Na sebevraždu jsem neměl koule. Baba Jaga promluvil o šikaně a vlastních démonech.

Václav Mikulášek prožívá krušné období, jeho život ale nikdy nebyl procházkou růžovým sadem. Prošel si šikanou a bojoval s temnými myšlenkami, které ho málem dohnaly k nejhoršímu.

Václav Mikulášek Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Václav Mikulášek promluvil o svých temných časech

„Neřešíš ty problémy, zavíráš je do sebe a myslíš si, že to je v pohodě, a ono to je v pohodě, ale jen do určité doby. A potom člověk vybouchne v nesprávný moment,“ prohlásil Václav Baba Jaga Mikulášek v podcastu Slovo do pranice. „Každý to vezme jinak, někdo si chce ublížit a někdo ublíží někomu jinému.“

O Vaškovi Mikuláškovi se v poslední době hodně mluví – dříve poutal pozornost vtipnými kousky a extravagantním chováním, teď si však Baba Jaga prochází nepříliš šťastným obdobím, a to má vliv i na jeho výkony v kleci. Po rychlém konci na Štvanici, kde ohlásil konec kariéry, následoval rychlý návrat, který pak ale bohužel dopadl dalším fiaskem, když sám Vašek zápas (který by nejspíš vyhrál) v podstatě vzdal.

Mikulášek poté přiznal, že má problémy a potřebuje pomoc. Mohlo by se zdát, že si Baba Jaga prochází nejhorším obdobím vůbec, svoje si ale zažil už v minulosti. „To bylo těsně předtím, než jsem nastoupil do Oktagonu. Nic mě netížilo, nic mě netrápilo. Měl jsem nějakých pět šest vyhraných zápasů, ani finančně jsem nestrádal. Jenom mi v životě něco chybělo a připadal jsem si zbytečný,“ popsal jedno z temných období Vašek.

„S nikym jsem to neřešil, držel jsem to v sobě. (...) Držel jsem to tak dlouho, až jsem se dostal do bodu, že když tady nebudu, tak komu budu chybět,“ pronesl Mikulášek a připustil, že tehdy si dokonce pohrával s myšlenkami na sebevraždu. „Chtěl jsem skočit z mostu, ale prostě jsem na to neměl koule,“ přiznal Mikulášek.

➤ Čtěte také: Václav Mikulášek kajícně reaguje na svůj poslední výkon. „Potřebuji pomoc,“ napsal

Vašek Mikulášek se s násilím musel vyrovnávat i v mládí, kdy se potýkal s šikanou. „Dneska to je horší, za mě bylo jen to rvaní, dneska je kyberšikana, to je tisíckrát horší. Na těch sociálních sítích se zesměšňujou, dávaj tam svoje fotky a ty děcka to drží v sobě,“ řekl Mikulášek.

Baba Jaga popsal doby, kdy byl sám obětí šikany, zároveň ale přiznal, že ani on nebyl v tomhle ohledu svatý: „Nejhorší bylo to, že jsem taky začal šikanovat lidi. Nevybíral jsem si ty menší, já si vybíral ty větší. Vždycky jsem si vybral toho velkého a chtěl mu něco udělat, dělalo mi to radost,“ prohlásil Baba Jaga.

„V nějakým věku si ale uvědomíš, že celou dobu jsi to nenáviděl a teď to děláš jiným. Já jsem třeba zavřel kluka do skříňky, házel jsem tam pětikoruny a dělal, že je jukebox. Jenže v konečné fázi co to udělá tomu frajerovi? On si to bude vybíjet na někom dalším. (...) V nějakým věku jsem si to uvědomil,“ popsal Mikulášek své divoké mládí.

Babu Jagu uvidíme pravděpodobně koncem roku v Ostravě:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek to v Trnavě absolutně nezvládl

Šok! Václav Mikulášek nezvládl zápas s outsiderem Kokym. Zápas skončil podivným ukončením

Tak tohle se absolutně nečekalo. Hlavní zápas turnaje FABRIQ 3 v Trnavě mezi Mikuláškem a Kokym měl velmi zvláštní průběh a především...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Jedna rána za druhou! Baba Jaga přiznal, co všechno vedlo ke konci kariéry

Fanoušci Oktagonu stále nemohou uvěřit, že Václav Mikulášek skutečně končí svou kariéru. Baba Jaga ale hned přiznal, že nejde o náhlé...

Václav Mikulášek nebyl na Štvanici v psychické formě

Babu Jagu trápil na Štvanici nadcházející soud. Co Mikuláškovi hrozilo?

Babu Jagu čeká za pár dní klání v turnaji Fabriq 3.🥊 Už se prý cítí lépe, ale po Štvanici prožíval náročné období, za něž mohl i...