Šok! Václav Mikulášek nezvládl zápas s outsiderem Kokym. Zápas skončil podivným ukončením

Tak tohle se absolutně nečekalo. Hlavní zápas turnaje FABRIQ 3 v Trnavě mezi Mikuláškem a Kokym měl velmi zvláštní průběh a především konec. Podrobnosti se dočtete v článku.

Mikulášek to v Trnavě absolutně nezvládl Foto: Facebook/ FABRIQ MMA

Mikulášek nečekaně padl na FABRIQ 3. Jasný favorit za zvláštních okolností zápas vzdal ve 3. kole

O tomhle zápase se bude ještě dlouho mluvit. Václav Mikulášek byl jasným favoritem duelu na FABRIQ 3 proti v MMA debutujícímu Slovákovi Róbertu Kokymu, avšak Baba Jaga ani tento duel k překvapení všech nezvládl a prohrál.

Oba znepřátelení aktéři hlavního zápasu turnaje FABRIQ 3 se do sebe pustili s obrovskou vervou. Mikulášek ale možná i díky přemotivovanosti hned prvním kopem trefil Kokyho do rozkroku a tato situace se bohužel v zápase několikrát opakovala. Obrovity Mikulášek naháněl svého soupeře po kleci a snažil se zápas rozhodnout přesně mířeným úderem, což se ale s přibývajícím časem stále nedařilo.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení pouze za registraci ZDE

Ke konci prvního kola měl Mikulášek čistě chycenou kimuru, avšak Koky se s vypětím všech sil dokázal s této nepříjemné páky dostat. Ve druhém kole měl o něco navrch právě Koky, který na tom vypadal lépe fyzicky, zatímco unavený Baba Jaga horko těžko lapal po dechu. Navíc mu nevyšla ani páka na nohu, která zprvu vypadala velmi nadějně.

V posledních vteřinách 2. kola chytil Koky čisté škrcení Rear Naked Choke a nebýt gongu doslova by Mikuláška uspal. Ten i tak podle dostupných záběru na chvíli ztratil vědomí, během pauzy mezi koly se ale dokázal dát částečně dohromady a v zápase pokračovat.

Třetí kolo už bylo vyloženě o tom, kdo v sobě dokáže najít více morálních sil, neboť oba borci byli na pokraji fyzického zhroucení. Psychicky náročný duel nakonec nezvládl právě Baba Jaga, který z nepochopitelných důvodů zápas viditelně odplácal, aniž by k tomu měl konkrétní důvod. Po zápase navíc ihned prchnul z klece, takže jsme se z pozápasového rozhovoru důvod nedozvěděli.

Právě ve 3. kole byl Mikuláškovi ztržen bod poté, co trefil Kokyho evidentně do suspenzoru. Mikulášek následně naznačoval, že se po jednom z dalších kolen na spodek Koky chytil teatrálně za rozkrok, což se ale z opakovaných záběrů nepotvrdilo. Právě po tomto momentu Mikulášek několikrát dobrovolně plácl o podlahu na znamení, že zápas vzdává.

Róbert Koky si tak připisuje jednoznačně nejcennější vítězství kariéry, ovšem za velmi podivných okolností. Na to se ale samozřejmě historie ptát nebude. Co bude s Vaškem Mikuláškem je nyní ve hvězdách, protože tuzemský MMA rebel měl tento zápas alespoň na papíře jednoznačně zvládnout, což se ale nestalo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek nebyl na Štvanici v psychické formě

Babu Jagu trápil na Štvanici nadcházející soud. Co Mikuláškovi hrozilo?

Babu Jagu čeká za pár dní klání v turnaji Fabriq 3.🥊 Už se prý cítí lépe, ale po Štvanici prožíval náročné období, za něž mohl i...

MMA bojovník Vašek Mikulášek

Václav Mikulášek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek je kontroverzní⚡, český MMA zápasník, který si s nikým a ničím nebere servítky v kleci i mimo ní.🧨 Jeho osoba...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...