Takovou dohru nikdo nečekal! Rozdělí se navždy cesty Shema Rocka a OKTAGONu?

Závažnost dění během staredownu Shema Rocka a Jardy Pokorného vnímá každý jinak. Nakonec ale bude mít situace větší následky, než se zdálo. Přečtěte si, jak v tuhle chvíli vypadají vztahy mezi Shemem Rockem a OKTAGONem.

Shem Rock Foto: OKTAGON MMA

Rock: Pokuta? V žádném případě

Shem Rock se během staredownu před turnajem OKTAGONu 48 trochu utrhl ze řetězu a vznikl z toho větší problém, než on sám nejspíš zamýšlel. Nejenže spolu s Jardou Pokorným přišli o zápas, navíc nad ním visela hrozba nemalého trestu. Organizace se nechystala bojovníka propustit, skloňovalo se ale slovo pokuta.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Rock dal jasně najevo, že se necítí dost vinen na to, aby se omlouval, natož pak aby mu byl uvalen peněžitý trest. V čem všem se organizátoři s bojovníkem neshodli, se můžeme jen domnívat, v každém případě to ale zřejmě vedlo k rozchodu.

„Pokud je mi známo, a jsem v této situaci nový, Shem a OKTAGON řešili smluvní záležitosti mezi sebou. Informace, kterou jsem obdržel od matchmakera OKTAGONu, je, že jednání trvala několik týdnů a skončila neshodou. OKTAGON učinil několik nabídek, ty ale nesplnily Shemova očekávání,“ prozradil Rockův nový manažer Graham Boylan pro RUIK.cz.

„Vzhledem k tomu, že se obě strany nedohodly, došlo k uplatnění klauzule o ukončení smlouvy. Nebyl jsem do toho zapojen. Shem podepsal s naší agenturou smlouvu tento týden. Před několika týdny se s OKTAGONem rozešel,“ prozradil Boylan. „Shem je nyní volným bojovníkem a bude zvažovat všechny dostupné možnosti,“ dodal.

➤ Čtěte také: Měl rozhodčí zakročit dřív? Samsonidse byl po devastujícím KO Keity dlouho v bezvědomí

Boylan naznačil, že mezi organizací a Rockem to teď sice drhne, zároveň ale nevylučuje možnost nějakého budoucího vyjednávání. „Oktagon a Shem se k sobě hodí. Shem Rock je navíc rozhodně sportovec, kterého by se měl Oktagon snažit podepsat. Stejně tak každá jiná organizace,“ řekl svůj názor Boylan.

„Nyní má dveře otevřené každá organizace. Pokud však mají Shem a Oktagon zahájit novou kapitolu, bude potřeba obnovit důvěru,“ dodal na závěr. Kde Shem Rock nakonec zakotví, ukáže až čas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matěj Peňáz

Kdyby žebříčky dávaly smysl, byl bych #1, říká Peňáz. Do budoucna má velké plány

Stačilo mu pouhých devětadvacet vteřin na ukončení protivníka a co nevidět se chystá do boje znova.⚔️ Tentokrát bude čelit vysněnému...

Patrik Kincl

Patrik Kincl komentuje P4P žebříček. Jeho reakce nese poselství pro každého

OKTAGON MMA zveřejnil P4P žebříček, na jehož vrcholu se ocitnul šampion🏆 střední váhy Patrik Kincl.💪 Co na takový úspěch říká?

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný našel hezká slova pro Clash of the Stars. Co mají podle něj zmáknuté?

Ondřej Novotný je známý odpůrce Clash of the Stars, respektive organizací pořádajících bizarní zápasy.💥 Uznává ale, že něco přece jen...