Konec kariéry se odkládá, Baba Jaga má potvrzený zápas. Kdy a s kým se utká?

To byla rychlost! Necelý měsíc po oznámení konce kariéry přijal Vašek Mikulášek novou výzvu. Více se dočtete v článku.

Mikulášek má oznámený zápas Foto: OKTAGON MMA

Václav Mikulášek nekončí. V září vběhne opět do klece

Tento sportovní důchod neměl dlouhého trvání. Populární zápasník Václav "Baba Jaga" Mikulášek si konec MMA kariéry rozmyslel a 2. září se v Trnavě představí v hlavním zápase turnaje FABRIQ 3. Jeho soupeřem bude slovenský bijec Róbert Koky.

Emoce vzaly za své a Vašek Mikulášek hlásí pokračování v MMA kariéře. Rodák z Bohumína sice na Štvanici po porážce s Ole Magnorem položil rukavice do středu Oktagonu, nakonec ale ještě končit nehodlá. Kariéru se pokusí znovu nakopnout pod slovenskou organizací.

Fabriq MMA je spřátelenou organizací s Oktagon MMA a během úvodních turnajů se zde mihli známé tváře jako například Roman Paulus, Gábor Boráros, Michal Konrád, či Vlado Lengál a celá řada dalších bojovníků, které jsme v minulosti vídali bojovat právě v Oktagonu. Teď se do této party nově přidá Vašek Mikulášek, což je vítaná příležitost, jak si ulevit od enormního tlaku a soustředit se čistě na sportovní výkon.

Václav Mikulášek je už několik let ostře sledovanou postavou tuzemské MMA scény. Jeho popularita raketově vzrostla zápasem s Karlosem Vémolou, se kterým se utkal v prosinci 2020. Od té doby se ale potýkal s osobními problémy a nestabilní výkonností.

Mikulášek je borcem s kvalitním boxingem, ovšem na nejvyšší úrovni často doplácí na svou největší slabinu, která v jeho případě představuje boj na zemi. Hned 5x z posledních 9 zápasů ho soupeři ukončili na submisi. Stalo se tak i v posledním zápase na pražské Štvanice, kdy ho Ole Magnor uškrtil na Rear Naked Choke už v prvním kole.

Slovenský vyzyvatel Róbert Koky je na začátku své MMA kariéry, zkušenosti s bojem sbíral především v nekompromisním boxu bez rukavic. Odvaha mu tedy rozhodně chybět nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Baba Jaga Mikulášek

Jedna rána za druhou! Baba Jaga přiznal, co všechno vedlo ke konci kariéry

Fanoušci Oktagonu stále nemohou uvěřit, že Václav Mikulášek skutečně končí svou kariéru. Baba Jaga ale hned přiznal, že nejde o náhlé...

Vlado Lengál předvedl další výborný výkon

Pirátův pád, Lengálův ohňostroj, nový šampion bantamu i loučící se Baba Jaga

Speciální páteční turnaj na Štvanici napsal několik hollywoodských příběhů. Kdo se zaskvěl skvělými výkony, a kdo si odnesl šťavnatý...

Václav Mikulášek

Mikulášek přiznal nedávný boj se zdravím, i tak má ale sílu hlasitě projevit názor

Jedním z duelů páteční Štvanice je Ole Magnor a kontroverzní bojovník Václav Mikulášek, který ještě nedávno řešil zdravotní komplikace.⚡