Nezastavitelná mašina Losene Keita znovu šampionem! Lehké váze nově kraluje Rony

Jubilejní OKTAGON 50 přinesl mnoho napětí a vzrušení, řadu překvapivých vítězství i nepříjemných porážek a hlavně dva šampiony. Přečtěte si shrnutí toho nejlepšího z padesátého turnaje organizace.

Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

Staronový šampion Losene Keita

Losene Keita se po zranění vrátil bleskovou rychlostí zpátky do hry. Rozhodl se vzít si zpět, co mu patří, a po krátké rekonvalescenci naskočil rovnou do titulového zápasu o uvolněný pás pérové váhy.

Keita byl vždycky velmi odhodlaný a přesvědčený sám o sobě, ale do prvního zápasu od nešťastného konce na Štvanici nedostal zrovna snadného soupeře. Niko Samsonidse byl se svou bilancí 10-2 velkou hrozbou, ale Keita dal už v prvním kole jasně najevo, že je zpět.

Od první vteřiny předváděl stejně dynamické pohyby, jak jsme u něj zvyklí, a po zraněné noze ani památky. V prvním kole se bojovníci přestřelovali a síly se chvílemi zdály vyrovnané.

Samsonidse držel s Keitou krok, ale Keita hned v úvodu druhého kola ukázal svou dominanci, poslal Samsonidseho k zemi a tam ho suverénně dobil. Keita se tak stal staronovým šampionem pérové divize, zatímco Samsonidseho naopak bylo třeba doslova křísit.

Odhodlaný Rony a zraněný Buki

Touha Ronalda Paradeisera proměnit svou třetí titulovou šanci v pás šampiona byla zřejmá od prvního okamžiku zápasu. Buki sice odolával, ale Rony si ukradl první kolo pro sebe, byť jen o pár úderů.

Jak už je u Buchingera zvykem, v druhém kole začal být aktivnější a podařilo se mu doručit spoustu úderů, avšak Rony mířil přesněji a dokázal soupeři způsobit větší demage.

Šlo rozhodně o nejkrvavější zápas turnaje a Buki z klece odcházel s nehezky rozseklým rtem. Po třetím kole se nakonec pro ukončení duelu rozhodl Bukiho roh, který zhodnotil, že vzhledem k rozsahu jeho zranění není s to pokračovat, ačkoli Buchinger to nejspíš viděl jinak. Novým šampionem lehké váhy se tak stal Ronald Paradeiser.

Vítězný návrat Peňáze a těsná prohra Lengála

Velkou událostí turnaje byl i návrat Matěje Peňáze. Ten do zápasu nastoupil plný sil a na ukončení norského bojovníka Oleho Magnora mu stačilo pouhých devětadvacet vteřin, kdy ho porazil na TKO.

Vlado Lengál na druhé straně neměl takové štěstí. Začátek zápasu s Barkem byl velmi rozpačitý a bojovníci kolem sebe nejistě tančili, když se ale do sebe pustili, Bark byl o něco dominantnější. Byť šlo o velmi atraktivní a vyrovnaný zápas, vítězství Lengálovi o fous uniklo a prohrál na split decision (nejednomyslné rozhodnutí).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rafael Xavier

Vémola má nečekaného vyzyvatele! Kdo si na Terminátora troufá a co na to šampion?

Bojovník OKTAGONu Rafael Xavier se výhrou nad Vinnim namlsal a zatoužil po pásu.🏆 Nelenil a ihned to dal na vědomí Vémolovi. Co na to...

Německý bojovník Niko Samsonidse

Prošel si peklem, ale nevzdal se. Německý talent Niko Samsonidse plánuje šokovat MMA scénu

Jeho cesta do záře reflektorů byla pořádně trnitá. Ani na moment to však nezabalil. Díky své nezlomné povaze dostane Niko Samsonidse velkou...

Bojovník lehké váhy Oktagonu Losene Keita

Losene Keita - životopis a zápasy MMA bojovníka

Je mladý, nespoutaný a extrémně kvalitní ✔️. V kariéře neporažený Belgičan s guinejskými kořeny Losene Keita ⚡ vlétl na půdu Oktagonu ve...