Mikulášek přiznal nedávný boj se zdravím, i tak má ale sílu hlasitě projevit názor

Jedním z duelů páteční Štvanice je Ole Magnor a kontroverzní bojovník Václav Mikulášek. Ten nedávno přiznal, že místo aby se stoprocentně soustředil na přípravu, musel řešit zdravotní komplikace. Přesto stíhá vnímat vše, co se ve světě Oktagonu děje, a neváhá dát najevo názor.

Václav Mikulášek Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Mikulášek a upřímnost v akci

Václav Mikulášek se má v rámci páteční Štvanice utkat s Olem Magnorem, a jak už je u tohoto kontroverzního bojovníka zvykem, dělá kolem zápasu i kolem zápasů ostatních humbuk, kterým si získává fanoušky, ale i odpůrce.

Přestože Mikulášek působí, že je neustále v dobré náladě, nedávno přiznal, že místo aby se pořádně soustředil na přípravu, věnoval veškerý čas boji se zdravotními komplikacemi. „Ze stresu se mi spustila panická ataka, nějak na mě všechno dolehlo. Navíc mi pak přestaly fungovat dýchací cesty a málem jsem se udusil,“ přiznal v rozhovoru pro Kaocko.cz.

Je těžké si představit, že by pokaždé skvěle naložený Mikulášek trpěl jakýmikoli psychickými problémy, natož pak dokonce panickými atakami, jak ale sám vysvětlil, jeho problémy měly původ v zánětech, které lékaři objevili: „Zjistilo se totiž, že příčinou toho všeho jsou dost velké záněty v mém těle. Takové, jako by mi snad bylo už 60 let. Ani doktoři to nechápou. Zvlášť když krevní obraz mám prý čistý jako mimino.“

Mikulášek prozradil, že dostal antibiotika, takže by touhle dobou měl být už jakž takž v pořádku a věnovat se přípravě na sto procent. Přesto ale přiznal, že uvažuje o podobném kroku jako Karlos Vémola, a do budoucna se nejspíš vyvaruje zápasů ve střední váze, aby už svému tělu neubližoval shazováním.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zdá se však, že i přes veškeré svoje problémy se Mikulášek neuzavírá do sebe, je ve střehu a sleduje, co se ve světě MMA a hlavně v Oktagonu šustne, a neváhá dát najevo svůj názor. V poslední době se tak například bez skrupulí vyjádřil k souboji Zbyňka Vlčka, jehož angažmá obecně vzbudilo takové pozdvižení, že se k tomu veřejně vyjádřil i promotér Ondřej Novotný.

Mikulášek projevil vůči Vlčkovi výhrady, hned jak organizace oznámila jeho zápas, pak ale přitvrdil a dal jasně najevo, co si o Vlčkově přítomnosti v Oktagonu myslí: „Já to řeknu hodně upřímně. Jediný důvod, proč si dostal tuhle možnost, je to, že ti Mach přebral přítelkyni,“ prohlásil a narážel na fakt, že Vlčkova bývalá přítelkyně momentálně randí se zápasníkem UFC Makhmudem Muradovem.

Uvidíme tedy, zda jde ze strany Baby Jagy jen o víření prachu a jestli se pánové během turnaje nakonec neusmíří. Faktem je, že Mikulášek je zkrátka showman, který se nebojí říkat věci nahlas, byť mu to mnozí zazlívají. Třeba mu ale Vlček nakonec ukáže, že do Oktagonu skutečně patří.

Ondřej Novotný se svého nového svěřence Zbyňka Vlčka zastal:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

S kým se v nejbližší době utká Patrik Kincl?

Knížete neřeším, připravuju se na Bryczeka, prozrazuje Kincl

Patrik Kincl zažívá po profesní stránce úspěšné období a na Štvanici se teď o něj utkají Bryczek s Pirátem☠️. Koho z nich by Kincl v kleci...

Promotér Ondřej Novotný

Heroický výkon a nekonečná vášeň. Ondřej Novotný má za sebou 115 natáčecích dnů

Jeho diář je napěchovaný k prasknutí, Ondřej Novotný ale se svým Oktagonem postupně dobývá Evropu. Tvrdá dřina se jednoznačně vyplácí....

Karlos Vémola oslavil 38. narozeniny

Ve Vémolandu se vydatně slavilo. Od Oktagonu prý Karlos dostane mega zápas

Jak už je ve Vémolandu zvykem, osmatřicáté narozeniny Karlos oslavil ve velkém stylu.🥂 Jedním z dárků mu bude světový soupeř na Štvanici.