Buchinger: Je silný, ale kondičně jsem na tom líp. Jak vidí Buki svůj zápas s Hezounem?

Jedním z očekávaných duelů v Bratislavě bude i souboj Buchinger vs. Dohnal. Buki je mnohem zkušenější, v Dohnalovi však plápolá oheň a touha po vítězství. Jak dopadne česko-slovenský zápas mezi legendou a hladovým Hezounem?

Ivan Buchinger Foto: OKTAGON MMA

Buki Hezouna rozhodně nepodceňuje

Když si Jakub Dohnal v roce 2017 odbouchal svůj první profesionální zápas, Ivan Buchinger měl za sebou už dlouhou řadu zápasů v organizacích jako Cage Warriors a titulový zápas s Conorem McGregorem. Přesto se Jakub Dohnal rozhodl, že právě Bukiho chce do klece.

Tak dlouho se snažil ostříleného Slováka vyburcovat, až dosáhl svého. Ivan Buchinger svého hladového protivníka rozhodně nepodceňuje, ale plánuje mu ukázat, jak to dopadá, když vyzveš legendu.

„Já si myslím, že budu mít hodně těžký zápas, jelikož ty poslední jeho zápasy byly tvrdé. Já jsem ho (Dohnala) nesledoval, jen s tím Krisztianem Šimonem. Připravuju se na to, že to bude těžký zápas, že budu mít velmi těžký zápas. Ale on bude mít těžší,“ řekl Buchinger se smíchem v podcastu MAX MMA.

„Podle mě to bude podobné jako s Barboríkem,“ odhadoval podobu duelu s Dohnalem  (Barboríka Buchinger porazil v pětikolovém zápase na body). „Já jsem s ním už trénoval, právě tehdy, když jsem měl zápas s Vojtem, a cítil jsem na něm, že je fakt silný, ale já si myslím, že kondičně jsem na tom o dost lépe než on. Od té doby se ale také hodně změnilo, já jsem se zlepšil a také zestárnul,“ smál se Buki.

➤ Čtěte také: Vémola: Kincl žádný recept nenašel, na tu klec jsem ho přišpendlil já. S Langerem to bude jiné

„U posledního zápasu (na Štvanici, kdy porazil Francouze Aboua Tounkaru ve druhém kole na TKO) jsem věděl, že vyhraju buď na submisi, nebo na TKO, ale srdce mě táhlo spíš k tomu TKO, ale tenhle zápas nedokážu odhadnout, abych řekl pravdu, protože on (Dohnal) je dost vytrvalý. Musím ho uštvat, musím ho natlačit, aby odešel kondičně, ale myslím si, že to bude velmi komplexní zápas,“ tipoval Buki.

„Vím, že musím zabíjet, i když mám Kubu rád, je to fakt fajn kluk (...), věděl jsem, že to bude těžké a že on chce přese mě vyšplhat na vrchol, takže on mě chce určitě také zabít,“ popsal Buchinger své nastavení do zápasu. „Když se zavře klec, přepínáš a jedeš si to svoje,“ dodal na závěr.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ivan Buchinger nastoupí s francouzským bojovníkem

Buchingera čeká kruté shazování, v soupeři ale velkou hrozbu nevidí

Jedním z taháků sobotní Štvanice je beze sporu legendární Ivan Buchinger, který se konečně dočkal i soupeře. Jak proti němu vidí své šance?

Kincl Patrik

Kincl má další vyzyvatele, Čepo bude muset zabojovat. Co ho dostane na vrchol seznamu?

Zdálo se, že Vlasto Čepo má titulovou bitvu s Patrikem Kinclem téměř jistou. Jenže do hry vstoupili další. Co Čepa vyšvihne na první příčku...

Ivan Buchinger se utká s Jakubem Dohnalem

V Bratislavě dojde na česko-slovenské derby. Dohnal se utká s vytouženou legendou

Slovenská legenda Ivan Buchinger se v Bratislavě utká s Jakubem Dohnalem, který po téhle bitvě dlouho volal.💪💥