OKTAGON 50: Lengál vs. Bark – datum, analýza, tip a livestream

Hlavní karta jubilejního turnaje OKTAGONu nabídne kromě dvou tituláku nabitý duel pérových vah Vladimír Lengál vs. Samuel Bark. Který z nich si prosadí v kleci svou?

Vlado Lengál Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON 50: Lengál vs. Bark – datum a aktuální info

OKTAGON MMA slaví důležité jubileum, v Ostravě se odehraje již padesátý turnaj. Organizace hodlá tak zásadní výročí oslavit nejen dvěma titulovými zápasy, ale celkově nabitou kartou. Jedním z velkých lákadel turnaje je i duel pérových vah mezi Vladimírem Lengálem a Samuelem Barkem. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Vlado Lengál trpělivě stoupá po žebříčku pérové váhy a po velkém úspěchu na Štvanici považuje švédského bojovníka jen za hrbol na cestě k cíli. Kdo si v zápasu turnaje OKTAGON 50 nakonec prosadí svou?

OKTAGON 50: Lengál vs. Bark
🕑KDY 9. 12. 2023
📍KDE Ostrava (Ostravar Aréna)
📈KURZY najdete ZDE
✏️ANALÝZA A BILANCE najdete ZDE
✔️TIP najdete ZDE
▶️LIVESTREAM sledujte ZDE

Lengál vs. Bark – bilance, kurzy, analýza a tip

Vlado Lengál svou profesionální kariéru v MMA zahájil teprve v roce 2021, patří ale mezi nejlepší české postojáře. Od patnácti let se věnuje boxu a později začal trénovat kick box a thai box.

Lengál stihl od té doby v postojářských disciplínách absolvovat něco kolem dvou set zápasů a získat mnoho titulů. Je mistrem České Republiky v kick boxu, mezinárodním šampionem WKF, šampionem Evropy WKU a před rokem obhájil titul profesionálního mistra České republiky v boxu.

Když si Vlado uvědomil, že popularita MMA stále stoupá, rozhodl se rozšířit svou působnost a naučit se komplexnějšímu boji. V roce 2020 se poprvé zapsal do paměti fanoušků MMA, když se zúčastnil OKTAGON Výzvy. Tam bohužel prohrál s Romanem Paulusem, který ho v prvním kole uškrtil, Lengál ale tou dobou procházel složitým obdobím a ze zápasu si odnesl nepříjemné zranění.

Více čtěte zde: Vlado Lengál: Nechal jsem si sdrátovat pusu, abych se mohl vrátit do Oktagon Výzvy

V roce 2021 absolvoval v organizaci OKTAGON MMA v rámci Underground: Last Man Standing zápas, ve kterém ho ale Michael Krčmář bohužel porazil na body a Lengál si tak bohužel připsal první prohru v profesionální lize.

Totéž se stalo během pětikolového souboje s Lubošem Lesákem a na kontě mu tak přibyla druhá porážka v řadě. To ale Lengála očividně nakoplo a ve třetím zápase naskočil na vítěznou vlnu, která trvá dodnes.

Promotér Ondřej Novotný Lengála prohlašoval neoficiálně bojovníkem roku 2022, protože se Vlado po dvou prohrách vzchopil a začal sbírat jedno vítězství za druhým. Navíc jde o zápasníka, který pokaždé udělá atraktivní zápas, za což si po svém posledním úspěšném souboji na Štvanici vysloužil bonus za výkon večera.

BILANCE
Vladimír „Vlado“ Lengál Samuel „Sammon Decker“ Bark
6 výher 8 výher
Výhry KO/TKO: 6 Výhry KO/TKO: 5
Výhry na submisi: 0 Výhry na submisi: 0
Výhry na body: 0 Výhry na body: 3
1 prohra 2 prohry
Prohry KO/TKO: 0 Prohry KO/TKO: 1
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 0
Prohry na body: 1 Prohry na body: 1
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.98 1.77

Kurzy aktuální k 8. 12. 2023 (11:30)

Samuel Bark je šampionem Švédska v thai boxu a držitelem mezinárodního titulu WBC. I on je tedy velmi šikovným postojářem, který svou profesionální kariéru v MMA odstartoval ve stejném roce jako Lengál.

Než se Bark objevil v OKTAGONu, bojoval například ve švédské organizaci FCR, ale má za sebou i tři zápasy ve známé Cage Warriors, ve které zaznamenal jen samá vítězství. V prvním duelu porazil Tobiase Harilu před limitem ve druhém kole na KO. Ani ne o půl roku později podobně ukončil Mannyho Akpanu a do třetice si připsal vítězství na body, když porazil Orlanda Wilsona Prinse.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Fanoušci OKTAGONu Barka poznali v únoru 2023, kdy švédský bojovník bohužel utrpěl porážku. Nutno ale podotknout, že hned na úvod musel čelit jednomu z nejtvrdších oříšků organizace, obávanému Losenu Keitovi.

Diváci sledující organizaci tedy ještě nemají švédského bojovníka tolik nakoukaného, ale jeho bilance napovídá, že jde o velmi šikovného postojáře. Tím je koneckonců i Lengál, a tak půjde o vyrovnaný zápas a bude záležet na tom, kdo si dokáže prosadit svůj game plan. Vzhledem k back groundu obou bojovníků je ale velmi pravděpodobné, že zápas skončí před limitem na KO/TKO.

TIP: Zápas bude ukončen KO/TKO v kurzu 2.08 ➪ Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Lengál vs. Bark tip

Jak a kde sledovat živě OKTAGON 50? Live stream na Tipsport TV

OKTAGON 50 bude možné sledovat díky live streamu, který nabízí Tipsport TV. Abyste si mohli přenos pustit, musíte mít u sázkové kanceláře účet. Registrace ale trvá sotva pár minut a kromě možnosti sledovat nespočet živých přenosů také získáte registrační bonus.

První zápas večera bude jako obvykle ke zhlédnutí zdarma na Youtube. Celý turnaj můžete sledovat i prostřednictvím oficiálního živého přenosu organizace OKTAGON MMA. PPV můžete zakoupit na stránkách oktagon.tv.

Připomeňte si Lengálův triumf na Štvanici:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavol Neruda Ondřej Novotný

Sledujte tiskovou konferenci OKTAGON TIME zdarma online – novinky, stredowny a mnoho dalšího

Před jubilejním turnajem Oktagon 50 se dnes v ostravském Gongu koná tisková konference Oktagon Time. 🎤 Zazní zde celá řada novinek,...

Losene Keita se po zranění vrací do boje

Oktagon 50: Keita vs. Samsonidse – datum, karta, kurzy, tip a livestream

Organizace Oktagon MMA míří na očekávanou metu 50 turnajů.🧡 Kde sledovat Oktagon 50: Keita vs. Samsonidse v livestreamu? ⏩ Poradíme vám v...

Buki vs. Rony 1

OKTAGON 50: Paradeiser vs. Buchinger – info, livestream, analýza a tip

Buki s Ronym si to hodlají tuto sobotu rozdat již podruhé. Od jejich prvního fightu se leccos změnilo.⚡ Má Paradeiser šanci legendu...