Baba Jaga už má hejtrů po krk. Starejte se o sebe! vzkazuje jim

Václav Mikulášek zpracovává jednu pohromu za druhou, což je samo o sobě záhul, k tomu všemu se ale musí vyrovnávat s komentáři neúnavných kritiků, kteří nedají zápasníkovi chvíli klidu. Vaškovi už s nimi došla trpělivost a poslal jim peprný vzkaz.

Václav Baba Jaga Mikulášek Foto: Facebook/FABRIQ MMA

Běžte do p**e a starejte se o sebe, vzkazuje Baba Jaga

Václav Mikulášek se v poslední době musí prát s osudem, který mu inkasuje jednu ránu za druhou. Souboj, který běžně sváděl v kleci, se mu teď přesunul do života a on se s tím snaží poprat. Spousta jeho kritiků má potřebu poradit mu, jak s tím vším naložit, někdy to však dělají poněkud nevybíravým způsobem, a tak se Baba Jaga rozhodl oplatit hejtrům stejnou mincí. Vsaďte si na bojové sporty a získejte vstupní bonus zdarma

„Takže čau lidi, já bych vás chtěl srdečně pozvat na dnešní akci, která se bude konat… To ještě nevím, ale jmenuje se: Běžte do p**e a starejte se o sebe, někteří,“ říká Mikulášek ve video vzkazu na svém instastories.

„Poslouchám, jaká jsem nula, jak jsem tamto, nezajímavý a bla bla bla bla bla. Ale reálně jediný jméno, který snídáte, večeříte a možná i obědváte, jsem já. Takže vám přeju krásný a úspěšný den a abyste nebyli takoví č***ci někteří a některé baby tak zhrzené p**e. Mějte se krásně,“ zakončil zprávu pro hejtry.

Baba Jaga očividně v posledních měsících zažil spoustu rozčarování a dle tónu jeho příspěvků se hodně zklamal v lidech. „Když svítí slunce, každý vám klepe na rameno, když světla zhasnou, některý k***y prostě jsou k***y,“ sdílel kromě jiného na instagramu.

A podobně vyznívají i další Mikuláškovy příspěvky: „Vždycky jsem se postavil svým sr***ám čelem. Je jedno, jak velká hromada to byla. Já jen aby si to uvědomili lidi, co vždycky říkali: Je jedno, jak špatný to bude, vždycky tu budeme pro tebe...“

Nezdařený návrat a rozchod s RPG gymem

Kromě nezdařeného návratu do klece, kdy Mikulášek v rámci turnaje Fabriq 4 vzdal souboj s outsiderem zápasu Róbertem Kokym, se k nepříjemnostem přidal fakt, že Vaškův domácký gym dal od bojovníka oficiálně ruce pryč.

„Václav ‚Baba Jaga‘ Mikulášek již nenastupuje pod klubem RPG. A to z důvodu odlišného pohledu na jeho přípravu. Václavovy poslední zápasy byly bez naší přítomnosti a to ze stejného důvodu. Za klub RPG hlavní trenér David Vyvážil,“ znělo oficiální prohlášení, které bylo zveřejněno na facebookovém profilu gymu.

Václav Mikulášek však podle všeho i tak pilně trénuje a nepřestává na sobě makat. Doufejme tedy, že se brzy špatné období přežene, že hejtři se unaví a Baba Jaga se vrátí ve stejné formě, v jaké jsme ho znali.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Patrik Kincl: Vlčkovi fandím, ale věci z tréninku by se neměly vynášet ven

Zbyněk Vlček si v jednom z rozhovorů postěžoval na tvrdý přístup Patrika Kincla při sparringu.👊 Inspektor má na Vlčkovu kritiku jasnou...

Karlos Vémola má za sebou velmi těžkou přípravu

Terminátor si v přípravě prošel peklem s hvězdným Chimaevem a jeho partou. Bude to stačit?

Karlos Terminátor Vémola má za sebou extrémně náročné a do velké míry i nečekané drily se světovými wrestlery. Více se dočtete v článku.

David Kozma

Fanoušci Davida Kozmu vrátili do hry. Jak Panter s druhou šancí naloží?

Prohra s Veličkovićem byla zklamáním. Jak se očekávalo, David Kozma dostal coby Lucky Loser příležitost vrátit se do hry.💪 Jak s druhou...