Knížete neřeším, připravuju se na Bryczeka, prozrazuje Kincl

Patrik Kincl zažívá po profesní stránce velmi dobré období a na Štvanici se teď o něj utkají Bryczek s Krištofičem. Kterého z nich by Kincl v kleci radši? A co si myslí o Monsterově kritice a případné výzvě?

S kým se v nejbližší době utká Patrik Kincl? Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Nastoupí Kincl s Pirátem nebo Bryczekem?

Není to tak dávno, co Patrik Kincl obhájil svůj pás ve střední váze v zápase s českým Terminátorem Karlosem Vémolou, který z fightu odcházel v nepěkném stavu. Přestože Patrik zvítězil, má se stále svět MMA tendenci k souboji vracet a polemizovat nad tím, co mohlo být jinak.

Většina zápasu se totiž odehrála na pletivu, kde se Kincl snažil zabránit tomu, aby ho Vémola vzal na zem. Patrik ale v nejednom rozhovoru vysvětlil, že ho k opatrnosti vedly zdravotní problémy: „Pro mě to byl safe plan kvůli těm nohám, samozřejmě mrzí mě to, že jsem neprodal to, co jsme s Dušanem Macákem tak dlouho trénovali (...) ale nebyl jsem schopný se na těch nohách hýbat v tom mém stylu, který mi sedí (...) teď to bohužel nešlo a v týhle taktice u toho pletiva jsem se cítil bezpečně...“ vysvětlil Kincl.

Právě pro – z pohledu některých zápasníků i fanoušků – nedostatečnou aktivitu v zápase se stal Patrik Kincl terčem kritiky a pustil se do něho například i legendární Petr Monster Kníže.

„Kdyby chtěl udělat zápas, tak proč k***a nezatlačil. Nezaboxoval s ním alespoň dvě kola v postoji, když už byl ten Karlos unavený. Mohl s ním zaboxovat a snažit se zápas ukončit. A on místo toho se jak mistr světa opře o pletivo a řekne ‚Karlosi, pojď mě hodit,‘ protože jeho ta obrana stojí míň sil. On když má dobrou obranu a má na to sílu, tak se tam nechá bránit. Taky tam mluvili o signifikantních úderech. Jaký signifikantní údery?! Tam žádné nebyly. To bylo šťouchání u pletiva...,“ vyjádřil se Monster.

„To co Kincl teď dělá, jako zápas s Pirátem a teď s Karlosem, pro mě byla úplná tragédie. Takže si myslím, že ho buď musím vyzvat a zmlátit já, anebo ještě, až se jednou vrátí Makhmud Muradov z UFC, tak mu dá přes držku. Mach měl taky titul v osmdesát čtyřce, že jo. Tím pádem by byl vhodný vyzyvatel. Ale teď je v UFC, takže nemůže. Nicméně doba, kdy se vrátí zpátky, určitě přijde,“ predikoval pro iSport.cz Kníže.

Přijal by Patrik Kincl Monsterovu výzvu, kdyby ji byl myslel vážně? „Knížete jsem nijak neřešil a nemám to asi zapotřebí,“ řekl Kincl v podcastu MAXMMA. „Naposledy měl zápas Rytmusem a já úplně nejsem z toho pěveckýho showbyznysu (...) nemyslim si, že to směřuje k našemu společnýmu zápasu,“ zakončil Patrik.

Patrika teď v nejbližší době čeká zápas buď s Krištofičem, kterého už jednou porazil na body, nebo s Bryczekem, jehož by si přál jakožto pro něj nového soupeře spíš. Pirát s Bryczekem si to o Kincla a titulovou bitvu rozdají na páteční Štvanici. „Ve finále si myslím, že Bryczek bude schopnej vyhrát a začínám se připravovat na něj,“ prozradil Kincl.

MMA - aktuální kurzy zde

Původně byl zápas Bryczek Kincl plánován právě na páteční Štvanici, ale Kinclově případné přípravě stály v cestě okolnosti, a tak bitvu raději odmítl. Oktagon tedy přišel s náhradní variantou – zápas o titulovou bitvu Bryczek vs. Krištofič. Uvidíme tedy, proti komu nakonec bude Kincl v budoucnu obhajovat pás.

Připomeňte si souboj Krištofič Kincl, kterého se možná v budoucnu dočkáme znovu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Promotér Ondřej Novotný

Heroický výkon a nekonečná vášeň. Ondřej Novotný má za sebou 115 natáčecích dnů

Jeho diář je napěchovaný k prasknutí, Ondřej Novotný ale se svým Oktagonem postupně dobývá Evropu. Tvrdá dřina se jednoznačně vyplácí....

Katharina Dalisda

Kincl, Vémola, Kozma? Kdepak! Jedničkou organizace Oktagon je anděl s ďáblem v těle

Oktagon MMA se krok za krokem dostává více a více do povědomí na mezinárodní úrovni a to samé platí i o bojovnících, kteří zde nastupují....

Jeremy Kimball

Bude americký Grizzly lovit v Oktagonu Terminátora? Vsaďte si u Fortuny

Trénuje v nezvyklých podmínkách a hodně svérázná je i jeho povaha. Veterán UFC Jeremy Kimball má svůj svět. Jeho největší motivace při...