Škvor prozradil, jak si hodlá poradit se Zawadou. A koho si chce DeeDee podat v roce 2024?

Daniel Škvor završí rok 2023 v O2 aréně, kde se postaví proti Martinu Zawadovi. Jakou taktiku si na něj připravil a s kým se chce potkat v kleci příští rok?

Daniel Škvor Foto: OKTAGON MMA

Nechci se nechat překvapit

Daniel Škvor se po necelém půl roce znovu chystá do klece. Tentokrát ho bude čekat desítka žebříčku, německý bojovník Martin Zawada. Daniel je jako postojář odchovaný v organizaci Glory nejsilnější ve strikingu, nehodlá ale podcenit ani zem. Jak má v plánu Zawadu porazit? Vsaďte si na zápasy turnaje OKTAGON 51 a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Je to zkušený borec v MMA, ale prohlásil po posledním zápase, ne že končí kariéru, jak si někdo myslí, ale že nechce zápasit se striktníma zemařema a wrestlerama, ale když mu vymyslí nějakého dobrého striking soupeře, tak že si to dá,“ vysvětlil Škvor v podcastu Uppercut.

„I teďka měl před dvěma, třemi týdny zápas v profi boxu, takže se furt udržuje. Je o pět let starší, což si nemyslím, že je úplně rozdíl. V MMA je na tom líp, v postoji mám zase ty zkušenosti já, ale on moc nehází, co jsem se koukal, ale nechci se nechat překvapit,“ přiznal DeeDee.

„Třeba to na mě bude najíždět, ale nemyslím si, on je takový férový striker. Těžko říct, musíme být připraveni na všechno. On je malej, a když máte malýho frajera s malými rukavicemi v tý kleci, tak s tím distancem se pracuje blbě, protože on vás podbíhá, ohejbá se, vy tam nemůžete moc dávat nějaký dlouhý rovný údery, protože to si rozbijete ruce.

Někomu, kdo s tím umí pracovat, to může vyhovovat, ale já to vidím na nějaká ta kolínka. Nějakou taktiku máme, více thaiboxerskou a nechci se nechat zaskočit, že mě třeba najednou začne házet,“ prozradil Škvor.

Největší smysl dává Doussis

Montagnaca s Vinnim má DeeDee za sebou, v O2 aréně ho čeká desítka žebříčku, a tak je otázka, s kým se Škvor utká v příštím roce. „Je tam ten Poppeck... Teďka se vypořádáme se Zawadou, pak je tam ve hře ten Poppeck, ale nejaktuálnější bude ten Doussis. S tím jsem měl jít v Německu, on pak šel místo toho v Anglii,“ připomněl Škvor.

➤ Čtěte také: El Chapo nastínil taktiku. Zem ode mě nikdo nečeká, ale dokážu hodit kohokoli, říká

„Ten se do mě i s**l párkrát na sítích. Takový dětský připomínky měl. Ten si myslím, že bude aktuální, je docela dobrej zemař a teď se mi vysmál, že můj ground je strašnej, což je ta práce na zemi, takže uvidíme,“ smál se DeeDee.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Kincl je ze hry! Za odstup může zranění. El Chapo ale o svou titulovou bitvu nepřijde

Tohle je noční můra každého bojovníka.⚡ Patrik Kincl se pár týdnů před zápasem zranil a jen nucen odstoupit z titulové bitvy.🔥

Gábor Boráros

Promotéři OKTAGONu promluvili o Borárosově dezerci k RFA. Skončil v náruči jidáše, říká Novotný

Gábor Boráros rozhodl zběhnout od OKTAGONu k RFA, která mu nehledě na jeho kauzu dala šanci. Promotéři OKTAGONu promluvili o Borárosově...

Palo Neruda a Ondřej Novotný

MMA Oskaři jsou rozdaní. Jak dopadl OKTAGON? A jak výsledky vnímají promotéři?

Nominace v prestižní anketě The World MMA Awards je obrovský úspěch.🏆 O tom vědí své v OKTAGONu. Podařilo se organizaci některou z nominací...