Jaroslav Pokorný: Shemova máma nás proklela. S Rockem jsem definitivně skončil

Jaroslav Pokorný zažil už za svou MMA kariéru leccos, nejhorší zážitky si ale přivezl před nedávnem z Manchesteru, který se pro něho nakonec stal nejen nákladným, ale hlavně nepříjemným výletem. Jubox popsal vyhrocené a mnohdy bizarní momenty.

Jaroslav Pokorný Foto: OKTAGON MMA

Pokorný: Shemova máma nás proklela

Jaroslav Pokorný si zažil už leccos – od dlouhé pauzy kvůli přetrženému kolennímu vazu a následné infekci zlatým stafylokokem až po drsný návrat do klece – nejhorší zážitky spojené s jeho milovaným sportem si však přivezl z Manchesteru.

Nejenže ho soupeř Shem Rock zranil při staredownu a připravil ho tak o zápas a půlku výplaty, ale spolu s přítelkyní se museli schovávat před nenávistnými a agresivními fanoušky.

„Po tom, co jsme zažili s přítelkyní v Manchesteru, kdy nás tam skupina č****ch spoluobčanů natáčela a řvala na nás, že nás zabije, a pak tam naběhla Shemova rodina a řekla nám, že nám zabije dítě, že zabijou přítelkyni a pak mě, tak si myslím, že to do sportu nepatří,“ popsal vyhrocené situace Jubox.

„Nevím, jestli jeho máma je nemocná, očividně asi je, protože to není v pořádku, ale tak maj ji vzít a odvést ji, a ne že tam Shemovu mámu nechají nás zaklínat. (...) Běhala tam s plastovýma policejníma poutama a odznakem a křičela, že nás zabije.“

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Pokorný podotkl, že chápe, že jde o odlišnou mentalitu a že britští bojovníci se často zhlédnou například v Conoru McGregorovi, nemůže ale přehlížet fakt, že Rockovi příbuzní i fanoušci celkem drsně vyhrožovali jeho rodině. „Moje přítelkyně byla poprvé na galavečeru a nevím, jestli bude chtít jít na další,“ prozradil Pokorný.

„Myslím si, že tam je dvojí metr. Kdyby Václav „Baba Jaga“ Mikulášek nakopl Karla Vémolu a udělal mu něco s žebrem a připravil ho o výplatu, nemyslím, že se to takhle zamete pod koberec. To se mi nelíbí,“ přiznal Pokorný.

„Jestli se tohle promine, tak Oktagon nemůže na Clash už v životě nic říct. Měla by přijít jasná stopka a říct se, že takhle ne. (...) Já neříkám, ať mu ukončí kariéru, ale musí tam přijít nějaká pokuta,“ pronesl rozhodně Jaroslav.

A jak by si Jubox představoval další postup? „Určitě omluva (...) a doplatit mi těch padesát procent minimálně. A aby dostal velký vykřičník,“ navrhl Pokorný. Podle dosavadních reakcí Shema Rocka to ale nevypadá, že by se Pokorný vbrzku dočkal upřímné omluvy.

Jak to vidí Rock: Pokuta? Určitě ne!

Jakmile se Ondřej Novotný ve svém vysílání MMA letem světem vyjádřil, že Rocka pravděpodobně potrestají pokutou, a informace se dostala do médií, Shem se začal okamžitě bouřit.

➤ Čtěte také: Odhodlaný Pirát plánuje nekompromisně knockoutovat Vémolu. Dokáže odvrátit letecký den?

„Vůbec nechápu, kde se vzal ten kec o tom, že budu platit pokutu, když to stoprocentně není pravda,“ reagoval rozhořčeně Rock na svých sociálních sítích. Jak se celá situace vyvine, zatím tuší asi jen promotéři OKTAGONu.

Úvodní turnaj v Anglii v každém případě odstartoval expanzi pěkně zprudka. Těžko říct, zda šlo o ojedinělou situaci, nebo jestli budeme s každým anglickým turnajem svědky podobných vyhrocených momentů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Krištofič si na Vémolu věří

Odhodlaný Pirát plánuje nekompromisně knockoutovat Vémolu. Dokáže odvrátit letecký den?

Rozuzlení zdánlivě nekonečného příběhu se blíží.🧨 Pirát Krištofič vyzve na konci roku v O2 Aréně Karlose Vémolu. Podívejte se, jak vypadal...

Matěj Peňáz

Money jde konečně do boje! V kleci ho prověří Mikuláškův kat. Co na to fanoušci?

Matěj Peňáz se konečně po roce vrací do klece. Jeden z největších tuzemských talentů se v kleci střetne s borcem z Norska, který pokořil...

Radek Roušal a Vlado Lengál

Lengál s Roušalem predikují duely Kincl vs. Čepo a Vémola vs. Pirát

Pražská O2 arena bude hostit turnaj s pořádně nabitou kartou.💪 Jak odhadují průběh hlavních zápasů bojovníci OKTAGONu Vlado Lengál a Radek...