Kincl má další vyzyvatele, Čepo bude muset zabojovat. Co ho dostane na vrchol seznamu?

Zdálo se, že Vlasto Čepo má titulovou bitvu s Patrikem Kinclem už v podstatě jistou. Dlouho se o tom jednalo, jenže teď do hry vstoupili další vyzyvatelé. Co by Čepa vyšvihlo na první příčku seznamu kandidátů?

Kincl Patrik Foto: OKTAGON MMA

Kincl vs. Engizek? Může být...

V sobotu se nám na frankfurtském turnaji představil zkušený zápasník Kerim Engizek a fanouškům Oktagonu předvedl ukázkové KO, když Matiase Juareze poslal k zemi hned v první kole. Engizek se rozhodně nehodlá držet při zemi a chce mířit rovnou na vrchol. Po dvanácti výhrách v řadě by si rád střihl titulovou bitvuPatrikem Kinclem. Vzhledem k Engizekově zkušenostem, bilanci a popularitě by se tomu zřejmě Oktagon nebránil.

„Moc rád slyším, že se Kerim hlásí o souboj s Patrikem. Pokud to myslí vážně, tak si myslím, že není vůbec brzy, protože je to jedna z nejlepších středních vah Evropy. Má působivou bilanci 19-4 s tím, že vyhrál 12 zápasů v řadě. Pokud Engizek šanci chce, tak je rozhodně v mixu, ze kterého budeme vybírat,“ prohlásil Ondřej Novotný na pozápasové tiskovce.

Podle všeho je ve hře ještě jeden zájemce, který by se rád s Patrikem utkal o pás, jeho jméno si však vedení Oktagonu prozatím nechalo pro sebe. A je možné, že se seznam zájemců o bitvu s Kinclem bude ještě rozšiřovat.

„Situace na vrcholu střední váhy je taková, že Kerim poslal jasný vzkaz a Čepo má před sebou zápas v Bratislavě. Navíc tu máme ještě jedno jméno, které se hlásí o šanci. Uvidíme, jak se to vyvine. Musíme si sednout a probrat to.(...) Jsem však samozřejmě rád, že mám na výběr možnosti, se kterými můžu pracovat,“ pochvaloval si Novotný.

Kincl vs. Čepo? Může být, a nemusí

To však nejsou nejlepší zprávy pro Vlasta Čepa, který byl ještě před pár dny nejpravděpodobnějším adeptem do titulové zápasu. Ondřej Novotný se chce však vůči El Chapovi zachovat fér, a tak předestřel, že konečné rozhodnutí může ovlivnit výsledek Čepova zápasu v Bratislavě.

„Pokud Čepo vyhraje v Bratislavě, tak samozřejmě dostane přednost. To si myslím, že můžete říct. Pokud by Vlasto v Bratislavě vyhrál, tak si to zaslouží, takže uvidíme,“ prohlásil promotér Oktagonu.

Čepa v Bratislavě čeká egyptský bojovník Ahmed Sami, který sbíral zkušenosti v mnoha světových organizacích. Více o duelu čtěte zde: Čepo má konečně soupeře na zápas v Bratislavě. Utká se s prvním Egypťanem Oktagonu

Čepo je v současné době na vítězné vlně, a navíc kosí své soupeře téměř zásadně před limitem. Egyptský bojovník se může nicméně chlubit bilancí 10-3 a i on v sedmi případech ukončil zápas předčasně. Slovenský bojovník je při síle, ale Egypťan určitě bude výzva, El Chapo má teď nicméně o důvoc víc, proč nováčka Oktagonu pokořit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Národní fotbalový stadion v Bratislavě

Fotbalový stadion? Vedení Oktagonu reaguje na diskutované téma, které rezonuje u fanoušků

Tohle by mohl být jeden z dalších důležitých milníků v historii organizace Oktagon MMA. Jak blízko je aktuálně pořádání turnaje na...

David Kozma

David Kozma přiznal, že neví, co se zvrtlo. Svůj názor nabídl i Patrik Kincl

David Kozma se bohužel do finále milionové pyramidy neprobojoval. On sám však neví, co přesně se pokazilo.❓🤔 S prázdnou ale rozhodně...

Bojan Velickovic vs David Kozma

Známe složení finále milionové pyramidy Tipsport Gamechanger. Sen Davida Kozmy se rozplynul

Semifinále Tipsport Gamechanger přineslo pro české fanoušky smutný výsledek. David Kozma na turnaji Oktagon 46 nestačil na Bojana...