Ve Vémolandu se vydatně slavilo. Od Oktagonu prý Karlos dostane mega zápas

Jak už je ve Vémolandu zvykem, osmatřicáté narozeniny Karlos s rodinou a přáteli oslavil ve velkém stylu. A co mu nadělí Oktagon? Jedním z dárků mu prý bude velký soupeř na Štvanici.

Karlos Vémola oslavil 38. narozeniny Foto: Karlos Vémola

Na Karlosově oslavě nechyběli ani krokodýli, ani tygři

Karlos Vémola o víkendu oslavil osmatřicet let, a přestože tenhle rok nepatří alespoň z kariérního hlediska k nejlepším, i tak se rozhodl zorganizovat oslavu ve velkém stylu, u níž kromě rodiny a přátel nechyběla ani Karlosova zvěř.

Karlos dostal od rodiny i od přátel spoustu hodnotných dárků a z fotografií, které sdílel na sociálních sítích, je evidentní, že si událost užíval plnými doušky: „Díky všem za přání k narozeninám! Nestíhám odepisovat, ale moc děkuji a vážím si toho,“ napsal na svůj instagram. V rozhovoru pro CNN Prima News dokonce přiznal, že přišlo více lidí, než čekal, a že navzdory všemu, co se kolem něho teď děje, má stále spoustu přátel.

Hostům k chutnému jídlu a dobré společnosti vyhrávala romská kapela a Karlosovi do Vémolandu přišlo popřát mnoho kolegů ze světa MMA jako třeba André Reinders, Alex Cverna, ale také promotér organizace bizarních zápasů Le Sy (nabízí se tedy otázka, zda spolu pánové nespřádají nějaké plány do budoucna a jestli se po ukončení profi kariéry nechystá Karlos zápasit v Clash of the Stars).

MMA - aktuální kurzy zde

Ať už se tohoto spojení v budoucnu dočkáme, nebo ne, Karlos má před sebou ještě řadu profesionálních zápasů. Velkým návratem po prohře s Patrikem Kinclem bude opulentní letní show na Štvanici, na kterou se těší nejen fanoušci, ale i samotní zápasníci.

Konkrétně Terminátor prý požádal promotéry Oktagonu už před oným osudným zápasem v O2 areně, že by toho rád byl i letos součástí. „Štvanici miluje, před rokem tam lidi skandovali jeho jméno, když porazil Iliče,“ osvětlil Karlosovy důvody v rozhovoru Ondřej Novotný.

Jméno Karlose Vémoly tedy bylo přidáno na sobotní kartu eventu velmi rychle, ačkoli zatímco páteční program už má celkem jasné obrysy, kdo stane v kleci naproti Karlosovi, je zatím ve hvězdách, alespoň co se fanoušků týče.

Ačkoli podle toho, co Karlos prozradil, už nějaké jméno ve hře je a údajně nepůjde o žádnou potravu, ale o soupeře tvrdého kalibru: „Když už je to taková příležitost, tak si myslím, že se tam chystá mega zápas evropského a možná i světového formátu. Bude to dosavadně nejtěžší soupeř mojí kariéry a největší zápas mé kariéry, takže si myslím, že se fanoušci mají hodně na co těšit,“ prozradil Vémola v rozhovoru pro A11.

Očividně se tedy máme na co těšit a uvidíme, jaký bude Karlosův první duel po nepříjemné prohře s Inspektorem – mnozí zápasníci často říkají, že nejzajímavější moment každého bojovníka je právě návrat do klece po neúspěchu.

Někteří se s tím dokážou popasovat a začnou zase vyhrávat, u jiných zaúřaduje psychika a nedokážou se vymanit ze smolné série. Karlos Vémola už však za sebou pár ojedinělých proher má, a pokaždé se dokázal do dalšího fightu oklepat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola při tréninku

Co je to Oss - kdy a kde se používá

Oss je slovo, chcete-li zkratka, či pozdrav. V bojových sportech má hluboký význam☝. V článku se vydáváme po stopách jeho důležitosti a...

První galavečer Red Face

Red Face byl jeden obrovskej chaos, prohlásil UFC fighter David Dvořák

Ohledně organizace prvního galavečera Red Face panovaly velmi smíšené pocity. Své si o tom myslí i většina profesionálních zápasníků.

David Kozma a David Dvořák

Neskutečně mě vytočilo, že to ten sport kazí, říká Kincl o Clash of the Stars

Otázku, jak vnímají organizace typu Clash of the Stars, slýchají profesionální zápasníci čím dál častěji. Jak to vidí trojice Dvořák,...