Ondřej Novotný našel hezká slova pro Clash of the Stars. Co mají podle něj zmáknuté?

Ondřej Novotný je jedním z nejznámějších odpůrců Clash of the Stars, respektive organizací pořádajících bizarní zápasy. Dokáže ale uznat, že něco přece jen dělají dobře. Co podle promotéra OKTAGONu funguje v CotS na jedničku?

Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Novotný: Dělají to dobře

Ondřej Novotný je jedním z nejvýraznějších odpůrců Clash of the Stars a podobných organizací, jako profesionál se ale dokáže na věc podívat z mnoha úhlů. Že se mu nezamlouvá obsah, který organizace bizarních zápasů produkuje, je jedna věc, druhá věc je ale forma.

„Clash je speciální téma a jsem na něj často dotazován. Chápu proč,“ smál se Ondřej Novotný, když odpovídal na detektoru lži pro THE MAG. „Pro mě to je téma na několik rozmělnění. Jedno z nich je to, jak to dělaj, což je bezpochyby obdivuhodný, že mají dobrou produkci, hezky to vypadá,“ uznal.

„Hezky to lidem prodali. Věci, které natáčej – viděl jsem nějaké reklamy a tak dále –, tak to je, musím říct, fakt dobře udělaný, takže chápu, že to lidi baví,“ připustil promotér OKTAGONu.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Druhá věc je, když tam sedí během B4THECLASH naproti sobě, to mi přijde, že to je fakt za hranou,“ prozradil, co se mu na Clashi nelíbí. „A pak je třetí věc, ten samotný akt toho, kdy tomu dáváš nějaký kredit,“ popsal, v čem vidí odvrácenou tvář podobných organizací.

„Chápu, že lidi mají rádi bizar a že se chtějí nějakým způsobem bavit, s tím jsem docela okej, ale jakmile tomu začneš dávat nějaký kredit. (...) Vadí mi, že to nabízíš někomu, kdo se k tomu může upínat, vidět se v tom, nedejbože si z nich dělat vzory. To je pro mě nebezpečné lidsky, sociálně, společnostně a jsem výrazně proti tomu,“ dodal Ondřej Novotný.

Mikulášek v kleci? Předem jasná věc

Nedávno se OKTAGON MMA rozhodl po sérii událostí rozvázat spolupráci s Václavem „Babou Jagou“ Mikuláškem, který v podstatě okamžitě přeběhl právě ke Clash of the Stars, s čímž mnozí počítali. Podle všeho i Ondřej Novotný.

„To bylo jasný. V momentě, kdy jsem se rozhodl, že beru telefon do ruky, tak jsem věděl přesně, jak bude vypadat fronta těch telefonů, až já skončím ten svůj. Nejsem naivní, a myslím si, že to vlastně věděli všichni, a že bych neuměl své řemeslo, kdybych nevěděl, co dělám,“ řekl Novotný.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh

Attila Végh: Karlos sice zápasí, ale kvalitou jde dolů. Langer byl jen lucky punch

Během jubilejního turnaje OKTAGON oznámil důležitou událost. 8. 6. se konečně dočkáme odvety Attila vs. Vémola.💪 Jak Végh vidí své šance?🔥

Samsonidse opouštěl klec na nosítkách

Měl rozhodčí zakročit dřív? Samsonidse byl po devastujícím KO Keity dlouho v bezvědomí

Z těch záběrů mrazí. Losene Keita v zápase o titul pérové váhy na turnaji Oktagon 50 brutálním způsobem knokautoval Nika Samsonidseho,...

Keita s Ronym při tiskovce

Keita chce konečně Ronyho! Vyvrcholí slovní přestřelka bojovníků v Tipsport Gamechangeru?

Oba získali pás šampiona, ale jen jeden bonus za výkon večera.🏆 Právě to bylo důvodem slovní přestřelky a dost možná podnětem ke společnému...