Sanikidze míří do bantamu. Kdo si s Keitou zatančí o pás? Buchinger nebo Lengál?

Pás pérové váhy Oktagonu nemá svého šampiona, a tak je v řešení, kdo se o něj utká. Zabojuje Buchinger, dostane konečně svou titulovou šanci Lengál nebo se o souboj s Černým panterem přihlásí někdo další?

Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

Sanikidze mění váhovku, kdo si vezme jeho pás?

Na bratislavském Oktagonu zazněla velká spousta nových, někdy i překvapivých informací. Kromě jiného jsme se třeba dozvěděli, že Maté Sanikidze přechází z pérové divize do bantamu. Díky tomuto rozhodnutí se v pérové váze uvolní pás, o který se rozhodně chystá zabojovat Losene Keita. S kým se o titul utká?

„Myslel jsem si, že tuhle informaci zatím udržím skrytou, ale pak si Ivan řekl o titul v pérové váze. Chtěl bych tímto oznámit, že titul v pérové váze je volný, protože Sanikidze míří do bantamu. Už nebude bojovat v pérové váze. Uvidíme tedy, co se stane,“ vysvětlil promotér Ondřej Novotný.

Keita počítal s tím, že se po zranění na Štvanici ještě jednou utká se Sanikidzem. To je ale teď zřejmě pasé, avšak vzhledem k tomu, že Keita bojuje ve dvou divizích Oktagonu, variant, s kým si to rozdat, je mnoho. Hodně skloňované jméno ve spojitosti s Keitou, je například také Ronadl Paradeiser, který po souboji s Losenem volá už dlouho.

Odveta s Bukim a titulový zápas s Bukim

Po návratu Ivana Buchingera se začalo mluvit také o odvetě s ním (Keita Bukiho obral v prvním zápase o pás lehké váhy). „Nebudu trvat na tom, aby byl další zápas titulový. Pořád mi kladou otázku, co mě motivuje, ale pásy už mě nemotivují, ale král je ten, kdo má ten pás.

Ale já patřím mezi tu špičku a já si myslím, že proto mě tam musí dát, protože jsem fakt dobrý,“ prohlásil s úsměvem Buki v rozhovoru pro Šport.sk. Buchinger na druhé straně však přiznal, že pro něho bude složitější dát titulovému zápasu plnohodnotnou přípravu, protože nedávno začal pracovat.

„Určitě to budu muset nějak vymyslet a dohodnout se v práci. Připravit se na zápas o pás je něco jiného, ta musím normálně trénovat a nedá se to dělat, že půjdu na denní a pak na noční a bude, co bude, tak se to dělat nedá,“ přiznal Buki. V žebříčku pérové váhy jsou ale další jména, která by se mohla o souboj o pás přihlásit.

Titulová šance pro Lengála?

O šanci jít do zápasu o pás šampiona už dlouho usiluje Vladimír Lengál, který v posledním zápase na Štvanici ukázal, že na to rozhodně má. Přestože jde očividně o favorita Ondřeje Novotného, jenž Lengála prohlašoval za bojovníka roku, promotéři se snažili Lengála brzdit s tím, že na titulový zápas je ještě brzy.

Teď se však zdá, že se bojovník dostal do hledáčku samotného Losenea Keity, který rodákovi ze Znojma nabídl společný „taneček“. „Hej, Vlado Lengále, nechceš si zatančit?“ vyzval Keita Lengála.

➤ Čtěte také: Ivan Buchinger: Z Keity jsem měl špatný pocit. Podobně jako kdysi z McGregora

Ten okamžitě reagoval, podle očekávání kladně. Lengál má však v tuhle chvíli před sebou zápas se Samuelem Barkem, který je v žebříčku příčku nad ním, a tak bude zřejmě hodně záležet na výsledku. Keita je navíc zřejmě čím dál hladovější a je možné, že už se mu nebude chtít čekat a vezme zavděk kýmkoli, kdo bude zrovna v danou chvíli k mání.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola je šampion

Nejrychlejší KO Oktagonu! Vémola dal bleskovou rychlostí najevo, kdo je tady král!

Hlavní zápas Bratislavy rozděloval Čechy na dva tábory. Teď jeden z nich může slavit. Terminátor dokázal uhájit svou křehkou pozici i pás.💪

Patrik Kincl vs. Vlasto Čepo

Kincl na roztrhání! Dá šanci Čepovi, nebo se nechá zlákat k další odvetě s Terminátorem?

Karlos Vémola během sedmi vteřin přejel Pavola Langera💪 a bezprostředně poté volal po odvetě s Patrikem Kinclem. Ten má teď hodně o čem...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Baba Jaga už má hejtrů po krk. Starejte se o sebe! vzkazuje jim

Vašek Mikulášek zpracovává jednu pohromu za druhou, což je samo o sobě záhul, k tomu všemu se ale musí vyrovnávat s komentáři neúnavných...