Neskutečně mě vytočilo, že to ten sport kazí, říká Kincl o Clash of the Stars

„Bojím se, kam to bude směřovat,“ projevil obavy David Dvořák, když se v Nejlepším podcastu dostalo na vděčné téma Clash of the Stars a podobné organizace. Jak tento narůstající trend vnímá trojice profesionálních zápasníků Kincl, Dvořák, Kozma?

David Kozma a David Dvořák Foto: Youtube/VOXTVCZ

Kincl, Kozma a Dvořák o Clashi

Profesionální zápasníci se v názoru na bizarní organizace dělí na dva tábory, někteří se tím baví, druzí se netají tím, že jim dělá vrásky, jaké světlo to vrhá na sport, jímž se živí. Na toto téma se bavili v Nejlepším podcastu i jedni z našich nejlepších zápasníků UFC fighter David Dvořák, šampion ve střední váze Patrik Kincl a nejdéle vládnoucí šampion welterové váhy Oktagonu David Kozma.

U jednoho stolu se tedy potkali fanoušek Clash of the Stars (David Kozma), který se tím netají a obvykle je na turnajích organizace viděn v hledišti, odpůrce podobných organizací (David Dvořák) a někde mezi nimi se pak nachází Patrik Kincl, který si prý jednou pro zajímavost dokonce koupil PPV.

„Předposlední (PPV Clash of the Stars) jsem si kupoval, stydím se za to,“ pronesl Patrik Kincl. „Čas od času máš chuť se za někoho stydět,“ vysvětlil se smíchem, „tak jsem si to koupil.“

„Byl jsem hrozně proti tomu, když se to objevilo (...) První event, když to oznámili, co se chystá, tak mě to neskutečně vytočilo, a tím, že šlo ještě o Le Syho, bývalého MMA zápasníka, že ten sport tímhle kazí, ale časem jsem to zpracoval (...) Přijde mi, že to hodně hodili mimo to MMA,“ zakončil Kincl smířlivě.

„Teď jsem si to nekupoval, protože Dejv (David Dvořák) je hodně proti tomu zatvrzelej,“ prozradil Dvořákův postoj Kincl. Než se sám David rozpovídal, pochybovačně pokrčil rameny: „Co k tomu mám jako říct, to je dnešní doba (...) obdivuju ten marketingový tah (...) jenom já se fakt bojím té budoucnosti, když vidím, kam se to posouvá.“

MMA - aktuální kurzy zde

Poté se David Dvořák rozhovořil o prvním galavečeru zbrusu nové organizace Red Face, kde první zápas probíhal v telefonní budce. Kromě toho, že to podle něj vrhá špatné světlo na MMA jako takové, projevil obavu, že by mohl časem některý z neprofesionálních zápasníků přijít k úhoně. „To smrdí p******m, že se jednou někomu něco stane, náhoda je blbec (...) bojím se, kam to bude směřovat,“ podotkl Dvořák.

„Já jsem fanoušek celkem,“ přiznal David Kozma. „Ne že by mě nějak zajímaly ty zápasy, ale mě baví spíš ty věci okolo, třeba ty B4THECLASH, pak třeba Jarda Kotlár nebo Diego Kotlár, jak si myslí, že jsou fakt dobří a jak oni tam jedou do těch svých soupeřů, tak já se za to tak stydím, že je mi je prostě fajn,“ vysvětlil Kozma.

„Já to nesrovnávám se zápasama z Oktagonu, já to ani neberu jako konkurenci Oktagonu, mně to spousta lidí vyčítá, že dělám reklamu jiné organizaci, ale já to beru prostě jako cirkus,“ pokračoval Kozma. „Kdyby to nedělal on (promotér Clashe Le Sy), tak tam asi nechodím,“ doplnil Růžový panter.

Podívejte se na vlog Davida Kozmy z posledního eventu Clash of the Stars:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Katharina Dalisda

Kincl, Vémola, Kozma? Kdepak! Jedničkou organizace Oktagon je anděl s ďáblem v těle

Oktagon MMA se krok za krokem dostává více a více do povědomí na mezinárodní úrovni a to samé platí i o bojovnících, kteří zde nastupují....

Jeremy Kimball

Bude americký Grizzly lovit v Oktagonu Terminátora? Vsaďte si u Fortuny

Trénuje v nezvyklých podmínkách a hodně svérázná je i jeho povaha. Veterán UFC Jeremy Kimball má svůj svět. Jeho největší motivace při...

Baba Jaga hodlá vypustit démona

Mikulášek hodlá na Štvanici vypustit démona a přidat třetí vítězný korálek v řadě

Páteční Štvanice slibuje pěknou dávku adrenalinu a show, o kterou se nepochybně z velké části postará i kontroverzní Vašek Mikulášek.