Nepochybuju o tom, že to Kincl vezme, tvrdí Vémola. Ten ale jasno rozhodně nemá

Vémola nebo Čepo? To je hlavní otázka posledních dnů. Šampion Patrik Kincl stojí před těžkým rozhodnutím, s kým se v prosinci utkat v rámci titulové obhajoby. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Vémola by rád odvetu s Patrikem Kinclem Foto: OKTAGON MMA

Vémola otočil a o trilogii nepochybuje. Kincl prozatím zůstává tajemný

Po Vémolově expresním knockoutu na turnaji v Bratislavě se rázem vyrojilo několik možných scénářů pro nadcházející období. Terminátor totiž bezprostředně po duelu s Langerem vyzval na trilogii Patrika Kincla, na kterého si zároveň brousí zuby rozjetý Vlasto Čepo. Zajímavá situace má už předem svého vítěze – Oktagon.

Na stole jsou totiž aktuálně dvě nejpravděpodobnější varianty, přičemž obě jsou divácky nesmírně atraktivní. Na to, zda se by měl Kincl kývnout na třetí vzájemný zápas s Karlosem Vémolou, nebo přijmout výzvu od legitimního titulového aspiranta Vlasta Čepa, se neshodnou ani fanoušci.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Všechny strany mají samozřejmě na věc svůj pohled. Karlos Vémola se nejprve nechal slyšet, že Kincl jeho výzvu téměř určitě nepřijme. Aktuálně ale svůj názor přehodnotil a Kinclův souhlas považuje za velmi pravděpodobný.

„Myslím, že se to s největší pravděpodobností stane. Je to největší zápas, jaký tu teď může být, což si i on sám určitě dobře uvědomuje. S Čepem si to pak může dát třeba příští rok. Vlasto je na rozdíl ode mě pořád ještě na začátku kariéry. Mně už toho času zbývá naopak málo.

Jsem v tom sportu už 30 let a myslím, že mám na tyhle věci dobrej odhad. Podle mě by byl blázen, kdyby to z nějakýho nepochopitelnýho důvodu nakonec nepřijal“, uvedl Vémola ve svém středečním živém vysílání na Instagramu

Své vyjádření už zveřejnil i Patrik Kincl. „Je několik věcí nad, kterými přemýšlím. Když Vémola po našem květnovém zápase oznámil, že s 84 končí, pustil jsem to tak nějak definitivně z hlavy. Pro mě je hlavní otázkou, jestli by tu váhu dokázal vůbec dát.

Nechci se totiž dostat do situace, že čekám na prosincový zápas a nakonec budu bez soupeře. Původně jsem chtěl mít letos 2 - 3 zápasy, což se nepovedlo. Když jsem se o té výzvě dozvěděl, tak tam takové nadšení jako před našim druhým zápasem rozhodně nebylo.

Další důležitá věc jsou v tuto chvíli peníze. Určitě bych si to chtěl nechat pořádně zaplatit, protože vím, že si Vémola za naši odvetu řekl o raketu, a dostal ji. Podle mého stávajícího kontraktu si dokážu představit zápasit s Vlastem. Nechávám to otevřené a uvidíme, jak se věci vyvrbí“, to je asi tak k mému vyjádření.

Ať už bude soupeřem Patrika Kincla kdokoliv, měli bychom šampiona střední váhy vidět obhajovat svůj pás 30. prosince na turnaji Oktagon 51 v O2 Aréně. Že svým rozhodnutím jednu část fanoušků zklame, si dobře uvědomuje.

Na druhou stranu obě dvě varianty on sám považuje za adekvátní, takže by z toho nakonec ve výsledku měli těžit hlavně fanoušci. Uvidíme, jak se celá situace bude dále vyvíjet. My samozřejmě budeme celou situaci bedlivě sledovat a přineseme vám ty nejčerstvější informace. Vyjádření Kincla i Vémoly si můžete pustit níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl vs. Vlasto Čepo

Kincl na roztrhání! Dá šanci Čepovi, nebo se nechá zlákat k další odvetě s Terminátorem?

Karlos Vémola během sedmi vteřin přejel Pavola Langera💪 a bezprostředně poté volal po odvetě s Patrikem Kinclem. Ten má teď hodně o čem...

Karlos Vémola je šampion

Nejrychlejší KO Oktagonu! Vémola dal bleskovou rychlostí najevo, kdo je tady král!

Hlavní zápas Bratislavy rozděloval Čechy na dva tábory. Teď jeden z nich může slavit. Terminátor dokázal uhájit svou křehkou pozici i pás.💪

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...