Procházka přiznal obrovské problémy a prozradil šokující informaci! Kolik dnů měl na trénink?

Jiří Procházka titul nezískal, ukazuje se však, že na výsledek mohla mít vliv spousta faktorů – do Jirkovy přípravy prý zasáhly zdravotní komplikace. Přečtěte si, s čím vším se musel Jiří během tréninku potýkat.

Jiří Procházka Foto: Jiří Procházka

Jiří nebyl fyzicky stoprocentní

Do výsledku jakéhokoli zápasu může zasáhnout celá řada faktorů, někdy třeba i pouhé štěstí. Zápasníci se však často také potýkají s nečekanými zdravotními komplikacemi, které je pak v boji omezují. Totéž se dle jeho slov týkalo i Jiřího Procházky, když nastoupil v titulovém zápase proti Pereirovi.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Když jsme ten zápas potvrdili, tak od té chvíle, co jsem to potvrdil – což bylo pět týdnů do zápasu, jako naplno tréninkových – tak z těch pěti týdnů plné přípravy jsem trénoval tak šest dní,“ prozradil Jiří šokující informaci v rozhovoru s Čestmírem Strakatým.

„Nemoc vzala dva týdny, antibiotika, nějaké naraženiny, nějaké neduhy, nastřádalo se to zničehonic. Prostě jsem nechápal – jeden den mi nateklo ucho, bylo úplně obrovský a měl jsem tam zánět, tak zas antibiotika,“ vysvětlil Procházka.

„Pak zas naraženej loket. Fakt se toho střídalo teďka hodně a bylo to takový hodně nepříjemný,“ popsal Jiří svůj stav před zápasem. „V RIZINu jsem si prošel tady těmi stavy, kdy jdeš do zápasu nemocnej, nebo musíš bojovat s něčím, co sev těle po****o,“ dodal.

Jiří: spadl jsem do podvědomých návyků

Jirka Procházka si tím však nechce omlouvat prohru. Je si vědom toho, že Alex Pereira na tom mohl být klidně podobně, protože takový už je zkrátka život zápasníků. Faktem ale je, že přípravu by si představoval jinak.

„Tohle říkám, jen abych to trochu opepřil. Jenom ať lidí ví, jak my zápasníci fungujeme. Já nevím, Pereira měl možná taky nějaké neduhy. Nechci se vymlouvat, na kdyby nehraju a výsledek je takový, jaký je,“ ukončil téma Procházka a prozradil, že se hodlá ze zápasu s Pereirou poučit.

„Hlavní chyba v zápase byla, že jsem tam neudržel pozornost na ten přítomný okamžik a trošku jsem spadl do svých podvědomých návyků, které mám z minulosti a které nejsou úplně nejlepší a které mě stály to vítězství,“ připustil Procházka.

➤ Čtěte také: Ohlédnutí za UFC 295: Jak jsme cestovali přes Atlantik na největší MMA zápas roku – 1. ČÁST

Sám Jiří řekl, že faktorů, které zapříčinily jeho prohru, bylo více a že se jim všem hodlá v budoucnu věnovat, odstranit nedostatky a připravit se tak na další zápas. Je tedy očividné, že Procházka se skutečně hodlá vrátit ještě silnější než kdy předtím.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucii Pudilové to tentokrát nevyšlo

Infarktový závěr Pudilové k vítězství nestačil. Perez výhru na body oslavila typickým tancem

Čeští fanoušci MMA bohužel musí v krátkém časovém horizontu spolknout druhou hořkou pilulku. Po Jiřím Procházkovi se dnes večer v Las Vegas...

Jirka Procházka

Procházka: Vše šlo podle plánu, taktika byla jasná. Jiří prozradil, na co doplatil

Šampionem se nečekaně stal jeho soupeř, co se ale přesně pokazilo, ví jen sám Jirka a jeho tým. V jakém momentě se všechno zvrhlo v...

Pereira vs. Adesanya

Pereira: Adesanya mě zachránil, teď chci to samé udělat pro něj. Co na výzvu Izzy?

Zdají se jako odvěcí rivalové, ale opak může být pravdou. Novopečený šampion přiznal, že jeho sok v boji svým způsobem zachránil. 👊