OKTAGON 51 Tipsport Gamechanger finále: Veličkovič vs. Michailidis kurzy, analýza, odměny

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento zápas se nesmazatelně zapíše do historie světového MMA. Velkolepé finále pyramidy Tipsport Gamechanger svede proti sobě Andrease Michailidise z Řecka a Bojana Veličkoviče, reprezentujícího Srbsko. Kdo získá nablýskanou trofej a neuvěřitelných 7 500 000 Kč?

ANALÝZA A TIPKARTA A VÝSLEDKY
ONLINE LIVESTREAM

Finále Tipsport Gamechanger Michailidis vs. Veličkovič Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje Oktagon 51: 9,7/10

  • Datum a místo konání: 29. prosince 2023, O2 arena, Praha
  • Nabídka sázek: Na finále Tipsport Gamechanger je vypsáno mnoho kurzů

Finále Tipsport Gamechanger Oktagon 51: Veličkovič vs. Michailidis (datum, čas)

První ročník pyramidy velterové váhy Tipsport Gamechanger spěje do velkého finále. Už 29. prosince před půlnocí bude korunován historicky první šampion tohoto mimořádného projektu. V hlavním zápase turnaje Oktagon 51 v O2 areně si to rozdá Bojan Veličkovič s Andreasem Michailidisem. Kdo vystoupí až na samotný vrchol? Sledujte celý turnaj živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Po odstoupení Patrika Kincla vinou zranění, je finále Tipsport Gamechanger: Veličkovič vs. Michailidis hlavním zápasem večera. Zraky fanoušků po celém světě se upínají k turnaji Oktagon 51, na kterém hvězdně obsazená pyramida pozná svého šampiona. Tady se bude psát historie.

⭐ OKTAGON 51 ⭐
🖊️Kdy: 29. 12. 2023, od 18:00
🖊️Kde: O2 arena, Praha
🖊️Karta: Program a výsledky
🖊️Livestream: Tipsport TV, PPV

Finále Tipsport Gamechanger kdo je favorit?

Grandiózní vyvrcholení pyramidy Tipsport Gamechanger svede proti sobě borce, kteří před startem nepatřili mezi nejužší okruh hlavních favoritů. O to zajímavější bude sledovat, kdo ze zkušených bojovníků udělá ten poslední, nejtěžší krok na cestě k věčné slávě a mimořádné finanční prémii.

Aktuální kurzy:

  • 1.62 na výhru Michailidise
  • 2.18 na výhru Veličkoviče

Sledujte finále na Tipsport TV

Bojan Veličkovič je pro českého fanouška známější jméno, neboť v organizaci Oktagon působil ještě před oznámením pyramidy. Někdejší přemožitel Jiřího Procházky a veterán UFC či PFL patří k nejzkušenějším bojovníkům celé velterové divize. Zároveň se však v 35 letech dokáže stále zlepšovat.

Srbský Prometheus je pověstný zejména svými ostrými lowkicky a grapplingovými schopnostmi. Vlastní černý pás v BJJ a v Americe, kde dlouhodobě žije i trénuje, má k dispozici ty nejlepší možné sparingy. Během svého dvou a půl letého působení v Oktagonu se do srdcí fanoušků zapsal svým pokorným vystupováním. Díky své obrovské komplexnosti dokáže být nebezpečný jak v postoji, tak na zemi, což z něj činí obrovsky nebezpečného zápasníka.

Veličkovič se do finále pyramidy probil srze Davida Kozmu, kterého v Ostravě naprosto zdemoloval TKO už v prvním kole a oplatil mu titulovou porážku z roku 2021, kdy ovšem bral zápas na short notice. Finále Tipsport Gamechanger je pro Bojana největší výzvou dosavadní kariéry, to samé ale platí i o jeho soupeři.

KURZY NA CELKOVÉ VÍTĚZSTVÍ
PŘED STARTEM PYRAMIDY
Bojan Veličkovič 5,00 Andreas Michailidis 6,00

Andreas Michailidis se postupem času vypracoval až do pozice hlavního adepta na zisk titulu Tipsport Gamechanger. S Bojanem ho mnohé spojuje. Také on je majitelem černého pásu v brazilském jiu jitsu a v minulosti prošel organizací UFC, kde například v roce 2021 přivítal jistého Alexe Pereiru, od něhož inkasoval tvrdé KO naskočeným kolenem.

Po konci v nejslavnější MMA organizaci přijal výzvu v podobě pyramidy velterové váhy a do finále se dostal po vítězství nad Louisem Glismannem, kterého knockoutoval po 33 vteřinách prvního kola. Řecký Spartan nahání soupeřům hrůzu svými fyzickými proporcemi, protože je skutečně velkou velterovou váhou.

Se shazování ale nemívá problémy, takže do zápasů zpravidla nastupuje s velkou váhovou převahou. Také Michailidis je velmi komplexním zápasníkem, který dokáže soupeře ukončit v postoji i na zemi, což je patrné z průběhu pyramidy:

PAVOUK
Bojan Veličkovič 🇷🇸 Andreas Michailidis 🇬🇷
semifinále
David Kozma (TKO, 1. kolo) Louis Glismann (KO, 1. kolo)
čtvrtfinále
Christian Jungwirth (body) Marcel Grabinski (submise, 2. kolo)
osmifinále
Ion Surdu (submise, 1. kolo) Leandro Silva (body)

Finálový zápas nejspíše budou rozhodovat detaily, větší odhodlání a pravděpodobně také kardio. Zajímavým typem může být sázka na větší počet kol v zápase, zásadní roli by totiž měla hrát taktika s cílem neudělat žádnou chybu, což nahrává opatrnějšímu průběhu úvodních kol. Dodejme, že Veličkovič ani Michailidis nikdy nebyli ukončeni na submisi.

TIP: Více než 3,5 kola v zápase, v kurzu 1,90 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

TIP Veličkovič vs Michailidis

Tipsport Gamechanger výplaty a trofej

Vítěz Tipsport Gamechanger si přijde na doslova pohádkové peníze. Kromě nehynoucí slávy mu totiž přistane na bankovním účtu 300 000 EUR, zatímco poražený si odnese 130 000 EUR. V jednotlivých kolech Oktagon ve spolupráci s Tipsportem rozdal na odměnách dohromady 25 000 000 Kč.

Tipsport Gamechanger champion si svoje vítězství bude navždy připomínat unikátní skleněnou trofejí vážící 27 kg, jejíž hodnotu promotér Ondřej Novotný vyčíslil na 250 000 Kč.

trofej pro vítěze pyramidy Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 51 Praha: Veličkovič vs. Michailidis fight card (program a výsledky)

Zápasy Oktagon 51 nabídnou skvělou zábavu, o tom není pochyb. Vlasto Čepo se v souboji s Piotrem Wawrzyniakem utká o prozatímní titul střední váhy. Karlos Vémola se zřejmě naposledy představí v rámci své bohaté MMA kariéry v O2 areně, kde ho plánuje zaskočit slovenský bojovník Samuel Pirát Krištofič.

OKTAGON 51 O2 ARENA, PRAHA
Hlavní karta
Welterweight (final TG) Bojan Veličkovič 🇷🇸 (submise, 3. kolo) vs. Andreas Michailidis 🇬🇷 23:15
Middleweight title fight 5x5 Vlasto Čepo 🇸🇰 vs. Piotr Wawrzyniak 🇵🇱 (TKO, 3. kolo) 22:45
Catchweight 88,5 kg
Karlos Vémola 🇨🇿 vs. Samuel Krištofič 🇸🇰 (KO, 1. kolo) 22:05
Light heavyweight Daniel Škvor 🇨🇿 (body) vs. Martin Zawada 🇩🇪 21:15
Welterweight Ion Surdu 🇲🇩 vs. Stefano Paterno 🇮🇹 (submise, 2. kolo) 20:30
Prelims
Featherweight
Karol Ryšavý 🇸🇰 (TKO, 1. kolo) vs. Abou Tounkara 🇫🇷 20:05
Strawweight Chiara Penco 🇮🇹 vs. Eva Dourthe 🇫🇷 (body) 19:25
Featherweight Radek Roušal 🇨🇿 (body) vs. Kallum Parker 🇬🇧 19:00
Catchweight 55 kg Magda Šormová 🇨🇿 vs. Mallory Martin 🇺🇸 (body) 18:45
YouTube free prelims
Lightweight Tomáš Fiala 🇨🇿 vs. Hassan Shaaban 🇩🇪 (KO, 1. kolo) 18:15

Livestream Oktagon 51: Velickovic vs. Michailidis živě live přenos

Na jednotlivé zápasy Oktagon 51 živě se můžete podívat skrze Tipsport TV, kde v sekci live najdete streamy ze všech duelů. Po dokončení snadné online registrace dostanou všichni noví sázkaři bezvadný bonus 300 Kč a možnost sledovat Oktagon 51 zdarma.

Pokud už účet u Tipsportu máte a chcete sledovat Oktagon 51 zápasy online, stačí si vsadit v posledních 7 dnech tiket alespoň za 30 Kč. Tato nabídka je o dost výhodnější, než v případě PPV na oktagon.tv, kde musíte v předprodeji vysázet 319 Kč, v den konání turnaje je to 400 Kč. Za stejné částky může největší událost roku sledovat také na novém kanále Premier Sport 4 Extra od O2 TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jaké jsou na finále Tipsport Gamechanger kurzy?

Hlavní zápas turnaje Oktagon 51 a vyvrcholení pyramidy Tipsport Gamechanger: Veličkovič vs. Michailidis přitahuje velkou pozornost sázkařů. Kurzovým favoritem je řecký bojovník Michailidis. Analýzu a tip zdarma najdete v článku

2️⃣ V kolik hodin je Oktagon dnes?

Galavečer Oktagon 51 v O2 areně je na programu 29. prosince 2023 od 18:00. Tentokrát se jedná netradičně o pátek, místo soboty.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Daniel Škvor

Škvor prozradil, jak si hodlá poradit se Zawadou. A koho si chce DeeDee podat v roce 2024?

Daniel Škvor završí rok 2023 v O2 aréně, kde se postaví proti Zawadovi.👊 Jakou taktiku si na něj připravil a s kým se chce potkat v kleci...