Nečekané setkání a ostrá výměna názorů. Co se stalo mezi Novotným a Marhanským?

Zdá se, že tahle rivalita nebere konce. Šéfové MMA organizací Oktagon a RFA se o víkendu náhodně potkali a rozhodně nešlo o žádné přátelské shledání. Více se dočtete v článku.

Ondřej Novotný nabídku Borise Marhanského nepřijal Foto: OKTAGON MMA

Marhanský: „S Novotným končím“

Mezi Ondřejem Novotným a Borisem Marhanským došlo v sobotu k nečekanému setkání. Oba bossové se potkali na after párty po koncertu rappového uskupení Kontrafakt. Marhanský měl podle webu mmashorties snahu zakopat válečnou sekeru a nabídnout Novotnému příměří. Ten to však rázně odmítl.

„Šli jsme s Tinou na after-party po koncertu Rytmuse a hned na úvod, když jsme vešli do VIP sektoru, tam seděl Attila, se kterým jsme se pozdravili. Hned za ním seděl Novotný, se kterým se Tina pozdravila, a tím, že jsem kolem něj musel projít, tak jsem si řekl, že nebudu jako malé dítě a nebudu dělat, že ho nevidím, a normálně jsem ho pozdravil a řekl jsem, jestli si podáme ruce a zapomeneme na všechny spory.

Na to mi arogantně řekl, že by si s člověkem, jako jsem já, nikdy ruku nepodal, což mě samozřejmě nenechalo chladným. Říkal jsem si totiž, že člověk jako on se nad tu situaci určitě povznese a můžeme se normálně akceptovat. Nestalo se tak, takže jsme si vyměnili pár "hezkých slov" a pak nás tuším Attila nějak rozdělil a bylo po srandě. Každopádně to byl můj poslední pokus o to mít s tímto člověkem nějaký normální vztah“, nabídl svůj pohled Marhanský pro mmashorties.

Je zřejmé, že osobní spory mezi Oktagonem a RFA se v žádném případě nelepší. Před pár dny se skrze internet přestřelovali Palo Neruda právě s Marhanským. O co šlo si můžete přečíst tady. Výsledek sobotního setkání Novotného s Marhanským jen potvrzuje, jak napjaté vztahy mezi organizacemi aktuálně panují.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Cynthia Calvillo se ukáže na UFC

UFC on ESPN: Eye vs. Calvillo fight card a livestream

UFC Fight Night: Eye vs. Calvillo ⭐ s atraktivním ženským zápasem by si neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. Podívejte se na informace a...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...