Fanoušci Davida Kozmu vrátili do hry. Jak Panter s druhou šancí naloží?

Prohra s Bojanem Veličkovićem byla velkým zklamáním, jak ale mnozí předpokládali, David Kozma dostal příležitost vrátit se coby Lucky Loser zpátky do hry. Jak Panter s druhou šancí naloží?

David Kozma Foto: OKTAGON MMA

David Kozma je zpátky ve hře. Pokud bude chtít...

Když David Kozma prohrál s Bojanem Veličkovićem v prvním kole na TKO, nedokázal skrýt své zklamání. Panter však patří mezi nejoblíbenější zápasníky Oktagonu, a navíc se jednalo o jediného českého zástupce v Tipsport Gamechangeru, a tak se dalo očekávat, že ho fanoušci zvolí coby Lucky Losera a dají mu tak šanci za určitých okolností pokračovat v pyramidě. Vsaďte si na vítěze pyramidy Tipsport Gamechanger a získejte vstupní bonus zdarma

Ani se nedá říct, že by david vyhrál jen o fous, protože má před svými protivníky skutečně značný náskok. Pro jeho navrácení do Gamechangeru hlasovalo přes 62 % lidí a ten zbytek si mezi sebe rozdělili zbylí tři bojovníci: Leandro Silva získal 14,19 %, Ioannis Palaiologos 12,42 % a Louis Glismann 10,52 %.

Kozmova volba: kýžená pauza, nebo šance získat více peněz?

Jak David Kozma sám přiznal, uvítal by už pauzu, na druhé straně tu je pořád šance (v případě, že jeden z finálové dvojice Veličković Michailidis nebude moci z nějakého důvodu nastoupit) zabojovat o další velké peníze.

„Má být v prosinci Ostrava, jestli do toho půjdu, nevím. Uvidíme, jestli se mi bude chtít, nebo si dám pauzičku, uvidíme,“ řekl po zápase s Veličkovićem Kozma pro kanál Willy Cao a stejného názoru byl i jeho trenér Pavel Bechtold: „Chci, aby si dal pauzu, čeká druhý děcko, tak chci, aby chviličku byl doma taky, věnoval se rodině a pak uvidíme.“

V tu chvíli ale byla řeč spíše o běžném zápase v rámci turnaje v Ostravě, nikoli o druhé šanci v pyramidě Tipsport Gamechanger, kde jsou přece jen velkou motivací peníze. Na druhé straně má toho Kozma za sebou tenhle rok už dost a podle všeho se i během přípravy potýkal se zdravotními potížemi, které koneckonců měly vliv i na nešťastný výsledek s Veličkovićem.

„Kozmič měl dvě nepříjemnosti během této přípravy (jen co vím já) a podle mě se přesně tohle nejvíc podepsalo na výkonu,“ prozradil ve svých otázkách a odpovědích Patrik Kincl. (O jedné ze zdravotních komplikací se dočtete zde: David Kozma přiznal, že i on si z Thajska přivezl infekci. Jak to ovlivnilo přípravu?)

Nejlépe však dokáže všechna pro a proti zhodnotit sám Kozma. Pokud by pozici Lucky Losera přijal, není nikde psáno, že by k zápasu skutečně došlo, nicméně by to ale znamenalo udržovat se ve formě a zůstat pro všechny případy v přípravě. Uvidíme tedy, jakou stranu mince David zvolí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zdeněk Polívka a Lucie Vondráčková

Polívka je v přípravě a Vondráčková už trne strachy. Jak zvládá sledovat Zdeňka v kleci?

Lucie Vondráčková si zvyká na život po boku bojovníka.💪 Jaké to je sledovat svého partnera v kleci?⚡️

Ondřej Novotný nabídku Borise Marhanského nepřijal

Nečekané setkání a ostrá výměna názorů. Co se stalo mezi Novotným a Marhanským?

Zdá se, že tahle rivalita nebere konce. Šéfové MMA organizací Oktagon a RFA se o víkendu náhodně potkali a rozhodně nešlo o žádné přátelské...

Čepo detailně popsal svoje zranění

Horší, než se čekalo. Zklamaný Vlasto Čepo odkrývá detaily svého zranění. Kdy se chce vrátit?

Měl být jednou z hlavních tváří bratislavského turnaje Oktagon 47, osud tomu ale chtěl jinak. Jak dlouhou pauzu má před sebou Vlasto Čepo a...