Infarktový závěr Pudilové k vítězství nestačil. Perez výhru na body oslavila typickým tancem

Čeští fanoušci MMA bohužel musí v krátkém časovém horizontu spolknout druhou hořkou pilulku. Po Jiřím Procházkovi se dnes večer v Las Vegas nevedlo ani Lucii Pudilové.

Lucii Pudilové to tentokrát nevyšlo Foto: Profimedia

Prognózy se naplnily. Bojový styl argentinské soupeřky Lucii Pudilové vůbec nesedl

Lucie Pudilová se na svoje další vítězství v UFC bude muset počkat. Rodačka z Příbrami se v sobotu večer našeho času postavila v Apex Centre v Las Vegas argentinské soupeřce Ailin Peréz s cílem odčinit poslední, do velké míry, nespravedlivou porážku.

Podsaditá bojovnice z latinské ameriky měla velké trable na váze, v samotném zápase ale předvedla svoji extratřídu. Perez byla od začátku zápasu navzdory své podsadité postavě velice rychlá na nohou, čímž dokonale eliminovala hlavní zbraně Pudilové.

Při první příležitosti vzala Perez Pudilovou na zem a úvodní dvě kola ji v této pozici poměrně snadno kontrolovala. Výrazná váhová převaha se bohužel v tomto případě naplno projevila a Lucka nebyla ze spodní pozice schopná vůbec ničeho kromě svazování.

Světlý moment pro českou fighterku přišel ve třetím kole, kdy se Lucii podařilo odbránit úvodní pokus o strh. Při tom sice "sežrala" čistý highkick, dostala se ale paradoxně poprvé v zápase do horní pozice na zemi. Tam se Pudilová snažila rozjíždět ground and pound, na obou zápasnicích už ale byl viditelný velký úbytek energie.

V samém závěru kola Perez hodně odešla fyzicky, čehož se Pudilová snažila využít a několikrát se pokusila nasadit vítězné škrcení Rear Naked Choke. V závěrečné půlminutě se zdálo, že má toto škrcení dokonale chyceno a je jen otázkou času, než Perez odklepe, nebo "zaspí". Ani jedno se ale bohužel nestalo a Ailin Perez tuto kritickou situaci s vypětím všech sil přežila až do závěrečného gongu.

S výjimkou závěrečné sekvence držela Perez otěže zápasu pevně ve svých rukou a zaslouženě si tak došla pro jednomyslné vítězství na body. Lucie Pudilová tak zapisuje druhou porážku v řadě, byť v předchozím zápase ji o zelené políčko ve statistikách připravili bodoví rozhodčí.

Ailin Perez oslavila svůj triumf vítězným tanečkem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jirka Procházka

Procházka: Vše šlo podle plánu, taktika byla jasná. Jiří prozradil, na co doplatil

Šampionem se nečekaně stal jeho soupeř, co se ale přesně pokazilo, ví jen sám Jirka a jeho tým. V jakém momentě se všechno zvrhlo v...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...