Bude americký Grizzly lovit v Oktagonu Terminátora? Vsaďte si u Fortuny

Trénuje v nezvyklých podmínkách a hodně svérázná je i jeho povaha. Veterán UFC Jeremy Kimball má svůj svět. Jeho největší motivace při každodenní dřině se jmenuje Karlos Terminátor Vémola.

Jeremy Kimball Foto: OKTAGON MMA

Kimball vs. Vémola? I to je výhledově možný scénář v polotěžké váze

Jeremy Kimball je jednou z prvních zahraničních hvězd organizace Oktagon MMA. Původně nenáviděný kat Miloše Petráška si postupem času získal srdce fanoušků a ti momentálně netrpělivě vyhlíží každé jeho vystoupení v kleci. Propracuje se fighter s přezdívkou „Grizzly“ k vytouženému zápasu s Karlosem Vémolou? U Fortuny si na to můžete vsadit a za dokončení registrace si přijít na skvělý bonus!

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Pistolník z amerického Colorada dlouhodobě trénuje v bojových podmínkách ve své garáži a obklopuje se úzkým okruhem lidí. Když Jeremy Kimball přicházel v roce 2018 po vyhazovu z UFC do organizace Oktagon, většina fanoušků měla tendenci ho podceňovat. On však ve dvojzápase s Milošem Petráškem ukázal, čeho všeho je schopný. V současnosti už patří mezi výrazné zahraniční akvizice, což se odráží i na jeho popularitě.

Jestli něco Jeremyho definuje, pak je to neustálé spekulování, ve které váhovce se natrvalo usadí. Jeho životospráva a zavalitá postava dlouhodobě vzbuzují rozpaky nejen u fanoušků, ale i vedení organizace. Jeho výstavní pivní mozol, kterým se Grizzly v roce 2022 prezentoval při svém návratu po takřka 3 letech překvapil všechny. Otcovské povinnosti si tehdy vybraly svou daň. V rámci dalších zápasů už ale jeho forma vypadala o poznání lépe.

Nemá rád shazování, i proto poslední 3 zápasy absolvoval v catchweight a těžké váze. Jeho 182 centimetrů výšky ho ale spíše předurčuje měřit se se soupeři v polotěžké váze. A právě tady si pro následující měsíce vytyčil jasný cíl.

Zápas s Karlosem Vémolou by byl nepochybně vrcholem jeho kariéry. A vůbec to není nereálné. Tím spíš, když polotěžká divize neskýtá tolik kvalitních jmen, jako jiné váhové kategorie. Od titulového zápasu ho teoreticky mohou dělit 2-3 přesvědčivé výhry. Dojde na tento potencionální střet ještě v tomto roce?

Fortuna - možné zápasy (do konce roku 2023)
Karlos Vémola
(kurz na výhru 1,20)
Jeremy Kimball
(kurz na výhru 4,13)

Aktuální trojka těžké váhy veřejně i v zákulisí na tomto duelu usilovně pracuje. Zároveň však Kimball vyjádřil Vémolovi respekt a vzkázal, že si do té doby střihne další zápasy. Nic jiného mu vlastně ani nezbývá. V současnosti jsou totiž oba bojovníci v jiných rolích, a na jiné výkonnostní úrovni.

Karlos Vémola má navíc velmi nabitý program. Už na konci červenci by měl zápasit na pražské Štvanici a následně se zkraje podzimu postavit k titulové obhajobě proti Pavolu Langerovi. V plánu je také odveta s Attilou Véghem, na kterou by mělo dojít v samém závěru roku. Jeremy Kimball bude v každém případě v pozadí na svoji šanci čekat. Ve videu se podívejte na jeho dosud poslední zápas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola lítá v průšvihu

Nečekaná zápletka! Karlos Vémola se měl doznat policii v kauze „tygři“

Nedávna kauza Karlose Vémoly okolo nelegálního chovu a distribuce vzácných bílých tygrů nabrala zcela nový spád. Přečtěte si nejnovější...

Ondřej Novotný prozrazuje, kolik Štvanice stojí

Proč poslední Štvanice? Novotný prozrazuje náklady na produkci letního turnaje

Letní show Oktagonu na Štvanici je velmi oblíbená událost a letos nám byl dokonce dán dvojnásobný nášup, přesto je to nejspíš naposledy....

Dny Karlose Vémoly v kleci možná budou brzy sečteny

Karlos Vémola naznačil, kdy ukončí kariéru. „Těžké rozhodnutí“, přiznává

Všechno jednou končí. Platí to i o kariéře Karlose Terminátora Vémoly, který se na toto téma obyčejně nerad baví. Teď ale nastínil, kdy by...