Bratislava přišla o slibnou odvetu! Kdo nakonec Diamantového Čáva v kleci prověří?

Na odvetu Roberta Pukače a Miroslava Brože se těšil snad každý fanoušek Oktagonu, teď si však budeme muset nechat zajít chuť, k tomuhle duelu totiž nejspíš ještě nějakou dobu nedojde. Kdo Inkvizitora v boji proti Diamantovému Čávovi nahradí?

Robert Pukač dostane nového soupeře Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Brož je ze hry. Kdo Pukače nakonec prověří v kleci?

Odveta, na kterou jsme se všichni těšili, se bohužel odkládá na neurčito. Jak Oktagon informoval, Miroslav Inkvizitor Brož musel ze zápasu odstoupit kvůli blíže nespecifikovanému zranění – Diamantový Čávo tak náhle zůstal bez soupeře. Nebyl by to ale Oktagon, aby mu nenašel adekvátní náhradu, díky níž budou moci diváci sledovat slíbené česko-slovenské derby, byť v trochu jiném složení, než bylo původně v plánu.

„(...) Odveta, dohodnutá prakticky hned na tiskové konferenci, se ale z důvodu zranění Brože konat nebude. Jednatřicetiletý zápasník (Robert Pukač) ale o česko-slovenské derby nepřijde,“ oznámila organizace na svém instagramovém účtu.

„Do velteru totiž přilétá ‚Mighty Rooster‘. Vynikající thaiboxer, který se pyšní tvrdými lokty a precizní prací na pletivu, hledá novou výzvu. V lehké váze se vyšplhal až na páté místo žebříčku a podobné ambice má i v nejnadupanější divizi Oktagonu,“ uvedl Oktagon náhradu za Brože.

Třicetiletý Matouš Kohout s bilancí 7-6 se může pyšnit zajímavými skalpy. Během své kariéry udolal na body například Jana Malacha nebo Jana Širokého. Dokáže však rozdávat i TKO, o čemž svědčí zápasy s Františkem Fodorem nebo německým bojovníkem Ardou Adasem. Na body dokázal porazit také Ronalda Ronyho Paradeisera.

Kohout se navíc tímto zápasem odhodlá k odvážnému kroku vyzkoušet si souboj v jiné váhové kategorii. Pětka lehké váhy si poprvé odskočí do velteru – tam by Kohout v budoucnu zavítal častěji, pokud mu to sedne. Pukač je v tuto chvíli na dvanáctém místě žebříčku, takže by byl pro Kohouta dobrým odrazovým můstkem. Uvidíme tedy, jak toto česko-slovenské derby nakonec dopadne.

Původně jsme měli sledovat odvetu Roberta Pukače a Miroslava Brože, který Diamantového Čáva v prvním tažení utáhl na body:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kaik Brito a David Kozma si to možná dají znovu

Co teď bude s Kaikem aneb dostane Kozma odvetu, po níž tak dlouho hladoví?

Kaik Brito přišel o svůj sen na smlouvu s UFC. Jak se k němu teď postaví Oktagon a dostane David Kozma svou vytouženou odvetu? 💪

Ivan Buchinger se utká s Jakubem Dohnalem

V Bratislavě dojde na česko-slovenské derby. Dohnal se utká s vytouženou legendou

Slovenská legenda Ivan Buchinger se v Bratislavě utká s Jakubem Dohnalem, který po téhle bitvě dlouho volal.💪💥

Duel Bryczek vs. Kincl je minulostí

Nepříjemná ztráta Oktagonu: Kincl je bez soupeře, Poláka si vyhlídlo UFC

Titulová bitva Kincl vs. Bryczek je zřejmě pasé. Poláka si totiž vyhlídlo UFC. A první zápas by měl mít podle všeho co nevidět.👊💪