Martin Fenin koketoval i s Clash of the Stars. Spolupráce ztroskotala na financích

Fotbalový rebel Martin Fenin rozjíždí kariéru MMA zápasníka. Podle jeho vlastních slov nedávno probíhala neoficiální jednání také s organizací Clash of the Stars. Proč námluvy nedopadly?

Martin Fenin jednal i s organizací Clash of the Stars Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Clash of the Stars projevila zájem o Martina Fenina, finanční podmínky se ale nesešly

Premiéra Martina Fenina pod organizací Oktagon MMA se nezadržitelně blíží. Nechybělo ale mnoho a jeho kroky v bojových sportech mohly vést zcela jiným směrem. Před časem se mu totiž zprostředkovaně ozvala organizace Clash of the Stars s velmi lukrativní finanční nabídkou.

Martin Fenin v podcastu Lea Brichty propálil, že mu CotS nabízela částku 300 tisíc korun, on však cílil na 500 tisíc korun s tím, že si za tento honorář nechá klidně namlátit už v první minutě. Na toto téma věčně problémový bouřlivák mluvil s nadsázkou, ovšem neoficiální jednání mezi oběma stranami nepochybně probíhala.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Fenin se ale nakonec upsal organizaci Oktagon MMA, kde má jeho cesta z alkoholika bojovníkem mnohem serióznější obrysy. 36letý bývalý fotbalista se už v říjnu ve Frankfurtu utká v zápase pod MMA pravidly s Kevinem Pannewitzem, taktéž někdejším, avšak zdaleka ne tak úspěšným, profesionálním fotbalistou.

Ohledně projektu s Martinem Feninem ale panuje stále hodně nejistoty. Fanoušci na sociálních sítích dokonce spekulují, zda vůbec k tomuto zápasu dojde. Pravdou je, že i samotná organizace Oktagon je s promováním tohoto duelu poněkud zdrženlivá, což je důsledek toho, že i v rámci probíhající přípravy si Fenin neodpustil několik alkoholových dýchánků a bulvárních kauz.

Martin Fenin v podcastu Brichtatalk prozradil, že společně s hercem Jakubem Kohákem chystá vydání knižní autobiografie, kde odkrývá všechny slavné kauzy, včetně vyskočení z okna. V knize ovšem údajně budou detailně rozepsány i dosud nezveřejněné kauzy a hlavně pohled samotného rodáka z Chebu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Martin Fenin to zase přehnal s pitím

Bouřlivák Martin Fenin zase řádil! Zasahovat musela policie. Co na to Oktagon?

Tenhle projekt dostává vážné trhliny. O Martinovi Feninovi nebylo nějakou dobu příliš slyšet. Teď to však vyhlášený potížista dohání mírou...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Leo Brichta při své premiéře v KSW

Leo Brichta se pochlubil návštěvou Poslanecké sněmovny. Co tam dělal?

Bojovník, a v poslední době také úspěšný youtuber, Leo Brichta má za sebou zajímavou životní zkušenost. Podrobnosti si přečtěte v článku.