon se teď rozhodl dát jasně najevo svůj postoj – zběhnutí bude mít dopad nejen na zápasníky, ale i rozhodčí a další.

Ondřej Novotný Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Z RedFace do Oktagonu vstup zakázán!

Promotéři dvou tuzemských organizací se do sebe vzájemně už pár týdnů strefují a došlo i na pár drsných slov. Že Ondřej Novotný organizaci RedFace mírně řečeno neuznává, není žádné tajemství, v poslední době však olej do ohně přilil zápasník Oktagonu, který má kvůli údajnému sázkařskému podvodu od organizace stopku – Gábor Boráros. Ten se měl údajně sám ozvat RedFace a hlásit se o zápas.

A nejspíš i proto se v Oktagonu dohodli, že je třeba zápasníkům (a potažmo i dalším spolupracujícím)  nastavit jisté hranice, jelikož organizace nechce být s RedFace spojována a už vůbec se s ní nehodlá dělit o bojovníky.

„Probírali jsme to v Oktagonu, hodně, a věříme, že jsou určité hranice, které už nechceme tolerovat, a protože jsme leader tohoto trhu, tak se od nás – a my to tak taky očekáváme a vnímáme – vnímáme to tak, že jako leader trhu to musíme udělat jednodušší i ostatním, aby i oni si mohli určit nějaké hranice,“ vysvětloval Ondřej Novotný postoj Oktagonu v MMA letem světem.

„Pro nás je ta hranice v tuhle tu chvíli jasně daná a organizace Oktagon NEBUDE spolupracovat s nikým, kdo spolupracuje s takzvanou organizací RedFace,“ prohlásil Novotný.

„To znamená: Nebudeme spolupracovat s rozhodčími, kteří tam budou pískat zápasy, nebudeme spolupracovat s cutmany, kteří tam budou, nebudeme spolupracovat s bojovníky, kteří tam budou zápasit (vyjma téhle té karty). Nebudeme spolupracovat s nikým, kdo se dá do kupy s touhle tou partou,“ zakončil Novotný výčet těch, kdo budou mít v Oktagonu stopku.

➤ Čtěte také: Oktagon vs. RedFace. Proč mezi promotéry panuje nevraživost?

„Není to rozhodnutí čistě mé, je to rozhodnutí nás všech v Oktagonu, vážně jsme to tady probírali a jsme znechuceni tím, že někdo takovej v tomhle tom byznysu je (nebo se v něm snaží být) a že do něj přináší takovéhle věci a že mu tak ubližuje,“ vysvětlil, jak k tomuto závěru v Oktagonu došli.

„Jsou věci, které už nechceme tolerovat a taky je tolerovat nebudeme. Takže každej ať si to rozhodne, jak chce, ale pakliže chce někdo dělat s náma, tak nemůže dělat s RedFace.

Jsme absolutně proti tomu, absolutně! Nebudeme samozřejmě dělat žádné aktivní kroky, nemáme na to čas, nechceme se tím vůbec zabývat, ale výjimečně je čas se proti tomu postavit. Samozřejmě vzbudilo to zcela oprávněně zhnusení všech lidí okolo – a týká se to i sponzorů, my nechceme, abychom měli stejnýho partnera jako tahle grupa,“ zakončil Novotný.

Ondřej Novotný měl jasný názor na organizaci RedFace už po prvním galavečeru, kdy organizaci nazval novým dnem. Více čtěte zde: Ondřej Novotný nabízí stručný názor na úvodní galavečer Red Face

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný nabídl názor na Red Face

Ondřej Novotný nabízí stručný názor na úvodní galavečer Red Face

V sobotu se konal první turnaj organizace Red Face a několik peprných reakcí na sebe nenechaly dlouho čekat. O jednu z nich se postaral...

Gábora Borárose možná uvidíme v RedFace

Boráros v RedFace? Gábor se zřejmě hodlá vrátit do klece za každou cenu

Gábor Boráros už je bez boje zřejmě příliš dlouho, a tak vymýšlí způsoby, jak se znovu dostat co nejdřív do klece. Možná ho uvidíme i v...

Tisková konference Red Face

Red Face šokuje: Facky tortillami i bitka v telefonní budce

Zdá se, že pojem "bizár" brzy dostane úplně nový rozměr. Nová fackovací organizace Red Face na první tiskové konferenci odhalila svůj...