Mezi Babou Jagou a Kokym to skřípe už teď. Mikuláškovi byla vyčtena nedochvilnost

Vaška Mikuláška co nevidět čeká zápas s Róbertem Kokym. Oba borci se potkali na předzápasové debatě, a zdálo se, že si zrovna dvakrát nerozumí ani mimo klec. Proč to mezi nimi tolik skřípalo a s jakým nastavením jdou do boje?

Ole Magnor vs. Baba Jaga Foto: OKTAGON MMA

Vašek Mikulášek jde znovu do boje Foto: OKTAGON MMA

Baba Jaga jde znovu do boje. Co si myslí o svém soupeři?

Václav Mikulášek obvykle před zápasem tvrdí, že mu nejde o to vyhrát, ale že si to jde užít. Jeho soupeř to má však zcela jinak, chystá se vzít si na Mikuláškovi vítězství. Na debatě k nadcházejícímu turnaji FABRIQ 3, který se odehraje 2. 9. v Trnavě, se spolu protivníci potkali, a ukázalo se, že si zrovna dvakrát nerozumí ani mimo klec.

Mikulášek během rozhovorů s bojovníky například prohlásil, že má navrch, pokud jde o zkušenosti se zápasením v MMA, a to se jeho soupeře zřejmě dotklo. „Zkušenější můžeš být, ale to ti pomoct nemusí, chápeš,“ reagoval na Mikuláškova slova Koky.

„Nebuď teďka hrdina, nemusíš teďka hrát hrdinu,“ reagoval Mikulášek. „Já se s tebou bavím s respektem (...) Já tě nesnižuju,“ snažil se Baba Jaga uklidnit situaci. „Nehledej v tom něco, co v tom není, chceš se hádat? Jestli se chceš hádat, můžeme se tu hádat celou dobu,“ prohlásil nakonec Baba Jaga.

Mezi Mikuláškem a Kokym během debaty panovalo očividné napětí. „Já tě taky nesnižuju, ale nerozumím ti,“ prohlásil v jednu chvíli Koky, a právě to bylo po celou dobu jejich vzájemné komunikace očividné. V jejich rozhovorech se střídaly respekt s nepochopením.

„To, že je on takhle nastavený, to je jeho příběh, jeho pravda, on svojí pravdě věří,“ prohlásil Koky k Mikuláškovi. „Ale já tu nejsem proto, abych se s někým pobil, mám jasný cíl (...) ale tak když už pro to tolik dřu, tolik jsem obětoval (...) nenechám si tu šanci utéct,“ vysvětlil Koky.

„Všichni tady dřem, to nejsi jenom ty,“ reagoval okamžitě Baba Jaga. „Ty mluvíš, jako kdybys obětoval jenom ty tomu, tak jsi to podal. Všichni dřeme stejně, všichni obětujou. Každý bere sobě, rodině, (...) nechodí ven, nechodí mezi lidi, nebaví se s přítelkyní. Pokud chceš tady sedět, nebo být někde jinde, tak do toho musíš dát všechno, aby se ti něco vrátilo,“ přiblížil svůj pohled na věc Mikulášek.

„Děkuju za lekci,“ řekl se zjevným podrážděním Róbert Koky, na což Baba Jaga reagoval smíchem a slovy: „Jsem rád, že můžu poučit.“ Nejspíš právě kvůli dusné atmosféře, která mezi bojovníky panovala, byli oba bojovníci požádáni, aby prozradili svůj názor na soupeře.

Čtěte také: On se zranil a já prodal zápas? Naprostý nesmysl, už toho mám dost! přiznal Boráros

„Je pokorný, bojuje v Oktagonu, je to známá osoba, vytknul bych mu jedinou věc: aby si sehnal hodinky, jelikož jsme na něj čekali hodinu,“ odpověděl na otázku Róbert Koky. „Ale jinak nic, uvidí se v kleci,“ dodal.

„Já si vážím každýho, kdo zápasí, a je mi jedno, jaký je. Já ho neznám, nevím, co je za člověka. Já si ho vážím, protože zápasí. Za mě je každý frajer, kdo vleze do klece a kdo zápasí bez rukavic, nebojí se toho. Je to jeden z nejnebezpečnějších sportů, protože tam vzniká nejvíc zranění, takže za mě si zaslouží respekt,“ uznal Baba Jaga směrem k soupeři.

Zápas v kleci možná paradoxně vzájemné vášně uklidní, jako tomu často v tomto sportu bývá. V jednom měl však Róbert Koky rozhodně pravdu, jak to všechno ve skutečnosti je, se ukáže až v kleci.

Celou debatu si můžete pustit zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek má oznámený zápas

Konec kariéry se odkládá, Baba Jaga má potvrzený zápas. Kdy a s kým se utká?

To byla rychlost! Necelý měsíc po oznámení konce kariéry přijal Vašek Mikulášek novou výzvu. Více se dočtete v článku.

Václav Mikulášek

Mikulášek přiznal nedávný boj se zdravím, i tak má ale sílu hlasitě projevit názor

Jedním z duelů páteční Štvanice je Ole Magnor a kontroverzní bojovník Václav Mikulášek, který ještě nedávno řešil zdravotní komplikace.⚡

Václav Baba Jaga Mikulášek

Jedna rána za druhou! Baba Jaga přiznal, co všechno vedlo ke konci kariéry

Fanoušci Oktagonu stále nemohou uvěřit, že Václav Mikulášek skutečně končí svou kariéru. Baba Jaga ale hned přiznal, že nejde o náhlé...