Attila Végh: Karlos sice zápasí, ale kvalitou jde dolů. Langer byl jen lucky punch

Během jubilejního turnaje OKTAGON oznámil důležitou událost. 8. 6. se konečně dočkáme odvety Attila vs. Vémola. Karlos je stále v pohybu, kdežto pro Attilu půjde o návrat po dlouhé době. Jak Végh vidí své šance?

Attila Végh Foto: OKTAGON MMA

Karlos dělá kroky dozadu

8. 6. je datum, které si o víkendu do diáře zapsal každý fanoušek MMA. Toho dne se uskuteční očekávaná bitva mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem (více čtěte ZDE). Terminátor často a rád poukazuje na fakt, že Végh je na rozdíl od něj už nějakou dobu mimo hru. Jak to vidí Végh, který Vémolu před více jak čtyřmi lety porazil?

„Když potřebuje zápasit, ať zápasí, já jsem zápasil už dost. (...) On zápasí sice o čtyři roky déle jak já, ale stejně mám víc zápasů než on. (...) Člověk to má v sobě, je to jako s jízdou na kole, když člověk dlouho nejezdil, stačí se rozjezdit,“ vysvětlil Végh v rozhovoru pro Fight Cast One.

„On sice zápasil, ale nejde říct, že by za ty čtyři roky udělal nějaký krok vpřed. Já pořád říkám, že za ty čtyři roky udělal spíš kroky dozadu, takže šel dolů s tou kvalitou,“ prohlásil Attila.

„Každý laik to musí vidět. Patrik Kincl ukázal, že nestačí fyzická síla. Patrik ho porazil vlastní zbraní a on nebyl s to ho dostat na zem, což je jeho silná stránka. Viděli jsme zápas s tím thai boxerem, kterého nedokázal přetočit. Takže pořád ukazuje ty chyby a slabé stránky.

S Pavolem Langerem mu vyšel úder. Zase netvrďme, že se z něho stal nějaký Muhammad Ali. Neberu mu to, vyšlo mu to, ale sám to nečekal. (...) Tady to bylo opravdu, že zavřel oči a šel do útoku, jednou švihnul a trefil ho. Vyšlo mu to, je to MMA, patří to k tomu, byl to originální lucky punch, ani si to sám neuvědomil. (...) Vyšlo mu to, to mu nikdo nebere, ale nedělejme, že se z něho stal nějaký boxer,“ uzavřel Attila Végh.

Pirát má šanci, Vémolovo vítězství mě nerozhodí

Karlose Vémolu čeká ještě před Attilou přinejmenším jeho svěřenec a kamarád Samuel „Pirát“ Krištofič. Mohl by mít výsledek zápasu Pirát vs. Terminátor vliv na Vémolův nadcházející souboj s Attilou?

„Já jsem říkal, že pokud vyhraje Karlos, tak mu pogratuluju, ale i tak ho čeká těžká práce. A když vyhraje Pirát, tak pogratuluju jemu a budu z toho mít radost. Nic se tím nezmění, ať už vyhraje nebo prohraje, mně se do hlavy nedostane,“ pronesl Attila.

„Vidím tam velmi velkou šanci na Pirátově straně. Nechci mluvit za něj (Karlose Vémolu), ať si zápasí klidně do stovky, ale každý musí mít nějakou sebereflexi, aby se netlačil tam, kde na to nemá.

Pro Piráta může jít o skvělou tečku, takže může Karlosovi děkovat, že mu umožnil s ním mít ten zápas, protože mít zápas s Karlosem je čest,“ uznal na závěr Végh. „Já bych do takového rizika třeba nešel,“ přiznal Attila.

➤ Čtěte také: Vémola má nečekaného vyzyvatele! Kdo si na Terminátora troufá a co na to šampion?

„Každý jsme nastavený jinak, on je nastavený jinak než já a já to respektuju. Jdu si odmakat tu práci, jsme dohodnutí a uvidíme, co přinese budoucnost,“ uzavřel Attila Végh.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Keita s Ronym při tiskovce

Keita chce konečně Ronyho! Vyvrcholí slovní přestřelka bojovníků v Tipsport Gamechangeru?

Oba získali pás šampiona, ale jen jeden bonus za výkon večera.🏆 Právě to bylo důvodem slovní přestřelky a dost možná podnětem ke společnému...

Losene Keita

Nezastavitelná mašina Losene Keita znovu šampionem! Lehké váze nově kraluje Rony

Jubilejní OKTAGON 50 přinesl mnoho napětí a vzrušení, řadu překvapivých vítězství a dva šampiony. 💪🏆

Karlos Vémola se opět utká s Attilou Véghem

POTVRZENO: Attila Végh se na fotbalovém stadionu utká v odvetě s Karlosem Vémolou

Odveta mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem je oficiálně zpečetěna. Oktagon uspořádá turnaj na fotbalovém stadionu v Edenu. Podrobnosti...