Kde sledovat Oktagon 50: Paradeiser vs. Buchinger živě ▶️ Livestream zdarma

Už dnes od 18:00 se v Ostravě koná jubilejní Oktagon 50. Jak sledovat Keitu, Buchingera, Paradeisera a další živě, se dozvíte v tomto článku.

Sledujte Oktagon 50 na Tipsport TV Foto: Tipsport

Kdy a kde sledovat živě Oktagon 50 v Ostravě ▶️ Livestream zdarma dnes

Nejtvrdší město republiky se opět otřese v základech. Turnaj Oktagon 50 dnes doručí v Ostravě hned dvě titulové bitvy a další skvělé zápasy. Oblíbený Vlado Lengál plánuje zlikvidovat elitního Samuela Barka, domácí bijec Honza Široký má před sebou výzvu v podobě Stefana Catacoliho a po dlouhé pauze chce svého soupeře rozměnit na drobné Matěj "Money" Peňáz. První bomby budou v Ostravar areně padat dnes od 18:00 a všechny duely můžete sledovat na Tipsport TV ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Galavečer OKTAGON 50 je dnes jasnou volbou pro večerní program. Na ostravské kartě se představí hned 10 česko-slovenských bojovníků a rozhodně se bude na co dívat. Souboj generací o uvolněný titul lehké váhy uvidíme v podání Ronyho Paradeisera a Ivana Buchingera. Pás pro šampiona pérové divize chce v hlavním zápase večera ukořistit Černý panter Losene Keita

Kdo se postará o největší překvapení, a komu připadne šťavnatý bonus za výkon večera v hodnotě 5000 EUR? Odpovědi nejen na tyto otázky se postupně dozvíme během dnešního večera. Náruživí ostravští fanoušci jsou zárukou toho, že atmosféra přímo v hale i skrze livestream bude doslova elektrizující.

Oktagon 50 zdarma live stream a přímý přenos: Keita vs. Samsonidse + Buchinger vs. Paradeiser 2

Všechny zápasy Oktagon 50 najdete v livestreamu na Tipsport TV. Pro nově registrované sázkaře je připravený skvělý bonus 300 Kč, za který si rovnou můžete vsadit na svoje favority. Živý přenos najdete u Tipsportu v záložce LIVE, kde si stačí rozkliknout daný zápas.

Zdarma Oktagon 50 uvidíte dnes v 18:15 na Youtube kanále Oktagon MMA, kde poběží tradičně v přímém přenosu zahajovací zápas Konrád vs. Novák. Fight card dnešního turnaje čítá dohromady 10 zápasů.

Oktagon 50 PPV cena na oktagon TV

Cena pay-per-view na platformě oktagon.tv je v den turnaje vyšší, konkrétně je to 400 Kč. Příznivější variantou je zmíněný TV Tipsport a další varianty pro sledování turnaje najdete také zde.

1️⃣ Jak dnes sledovat Oktagon živě zdarma online?

Galavečer Oktagon 50 v Ostravě můžete sledovat dnes od 18:00 v živém přenosu na Tipsport TV zdarma. Podrobnosti se dočtete v článku.

2️⃣ Je možné Oktagon sledovat na mobilu?

Ano, jednotlivé zápasy Oktagon 50 je možné sledovat online na mobilním telefonu, PC i tabletu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál

OKTAGON 50: Lengál vs. Bark – datum, analýza, tip a livestream

Hlavní karta jubilejního turnaje OKTAGONu nabídne kromě dvou tituláku nabitý duel pérových vah Lengál vs. Bark.👊Který z nich si prosadí v...

Buki vs. Rony 1

OKTAGON 50: Paradeiser vs. Buchinger – info, livestream, analýza a tip

Buki s Ronym si to hodlají tuto sobotu rozdat již podruhé. Od jejich prvního fightu se leccos změnilo.⚡ Má Paradeiser šanci legendu...

Matěj Money Peňáz

OKTAGON 50: Peňáz vs. Magnor – info, analýza a tip, livestream

Matěj Peňáz se po roční pauze vrací zpátky do hry.👊 Sedne mu na začátek norský bojovník Ole Magnor? Přečtěte si náš tip, jak zápas dopadne.