Vémola má nečekaného vyzyvatele! Kdo si na Terminátora troufá a co na to šampion?

Bojovník OKTAGONu Rafael Xavier se výhrou nad Vinnim namlsal a zatoužil po pásu. Nelenil a hned to dal na vědomí současnému držiteli pásu, Karlosu Vémolovi. Co na to Terminátor?

Rafael Xavier Foto: OKTAGON MMA

Nečekaný vyzyvatel pro Terminátora

Brazilský bojovník a číslo tři žebříčku polotěžké váhy OKTAGONu Rafael Xavier si v zápase s Danem Vinnim připsal další atraktivní výhru, která ho očividně značně povzbudila. Nelenil, a ještě předtím, než mu rozhodčí zvedl ruku na důkaz vítězství, doslova přeskočil klec a došel si za šampionem polotěžké váhy Karlosem Vémolou, aby mu oznámil, že mu hodlá ukrást pás.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Mezi bojovníky vzplál očividně vášnivý rozhovor. Chvíli se zdálo, že nezůstane jen u slov a hned na místě dojde i na pěsti, ale pak se Xavier vrátil do klece, aby si užil své čerstvě nabyté vítězství.

Byly časy, kdy Karlos Vémola o zápas s brazilským „Kratosem“ stál. Podle všeho Xavier v minulém roce dokonce dostal na zápas s Terminátorem oficiální nabídku, Brazilec ji však v té době odmítl.

➤ Čtěte také: POTVRZENO: Attila Végh se na fotbalovém stadionu utká v odvetě s Karlosem Vémolou

Co tedy Terminátor na Xavierovu aktuální výzvu? Prozatím Vémola zaujímá spíše odmítavý postoj. Xavier podle něj svou možnost už promarnil a on navíc počítá s koncem kariéry a před sebou má teď jiné plány. V tuto chvíli to tedy zatím vypadá, že si bude muset Xavier najít k titulu jinou cestu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte Oktagon 50 na Tipsport TV

Kde sledovat Oktagon 50: Paradeiser vs. Buchinger živě ▶️ Livestream zdarma

Už dnes od 18:00 se v Ostravě koná jubilejní Oktagon 50.✅ Jak sledovat Keitu, Buchingera, Paradeisera a další živě, se dozvíte v tomto...

Oktagon je možné sledovat i v TV

Jak sledovat Oktagon v televizi? Přímý přenos, záznamy i doprovodné pořady

Organizace Oktagon MMA ⭐ navázala spolupráci s provozovatelem satelitního a internetového televizního vysílání Telly TV. Zároveň je zpět...

Německý bojovník Niko Samsonidse

Prošel si peklem, ale nevzdal se. Německý talent Niko Samsonidse plánuje šokovat MMA scénu

Jeho cesta do záře reflektorů byla pořádně trnitá. Ani na moment to však nezabalil. Díky své nezlomné povaze dostane Niko Samsonidse velkou...