Kincl vs. Čepo? Takový souboj nečekejte, šampion má jiné představy

Když se původní Kinclův soupeř rozhodl o přestup do UFC, vyvstala otázka, jak tak silného protivníka nahradit. Patrik Kincl prozradil svou vlastní představu, která možná některé zklame a některé překvapí.

Patrik Kincl vyhlíží soupeře z venku Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Bryczek je mimo hru a Kincl chce adekvátní náhradu. Koho by si do klece představoval?

Robert Bryczek zamířil do UFC, a tak se teď bude pro Kincla hledat nový soupeř. Podle Ondřeje Novotného o Bryczekově přestupu věděli už nějakou dobu, Polák měl totiž možnost přestoupit do nejvyšší ligy zahrnutou ve smlouvě. Teď se tedy bude s napětím čekat, kdo se odváží Patrika Kincla vyzvat, na což jsou prý zvědaví i samotní promotéři.

„Zdá se, že můj fight s Bryczekem je ze hry. Nemá smysl se v tom nějak extra vrtat. Lidsky mu to přeju, je fajn si plnit sny. To v MMA není vždy úplně easy. Zápasnicky mě to samozřejmě se*e.

Po výhře nad Karlem jsem měl trochu obavy, že se mi bude těžko hledat motivace do dalšího zápasu. Bryczekova blesková výhra na Štvanici mi však dokázala opak. Těšil jsem se na tvrdé tréninky a srovnání s ním. Bohužel. Je to čerstvá informace, takže ještě netuším, kdo Poláka nahradí. Někdo se hlásí?“ vyzýval hned Patrik Kincl na svém instagramovém účtu.

Pár jmen asi napadne každého fanouška Oktagonu a někteří nabízeli na sociálních sítích jako jednu z variant Vlasta Čepa. Na potenciálního soupeře z žebříčku Oktagonu však Kincl obecně reagoval spíše odmítavě a v rozhovoru pro Kaocko.cz prozradil, že by si představoval ideálně někoho z venku, protože střední divizi Oktagonu v tuhle chvíli považuje vlivem milionové pyramidy Tipsport Gamechanger za oslabenou.

Patrik Kincl má políčeno na jedno konkrétní jméno. Prozradil, že by se mu líbil například duel s polským bijcem Michalem Materlou. Už jednou se měli utkat v rámci KSW, ale nakonec z toho sešlo, a právě jeho by považoval za soupeře hodného souboje o titul.

➤ Čtěte také: Co teď bude s Kaikem aneb dostane Kozma odvetu, po níž tak dlouho hladoví?

Kincl řekl, že se o možném Bryczekově přestupu do UFC bavili s Ondřejem Novotným už nějakou dobu, promotér Oktagonu však prý předpokládal, že by na to došlo až příští rok, a tak by se plánovaný duel ještě stihl. Nakonec je vše jinak, a Patrik přiznal, že mu ztráta soupeře trochu ubrala na motivaci.

„Naštěstí mám naplánované nějaké kempy, to mě podrží, ale ta motivace není taková,“ přiznal v rozhovoru pro Kaocko.cz. Patrika prý na kemp pozval i bojovník UFC Khamzat Chimaev. Jestli na něj Kincl odletí, se ještě neví, zato je jasné, že teď potřebuje najít nový oheň, který mu může dodat nový zajímavý protivník.

Michal Materla porazil mimo jiné Alexandara Iliče, kterého v prvním kole ukončil také Karlos Vémola:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robert Pukač dostane nového soupeře

Bratislava přišla o slibnou odvetu! Kdo nakonec Diamantového Čáva v kleci prověří?

Říjnová Bratislava přišla o s napětím očekávanou odvetu.💥 Proč musel Inkvizitor odstoupit a kdo ho proti Diamantovému Čávovi statečně...

Duel Bryczek vs. Kincl je minulostí

Nepříjemná ztráta Oktagonu: Kincl je bez soupeře, Poláka si vyhlídlo UFC

Titulová bitva Kincl vs. Bryczek je zřejmě pasé. Poláka si totiž vyhlídlo UFC. A první zápas by měl mít podle všeho co nevidět.👊💪

Ivan Buchinger se utká s Jakubem Dohnalem

V Bratislavě dojde na česko-slovenské derby. Dohnal se utká s vytouženou legendou

Slovenská legenda Ivan Buchinger se v Bratislavě utká s Jakubem Dohnalem, který po téhle bitvě dlouho volal.💪💥