Promotéři OKTAGONu promluvili o Borárosově dezerci k RFA. Skončil v náruči jidáše, říká Novotný

Gábor Boráros se rozhodl zběhnout od OKTAGONu k RFA, která mu nehledě na jeho kauzu dala šanci. Promotéři OKTAGONu promluvili o Borárosově dezerci. Argumentem nebylo nic jiného než peníze.

Gábor Boráros Foto: RFA

Pro pár mizerných zlaťáků

Netrpělivost Gábora Borárose je v posledních měsících zřejmá. Kvůli podezření ze sázkařského podvodu ze dne na den přišel takřka o všechno. Organizace OKTAGON MMA za ním i přes ban zápasit stála a podle slov jednoho z promotérů mu neváhali i finančně vypomoci. Boráros se ale i přesto rozhodl přijmout nabídku konkurenční organizace.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Gábor nás postavil víceméně před hotovou věc,“ prohlásil jeden z promotérů OKTAGONu Pavol Neruda. „Řekl, že si s námi rychle potřebuje zavolat, že dostal nějakou nabídku. Upozornili jsme ho, že máme smlouvu,“ řekl Neruda.

„Různý sled událostí vedl k tomu, že přišel o většinu partnerů a o možnost zápasit díky tomu, co se stalo ve Farbiqu. Všechno to vedlo k tomu, že takhle ztratil všechny příjmy, a málokdo ví, že my jsme byli jediní, kdo mu poslal nějaké peníze ještě mimo smlouvy,“ prozradil Neruda.

„No, a tohle jsme dostali na oplátku: Pánové, já musím z něčeho žít, tak se mějte,“ zasmál se hořce Palo. „Má s námi sice ještě platnou smlouvu, ale na nějaký zápas to nevidíme,“ dodal promotér.

➤ Čtěte také: MMA Oskaři jsou rozdaní. Jak dopadl OKTAGON? A jak výsledky vnímají promotéři?

„Už je to dávno za čárou,“ doplnil Novotný. „Hlavně lidsky. Ale samozřejmě, kdo s čím zachází, s tím také schází. Když skončíš v náruči jidáše, který z tebe dělá největší m**ku a pak najednou jste s ním největší kámoš, tak to o tobě asi něco vypovídá,“ řekl svůj názor promotér.

„Pro pár mizerných zlaťáků, ševče. Pro Gábora máme v srdci speciální místo, ale je to taková komůrka, která je teď dost smutná, vybarvená, ale tak to v životě chodí,“ prohlásil na závěr Ondřej Novotný.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlasto Čepo

El Chapo nastínil taktiku. Zem ode mě nikdo nečeká, ale dokážu hodit kohokoli, říká

El Chapo se během posledního turnaje roku utká s Inspektorem.🔍 Vlasto nastínil, jak se na Patrika připravuje a s jakou taktikou si ho hodlá...

Shem Rock

Takovou dohru nikdo nečekal! Rozdělí se navždy cesty Shema Rocka a OKTAGONu?

Situace s Shemem Rockem nakonec bude mít větší následky, než se zdálo. Vztahy mezi Rockem a OKTAGONem jsou podle všeho napjaté.⚔️ Co chystá...

Matěj Peňáz

Kdyby žebříčky dávaly smysl, byl bych #1, říká Peňáz. Do budoucna má velké plány

Stačilo mu pouhých devětadvacet vteřin na ukončení protivníka a co nevidět se chystá do boje znova.⚔️ Tentokrát bude čelit vysněnému...