Pohár definitivně přetekl! Od Mikuláška dává ruce pryč i doteď trpělivý Oktagon

Vašek Mikulášek poslední dobou seká jeden průšvih za druhým, zdá se však, že tentokrát ale skutečně přestřelil. Trpělivost nakonec došla i doteď loajálnímu a vytrvalému Oktagonu.

Václav Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Napadení trenéra a dohra

Vašek Mikulášek toho má za sebou poslední dobou skutečně hodně, tentokrát ale jeho nevyzpytatelné chování popudilo i jeho domácí a doteď tvrdošíjně loajální organizaci Oktagon MMA, která po incidentu na bratislavském turnaji uznala, že je čas dát od problémového zápasníka ruce pryč.

Baba Jaga se měl podle všeho pustil do trenéra Jakuba Müllera, který na turnaj doprovázel svého svěřence Kubu Dohnala, jenž měl zápas s Ivanem Buchingerem. Konflikt mezi Mikuláškem a trenérem z Havířova měl začít už před časem, kdy Müller údajně prohlásil něco v tom smyslu, že Mikulášek nedělá českému MMA dobré jméno.

„Když jsme po boji odcházeli z haly, Kuba Müller zahlédl Mikuláška. Já o jejich sporu vůbec nevěděl a osobně mi Vašek do té doby nevadil. Tak jsem pokračoval, ale Kuba (Müller) mě zastavil s tím, že z toho může být problém, a řekl, ať jdeme jinudy,“ popsal situaci člen Dohnalova týmu Stanislav Hruban pro iSport.cz.

„Vašek ho ale uviděl a začal volat: Co čumíš! a šel k nám. Myslel jsem si, že ho podržím, slovně situaci uklidním a my pak v klidu odejdeme. Vašek ale stupňoval intenzitu a pořád agresivně mluvil na Kubu (Müllera). Ten mu jen říkal něco ve smyslu: Prohrál mi tu kamarád, chceme jen v klidu odejít, tak nás nech,“ pokračoval Hruban.

„Vaška jsem jen lehce přidržoval, protože jsem věřil, že se uklidní. Pak ale vypálil ránu na Kubu Müllera, který na ni vůbec nebyl připravený, ani neměl zvednuté ruce k obraně. Šla mi přes rameno. Nevím, jestli pěstí nebo fackou, ale Kubu to posadilo. Sekuriťáci pak hned Vaška odvedli bokem,“ prozradil Hruban průběh incidentu.

Pro Mikuláška nešlo o první podobný incident, jak sám přiznal, těsně po turnaji na Štvanici ho čekal soud, kde se měl zpovídat z podobných činů. Více čtěte zde: Babu Jagu trápil na Štvanici nadcházející soud. Co Mikuláškovi hrozilo?

Co na to Oktagon?

Poté se čekalo, jak se k celé situaci postaví Oktagon, který se doteď nevyzpytatelného Mikuláška zastával a promotéři se zřejmě snažili Václavovi pomoci, aby se dal dohromady. Více čtěte zde: Ondřej Novotný vysvětlil, proč si Mikuláška hodlají nechat. I navzdory jeho průšvihům

Pohár ale zdá se přetekl, a navzdory snahám organizace, jsou zkrátka věci, které lze jen těžko přehlížet, a tak bylo nutné, aby i Oktagon MMA vyvodil důsledky. K tomu došlo dnes dopoledne, kdy organizace zvřejnila na platformě X (dříve Twitter) oficiální vyjádření. „Václav Mikulášek byl suspendován a propuštěn z OKTAGON MMA.“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Vémola vysvětlil, proč to s koncem kariéry myslí vážně. Kdo to podle něj měl zabalit dřív?

Má za sebou velmi cennou výhru, přesto stále platí, že zanedlouho by rád ukončil kariéru.🥊 Proč chce Karlos Vémola skončit i po výhře nad...

Losene Keita

Sanikidze míří do bantamu. Kdo si s Keitou zatančí o pás? Buchinger nebo Lengál?

Pás pérové váhy Oktagonu nemá nositele, a tak se řeší, kdo se o něj utká. Zabojuje Buchinger, nebo svou titulovou šanci konečně dostane...

Patrik Kincl vs. Vlasto Čepo

Kincl na roztrhání! Dá šanci Čepovi, nebo se nechá zlákat k další odvetě s Terminátorem?

Karlos Vémola během sedmi vteřin přejel Pavola Langera💪 a bezprostředně poté volal po odvetě s Patrikem Kinclem. Ten má teď hodně o čem...