El Chapo nastínil taktiku. Zem ode mě nikdo nečeká, ale dokážu hodit kohokoli, říká

El Chapo se během posledního turnaje roku utká s Inspektorem. Vlasto Čepo nastínil, jak se na Patrika Kincla připravuje a s jakou taktikou si ho hodlá podat. Půjde si pro titul po hlavě, nebo bude v kleci ledově klidný?

Vlasto Čepo Foto: OKTAGON MMA

Vlasto Čepo se dopracoval k titulové šanci a koncem roku bude mít možnost obrat Patrika Kincla o pás. Výsledky obou bojovníků mluví za vše, v den D tedy půjde o to, kdo dokáže lépe rozehrát hru a držet se své taktiky. Vlasto Čepo prozradil něco málo z toho, jak se na zápas s šampionem střední váhy připravuje. Vsaďte si na zápas Čepo vs. Kincl a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Každý ode mě čeká, že po něm vyletím, že si podběhnu a on mě hodí. Ale byly opravdu takové zlomové zápasy, že jsem měl takové soupeře, u kterých jsem to nemohl udělat. Měl jsem například zápas s Héctorem (Héctor Lombard) a nevyletěl jsem po něm, protože každý výpad na Héctora by mohl skončit tak, že by mě vynášeli nohama napřed,“ smál se Čepo při rozhovoru v podcastu SKAP.

„Když jsem měl zápas s Pirátem, také jsem si dokázal počkat a jít do toho s rozumem, nenaletět si na take down. Takže i teď vím, že jsem připravený a že až nastoupím do zápasu, tak tam nevletím,“ řekl odhodlaně El Chapo.

„Patrik je soupeř, který vyčkává, ale já nemám kam spěchat. Když bude vyčkávat, tak se ke mně nedostane a nebude bodovat, takže jednou si musí naběhnout na tu ránu. Já budu vyčkávat přesně tak jako on a v určitou chvíli se střetneme a z toho budu těžit,“ vysvětlil Vlasto Čepo.

Tvrdá příprava v Thajsku s Jirkou Procházkou

El Chapo měl mít v říjnu očekávaný a několikrát odložený zápas s Matějem Peňázem. Tenhle prokletý duel se ale opět neuskutečnil. Čepo tedy veškerou přípravu na turnaj v Bratislavě zužitkuje v bitvě s Patrikem Kinclem.

„Já za sebe můžu říct, že mám opravdu komplexní přípravu. Když jsem trénoval na Bratislavu, tak jsem byl měsíc v Thajsku, trénoval jsem s nejlepšími wrestlerskými trenéry a já jsem s nimi každý den jel wrestling,“ popsal tvrdou přípravu na Peňáze.

„Pak přišel Jirka a každý den ráno jsme měli soukromý trénink kvůli Jirkovi. Potřeboval někoho přibližně stejné váhy, takže jsme byli parťáci a já se svezl s tím, že jemu dali soukromý hodinový trénink a já to dělal s ním. Takže já jsem driloval wrestling celý měsíc každý den a hrozně jsem se v něm posunul,“ pochvaloval si El Chapo.

➤ Čtěte také: Kdyby žebříčky dávaly smysl, byl bych #1, říká Peňáz. Do budoucna má velké plány

„Přijel jsem na dva dny domů a pak jsem odjel do Černé hory na další tři týdny, kde jsem trénoval s reprezentací kick boxu a wrestlingu. Takže každý den standup s wrestlingem a jitsu. Strašný pokrok jsem udělal a pak jsem plynule navázal na přípravu na Kincla,“ dodal k přípravě Čepo.

Jestli se El Chapovi tvrdá dřina vyplatí, uvidíme už 29. prosince během posledního turnaje roku OKTAGON 51, jenž nabídne neskutečně nabitou kartu, kterou uzavře právě titulový duel Kincl vs. Čepo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Palo Neruda a Ondřej Novotný

MMA Oskaři jsou rozdaní. Jak dopadl OKTAGON? A jak výsledky vnímají promotéři?

Nominace v prestižní anketě The World MMA Awards je obrovský úspěch.🏆 O tom vědí své v OKTAGONu. Podařilo se organizaci některou z nominací...

Shem Rock

Takovou dohru nikdo nečekal! Rozdělí se navždy cesty Shema Rocka a OKTAGONu?

Situace s Shemem Rockem nakonec bude mít větší následky, než se zdálo. Vztahy mezi Rockem a OKTAGONem jsou podle všeho napjaté.⚔️ Co chystá...

Matěj Peňáz

Kdyby žebříčky dávaly smysl, byl bych #1, říká Peňáz. Do budoucna má velké plány

Stačilo mu pouhých devětadvacet vteřin na ukončení protivníka a co nevidět se chystá do boje znova.⚔️ Tentokrát bude čelit vysněnému...