Boráros v RedFace? Gábor se zřejmě hodlá vrátit do klece za každou cenu

Gábor Boráros má ve své domovské organizaci stopku kvůli vyšetřování sázkařské aféry. Boráros už má však čekání dost. O tom přesvědčil nedávno své fanoušky, když oznámil, že ho v kleci uvidí v rámci turnaje jeho vlastní organizace Combat X. Tím to ale dost možná nekončí...

Gábora Borárose možná uvidíme v RedFace Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Uvidíme skutečně Gábora Borárose v RedFace?

Gábor Boráros se do klece Oktagonu asi jen tak nepodívá. Důvodem je údajně zmanipulovaný zápas, který měl vést k sázkařskému podvodu. Celá věc je stále v šetření, jenže Gáborovi už se zřejmě nechce čekat, až dostane od organizace zelenou, a tak se rozhodl zařídit po svém a v září bychom ho měli vidět bojovat v kleci vlastní organizace Combat X.

„Gábor to s náma konzultoval, ptal se, jestli může zápasit, my jsme mu řekli, že zápasit samozřejmě může. Že vlastně proč by nemohl, to, že u nás nemůže zápasit, neznamená, že nemůže zápasit někde jinde,“ prohlásil šéf Oktagonu Ondřej Novotný ve svém pravidelném vysílání MMA letem světem.

Combat X ale možná nebude jediný turnaj, v němž Gábora v září uvidíme bojovat. Se smíšenými pocity přijímaná organizace RedFace rozjela na svém instagramu anketu, zda by si fanoušci přáli v jejich kleci vidět právě Gábora. Podle všeho by měl nahradit dalšího bojovníka Oktagonu, jenž se měl v druhém turnaji objevit, Dana Vinniho.

„Co se týče Gábora Borárose, tak ten oslovil nás, protože viděl, že se Dan Vinni zranil a že tedy Patrik Jevický nemá soupeře,“ vyjádřil se promotér organizace RedFace pro server MMA Shorties.

(Že se Gábor nebojí nových výzev, dokonce ani těch kontroverzních, před časem dokázal i svou účastí v reality show Výměna manželek. Více si můžete přečíst zde: Gábor Boráros se s rodinou přihlásil do známé reality show.)

Dan Vinni má za sebou totiž prý operaci kolene, kvůli níž nebude s to v zářijovém turnaji nastoupit. Organizace ale s anglickým bojovníkem počítá do dalšího, třetího eventu. Může se stát, že ho v souboji s Jevickým nahradí nedočkavý Boráros?

➤ Čtěte také: Organizace Red Face hlásí monstrózní úlovek. Do akce se chystá 200kilový obr

Promotér RedFace prohlásil, že v rozhodování hraje roli mnoho faktorů, ale primární bude zřejmě výsledek hlasování na instagramu. V tuto chvíli o něco málo převažují fanoušci, kteří by Gábora v RedFace viděli rádi, zda to ale bude stačit a skutečně se zkušeného bijce dočkáme v kleci začínající organizace, se teprve uvidí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robert Rosenberg je jednou z nových tváří Red Face

Nová organizace Red Face se transformuje na MMA zápasy. Jaká jména ulovila?

Koncept fackované nevyšel, organizace Red Face to ale nevzdává. Po nepovedeném začátku je tu nový termín prvního turnaje a celá řada...

První galavečer Red Face

Red Face byl jeden obrovskej chaos, prohlásil UFC fighter David Dvořák

Ohledně organizace prvního galavečera Red Face panovaly velmi smíšené pocity. Své si o tom myslí i většina profesionálních zápasníků.

Ondřej Novotný nabídl názor na Red Face

Ondřej Novotný nabízí stručný názor na úvodní galavečer Red Face

V sobotu se konal první turnaj organizace Red Face a několik peprných reakcí na sebe nenechaly dlouho čekat. O jednu z nich se postaral...