Projekt Fenin zrušen! Proč se Oktagon s věčným potížistou rozloučil?

Měl to být příběh o napraveném bouřlivákovi, který vezme osud do vlastních pěstí. Šťastný konec se však nekoná. Proč se věčnému potížistovi nepodařilo projekt dovést do konce a proč se s ním rozhodl Oktagon rozloučit?

Projekt s Martinem Feninem byl ukončen Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Projekt jsme ukončili. Proč to Oktagon s Feninem vzdal?

Do jednoho roku se měl z věčného potížisty a milovníka barů stát disciplinovaným MMA fighterem – takový byl plán. V první chvíli projekt vyvolával kontroverzi, ale faktem je, že Fenin jako osobnost, známá především fotbalovým fanouškům, přitáhl k MMA pozornost nové skupiny lidí.

Zdá se ale, že šťastný konec se bohužel nekoná – Fenin kariéru MMA bojovníka ukončil dřív, než s ní začal, a to stejným způsobem, jako to bylo v případě jeho fotbalové kariéry.

„Projekt Fenin vs. Pannewitz aneb Poslední gól Martina Fenina je u konce,“ oznámil Ondřej Novotný ve svém pravidelném vysílání MMA letem světem. „Projekt jsme zastavili a zrušili. Neradi prohráváme, velmi neradi prohráváme, já to nenávidím do slova a do písmene, ale jsem ochotný se s tím smířit,“ prozradil Novotný.

„Dokonce jsem to byl já, kdo říkal už dávno, vy***me se na to. Mysleli jsme, že oba mají obrovskou touhu se změnit, oba dva s tím měli ale obrovské problémy a ty problémy byly dostatečně velké na to, aby se to ve finále neslučovalo s tím natáčením,“ odhalil důvody zrušení projektu.

V červnu, kdy se měl původně Feninův zápas uskutečnit, bývalý fotbalista místo souboje v kleci přišel s dalším z mnoha skandálů. Více čtěte zde: Bouřlivák Martin Fenin zase řádil! Zasahovat musela policie. Co na to Oktagon?

Nejdřív to ale skutečně vypadalo, že si chce Fenin v životě nastolit řád a disciplínu, dokonce ani promotéři neměli v prvopočátku projektu strach: „Spolupráci s Martinem Feninem jako risk nevnímáme. Martin nám s řadou věcí pomohl a cítíme z něj, že je to sportovec se srdcem na pravém místě. Ano, měl v minulosti nějaké problémy, ale cítíme z něj chuť čelit velké výzvě,“ vyjádřil se tehdy Pavol Neruda.

Na tomto případu je však vidět, že nejvíce do nás vidí hlavně naši nejbližší. Feninova manželka ho v tomto projektu podpořila, vyjádřila ale prý své obavy, jestli to dokáže dotáhnout do konce: „Strach nemám, ale jsem nervózní. Je to velká šance. Nevím, co přesně mě teď čeká, ale jdu do toho naplno. Moje manželka mi řekla, ať do toho okamžitě jdu, ale že mi nevěří, že to zvládnu. A to je jedna z mých hlavních motivací,“ prozradil sám Fenin.

Motivace nemotivace, žena Martina Fenina měla očividně správné tušení. Doufejme tedy, že si Fenin časem najde jiný způsob, jak se srovnat, to samé mu koneckonců popřál i Ondřej Novotný„Přejeme oběma, aby měli šťastnej život, ale už bez Oktagonu, už bez společného projektu.“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Martin Fenin jednal i s organizací Clash of the Stars

Martin Fenin koketoval i s Clash of the Stars. Spolupráce ztroskotala na financích

Fotbalový rebel Martin Fenin rozjíždí kariéru MMA zápasníka. Podle jeho vlastních slov nedávno probíhala neoficiální jednání také s...

Patrik Kincl vyhlíží soupeře z venku

Kincl vs. Čepo? Takový souboj nečekejte, šampion má jiné představy

Když se původní Kinclův soupeř rozhodl o přestup do UFC, vyvstala otázka, jak tak silného protivníka nahradit.❓ Patrik Kincl prozradil svou...

Kaik Brito a David Kozma si to možná dají znovu

Co teď bude s Kaikem aneb dostane Kozma odvetu, po níž tak dlouho hladoví?

Kaik Brito přišel o svůj sen na smlouvu s UFC. Jak se k němu teď postaví Oktagon a dostane David Kozma svou vytouženou odvetu? 💪