Babu Jagu trápil na Štvanici nadcházející soud. Co Mikuláškovi hrozilo?

Babu Jagu čeká za pár dní klání v turnaji Fabriq 3. Teď už se prý cítí lépe, ale po Štvanici prožíval psychicky náročné období, za něž mohly finanční i osobní problémy, ale také nadcházející soud.

Václav Mikulášek nebyl na Štvanici v psychické formě Foto: OKTAGON MMA

Václav Mikulášek už se cítí lépe, má však za sebou krušné období

Vašek Mikulášek se nijak netajil tím, co stálo za jeho rozhodnutím hodit rukavice do klece a nechat MMA kariéru za sebou. Baba Jaga se potýkal s mnoha problémy, které se nabalovaly jako sněhová koule. Kromě ztráty miminka ho postihly existenční potíže, které ho přiměly opustit Prahu a celkově překopat nejen tréninkový plán, ale celý život. Není tedy divu, že Mikulášek nenastupoval do klece zrovna v nejlepším rozpoložení.

V rozhovoru pro Sport.cz Vašek přiznal, že na něj tou dobou číhal ještě další strašák – tři dny po zápase na Štvanici Mikuláška čekal soud, který ho mohl připravit ještě o víc. „Měl jsem to v té době v hlavě hrozně rozházené, bylo to těžké. Psychicky složité období. Po Štvanici bylo všechno špatně. Tři dny po ní jsem měl soud,“ přiznal Mikulášek.

Nejenže Mikuláškovi ležel v hlavě samotný den D, o němž se dozvěděl čtrnáct dní před Štvanicí, ale spát mu nejspíš nedaly ani myšlenky na budoucnost, protože mu podle jeho slov hrozil trest odnětí svobody na tři až deset let. Co přesně bylo u soudu projednáváno, si Baba Jaga nechal pro sebe, mohl ale s radostí prohlásit, že vše dopadlo nakonec dobře a on se teď může s mnohem čistější hlavou soustředit na zápas s Róbertem Kokym.

S Magnorem ale bohužel tenhle luxus neměl a to se jistojistě odrazilo na jeho výkonu a potažmo na ukvapeném rozhodnutí ukončit kariéru. Rukavice však naštěstí nezůstaly zahozené dlouho a lví podíl na tom měl prý i Ondřej Novotný, který s nabídkou na Fabriq 3 přišel.

„Byl to víceméně jeho nápad, já jsem totiž stále majetek Oktagonu. Musím Ondřejovi vzdát velký hold, protože se mi v tomhle opravdu snažil pomoct. Nejen směrem k zápasu, ale i k osobnímu životu, což mě hrozně potěšilo. Vážím si toho,“ prohlásil na adresu jednoho z promotérů Oktagonu.

A jaké jsou Vaškovy plány do budoucna? „Chci být šťastný, zápasit a dělat, co mě baví. Chci bavit lidi a sebe. To je můj cíl,“ prozradil, jak hodlá v tuhle chvíli naložit se svým životem.

Pokud jde o zápasnickou kariéru, nechce se už mučit přílišným shazováním a tak prý uvažuje o přesunu do polotěžké váhy. V současné chvíli se ale soustředí na slovenského bojovníka Róberta Kokyho a poté bude dost možná následovat turnaj v Ostravě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Baba Jaga Mikulášek

Jedna rána za druhou! Baba Jaga přiznal, co všechno vedlo ke konci kariéry

Fanoušci Oktagonu stále nemohou uvěřit, že Václav Mikulášek skutečně končí svou kariéru. Baba Jaga ale hned přiznal, že nejde o náhlé...

Ole Magnor vs. Baba Jaga

Mezi Babou Jagou a Kokym to skřípe už teď. Mikuláškovi byla vyčtena nedochvilnost

Vaška Mikuláška co nevidět čeká zápas s Róbertem Kokym.💪 Oba borci se potkali na předzápasové debatě, a zdálo se, že si zrovna dvakrát...

Projekt s Martinem Feninem byl ukončen

Projekt Fenin zrušen! Proč se Oktagon s věčným potížistou rozloučil?

Měl to být příběh o napraveném bouřlivákovi, který vezme osud do vlastních pěstí. Šťastný konec se však nekoná.💥 Proč byl projekt Fenin...