Oktagon 50: Keita vs. Samsonidse – datum, karta, kurzy, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Oktagon MMA míří na očekávanou metu 50 turnajů. Jubilejní galavečer se uskuteční v nejtvrdším městě republiky – Ostravě. Kdo bude součástí nezapomenutelného večera, a kde sledovat Oktagon 50 v livestreamu? Poradíme vám v článku.

ONLINE REPORTANALÝZA A TIP
KARTALIVESTREAMVÁHALÍSTKY

Losene Keita se po zranění vrací do boje Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 50: 9,2/10

  • Datum a místo: Sobota 9. prosince od 18:00, Ostrava
  • Kurzová nabídka: Sázkové kanceláře vypsaly na jednotlivé duely mnoho kurzů
  • Livestream: Tipsport TV, PPV oktagon.tv

Oktagon 50: Keita vs. Samsonidse + Buchinger vs. Paradeiser 2 (termín, místo konání a čas)

Oktagon se po 9 měsících vrací do Ostravy. „Půjde o speciální turnaj před nejlepšími fanoušky u nás“, avizuje promotér Ondřej Novotný. Atmosféra v Ostravar Aréně je vždy naprosto fenomenální. V sobotu 9. prosince se budou rozdávat hned dva šampionské pásy, což je zárukou skvělé zábavy a špičkového MMA.

sipka Sledujte Oktagon 50 živě zdarma ZDE. Titul lehké váhy má na svém radaru vytáhlý slovenský borec Rony Paradeiser, který se podruhé v kariéře střetne se svoji nemesis, legendárním Ivanem Buchingerem. Vracející se Černý panter Losene Keita má v plánu usednout na trůn pérové divize, jeho snahy bude chtít zhatit překvapivý vyzyvatel – Němec Niko Samsonidse.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Online report Oktagon 50 Ostravar Aréna (AKTUALIZOVÁNO)

V sobotu 9. 12. vám ze všech utkání turnaje Oktagon 50 přineseme přehledný online report, tak abyste měli přehled o tom, co se v jednotlivých zápasech událo, a kdo vyhrál.

Losene Keita vs. Niko Samsonidse

Losene Keita si od úvodních vteřin zabral střed klece a opticky to byl on, kdo na soupeře vytvářel tlak. Niko Samsonidse avšak několikrát vyslal extrémně nepříjemný calfkick, který evidentně favorizovanému Keitovi vůbec nechutnal. Minutu a půl před koncem prvního kola se Samsonidsemu podařilo doručit takedown a následně na chvíli Keitu kontrolovat pod sebou, k ničemu zásadnímu to ale nevedlo.

Klíčový moment souboje nastal pár vteřin po zahájení druhého kola. Losene Keita znovu prokázal své kvality, když knockoutoval Nika Samsonidseho takovým způsobem, že ho museli zdravotníci dlouhé minuty přivádět k sobě. Keita je právoplatným králem pérové divize!

Šampion pérové váhy Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

Ronald Paradeiser vs. Ivan Buchinger

V naprosto šíleném prvním kole byl Rony Paradeiser několikrát blízko vítězství. Ivan Buchinger neuvěřitelně "hulil" po tvrdých direktech Ronyho, který využíval svůj ohromný dosah paží a ostřeloval Bukiho na dlouhou vzdálenost. Jenže Ivan se zároveň dokázal opakovaně vrátit do zápasu a sám hrozit zejména lokty z otočky.

Po zběsilém prvním kole ve druhé pětiminutovce tempo trochu opadlo, přesnější byl stále Paradeiser, který v jeden moment předvedl parádního naskočeného "supermana", který poslal Bukiho opět do problémů. Šlo vidět, že Rony na tom byl lépe fyzicky v klinčích na pletivu, na obličeji Buchingera šly naopak vidět první stopy krve.

Buchinger i ve druhém kole inkasoval obrovské množství úderů, stále ale k ukončení ze strany Paradeisera něco chybělo, a tak se šlo do třetího kola. V této fázi zápasu se hodně klinčovalo, dál ale platilo, že Rony byl lepší ve všech aspektech boje. Zápas nakonec skončil po 3. kole, protože roh v čele s Attilou Véghem nepustil Ivana Buchingera do dalšího průběhu zápasu mimo jiné i kvůli velkému cutu. Rony Paradeiser je novým šampionem lehké váhy!

Buchinger dostal od Ronyho Paradeisera šílenou nakládačku Foto: OKTAGON MMA

Vladimír Lengál vs. Samuel Bark

V prvním kole očekávaného souboje dvou elitních postojářů se čekalo minutu a půl na první úder. Celkově jsme v úvodní pětiminutovce viděli velice málo úderů z obou stran, možná nejzajímavější pasáž přišla v samém závěru, kdy Lengál na chvíli dostal Barka pod sebe, ten ale okamžitě dokázal vstát.

Druhé kolo odstartovalo v podstatně rychlejším tempu. Vlado Lengál se blýskl naskočeným kolenem, kterým částečně zasáhl Barka. V této fázi se zápas změnil ve fyzicky náročnou přetahovanou plnou klinčů v prostoru i na pletivu. Díky několika strhům šlo ale zřejmě druhé kolo na stranu Lengála.

Třetí kolo se překvapivě změnilo v grapplingovou výměnu, ve které měl ale o něco více navrchl Samuel Bark. Švédský bojovník zamkl Lengála minutu a půl před závěrečným gongem v nepříjemné pozici a sázel v ní tvrdé lokty, čímž si zajistil vítězství na split decision.

Matěj Peňáz vs. Ole Magnor

29 vteřin! Tak málo času stačilo Matěji Peňázovi, který při svém návratu do klece po těžkém zranění brutálně knockoutoval Oleho Magnora. Norský bojovník vůbec na nic nečekal a několikrát Peňáze zasáhl, nakonec ale sám padl. Money si tím nahlas řekl o bonus za výkon večera a v pozápasové řeči projevil zájem bojovat s Matthew Bonnerem v Newcastlu.

Jan Široký vs. Stefano Catacoli

Stefano Catacoli dostal Jana Širokého v prvním kole do obrovských problémů a několikrát byl blízko k tomu, aby domácího hrdinu uškrtil. Široký se ale nepodvolil a všechny pokusy odvrátil.

Ve druhém kole dokázal Široký několikrát přetočit zdánlivě bezvýchodnou situaci ve svůj prospěch a trápit Catacoliho pod sebou, čímž prostřední část utkání získal na svoji stranu. Do té chvíle jasně nejatraktivnější zápas večera šel do třetího kola.

Třetí kolo nabídlo podobný obrázek, jako v úvodu. Catacoli chytil body triangle a chystal si škrcení rear naked choke, ostravský válečník ale i tentokrát ukázal obrovské srdce a dokázal situaci přetočit, což publikum ocenilo bouřlivým potleskem. Jenže stejná situce se ještě jednou opakovala a díky tomu Catacoli nakonec zvítězil zajímavém střetnutí jednomyslně na body.

Jan Široký tentokrát v Ostravě padl Foto: OKTAGON MMA

Rafael Xavier vs. Dan Vinni

V prvním kole tohoto souboje v polotěžké váze příliš akce k vidění nebylo. Oba bojovníci si načítali jeden druhého, o něco přesnější údery měl ale Rafael Kratos Xavier, který pro sebe zřejmě získal úvodní kolo.

Ve druhém kole si jeden z úderů Rafaela Xaviera našel bradu Dana Vinniho a ten se ihned poroučel k zemi. Xavier následně rozjel salvu úderů, načež se Vinni zabalil do krytu a dal rozhodčímu jasně najevo, aby zápas odmával.

Rafael Xavier oslavil svou výhru velice emotivně a ukazoval znamé gesto značící, že si chce dojít pro titul. Následně Brazilec s německým občanstvím přeskočil břevno klece a hrnul se přímo ke Karlosovi Vémolovi. Oba si dlouhé vteřiny pořádně z blízka řekli pár peprných vět pěkně od plic. Dočkáme se příští rok souboje o titul Vémola vs. Xavier? Po dnešním večeru to rozhodně není vyloučeno.

Matěj Kuzník vs. Ebrahim Hosseinpour

Necelých 50 vteřin potřeboval Matěj Kuzník na to, aby svého německého protivníka vzal poprvé na zem. Ebrahim Hosseinpour na tom byl ale velmi dobře fyzicky a on sám několikrát dostal soupeře pod sebe.

Také ve druhém kole se misky vah přelévaly z jedné strany na druhoum přičemž většinu času se boj odehrával na zemi a převahu měl poněkud překvapivě Ebrahim Hosseinpour.

Halou povzbuzovaný Matěj Kuzník strávil na zádech prakticky celé třetí kolo a pokusy o armbar i kneebar úspěšné nebyly. Hosseinpour nakonec Kuzníka předčil v jeho vlastní hře a došel si pro výhru na body. Kuzník tak v rodné Ostravě musí kousat velmi hořkou porážku.

Maté Kertész vs. Ammari Diedrick

Debutující anglický zápasník Ammari Diedrick se na začátku zápasu prezentoval několika tvrdými lowkicky, jenže s přibývajícím časem začal tempo zápasu diktovat Maté Kertész, který trápil Diedricka svým wrestlingem a kontrolou na zemi. Oblíbený Maté Kertész si po dvou porážkách v řadě připisuje velmi důležité vítězství na body.

Ondřej Raška vs. Michal Kotalík

Ostravský rodák Ondřej Raška jako první inkasoval tvrdý direkt, po kterém zatancoval do pletiva, kritickou situaci ale dokázal ustát. Michal Kotalík nashromážděnou frustraci z neúspěšného vážení a tiskovky upouštěl pomocí nesportovních gest, Raška si z toho ale nic nedělal a v zápětí dostal Kotalíka pod sebe.

V závěru prvního kola byla k vidění přestřelka, kde knockout s každým dalším úderem visel ve vzduchu z obou stran. Po pár vteřinách druhého kola zápas bohužel skončil hodně nešťastným způsobem. Michal Kotalík si totiž vyvrtnul kotník a rozhodčí Přibyl zápas ukončil ve prospěch Ondřeje Rašky.

Vémola má nečekaného vyzyvatele Foto: OKTAGON MMA

Michal Konrád vs. Marco Novák

Zahajovací zápas turnaje Oktagon 50 otevřel Michal Konrád tvrdým calfkickem a dál pokračoval v aktivitě. Po necelé minutě se dostal Novákovi do zad a chystal si škrcení, tenhle záměr ale Novák ubránil. Minutu před koncem prvního kola sice slovenský bojovník přebral iniciativu a přidal i několik ostrých kolen na pletivu, první pětiminutovka však šla na stranu Konráda.

Druhé kolo se od první vteřiny změnilo v extrémně náročnou fyzickou přetahovanou v klinčích na pletivu, ze které Marco Novák vytěžil nakonec vítězství. Konrád po několikátém kolenu na játra šel k zemi, a tam ho slovenský čahoun zasypal ground and pound a připsal si nesmírně cenný skalp zkušeného českého bojovníka.

Oktagon Ostrava 2023: Do akce jde i Lengál, Peňáz, Široký, Raška, Kotalík a další

Natáhnout sérii vítězství se v Ostravě pokusí znojemský rváč Vlado Lengál, který si v kleci zatancuje se švédským nájezdníkem Samuelem Barkem. Po vážném zranění se do zápasového kolotoče vrací Matěj Peňáz, jehož při comebacku čeká nepříjemný norský viking Ole Magnor.

Oktagon si pro MMA fanoušky připravil předčasný vánoční dárek, protože se v kleci představí až 11 česko-slovenských bojovníků. Po zahraničních turnajích v Anglii a Německu si tak na své tentokrát přijdou zejména domácí fanoušci.

OKTAGON 50 – INFO
🧨Kdy: 9. 12. 2023 (18:00)
🧨Kde: Ostravar Aréna, Ruská 3077 /135, 700 30 Ostrava-jih-Zábřeh
🧨Karta: Zobrazit
🧨Livestream: Tipsport TV, PPV
🧨Vstupenky: Info tady

O titul pérové váhy: Losene Keita vs. Niko Samsonidse kurzy, analýza, sázky

Losene Keita se na turnaji Oktagon 50 v Ostravě vrací do akce po zlomenině nohy, kterou utrpěl v souboji s Maté Sanikidzem na konci července na Štvanici. V ten moment Keita přišel nejen o prozatímní titul pérové váhy, ale také o pás v lehké divizi, který musel nuceně uvolnit. Zároveň v sobě ale zažehl nový oheň a dobu rekonvalescence zkrátil na minimum.

Bývalý double champ se po přechodu Sanikidzeho do bantamu rozhodl znovu ukořistit titul ve váze do 66 kilogramů. Extrémně kvalitní bojovník je v očích domácích fanoušků i odborníků považován za jednoho z nejlepších bojovníků Oktagonu, což bude chtít v tomto duelu opět ukázat.

Jeho výbušnost, kardio a celková komplexnost jsou na té nejvyšší světové úrovni, sám „Černý panter“ se ale opakovaně nechal slyšet, že do UFC nespěchá. Pravdou je, že po smolném zranění, které znamenalo jeho první profesionální porážku v MMA, má před sebou opět velké výzvy.

LOSENE KEITA🇧🇪 NIKO SAMSONIDSE🇩🇪
"Black panther" "One love"
25 let 28 let
Výhry (11) Výhry (10)
✏️KO / TKO: 7 ✏️KO / TKO: 3
✏️Submise: - ✏️Submise: 6
✏️Body: 4 ✏️Body: 1
Prohry (1) Prohry (2)
✏️KO / TKO: 1 ✏️KO / TKO: 1
✏️Submise: - ✏️Submise: 0
✏️Body: - ✏️Body: 1

Sledujte Oktagon 50 na Tipsport TV

Niko Samsonidse také moc dobře ví, jaké to je vracet se do ostrého zápasu po dlouhé pauze zaviněné zraněním. Jeho zlomenina nohy, kterou utrpěl v roce 2021 přímo v zápase, byla ale oproti Keitovi daleko komplikovanější a Samsonidse si na svůj návrat musel trpělivě počkat dlouhé 2 roky.

Německý zápasník s přezdívkou „One love“ se fanouškům Oktagonu poprvé představil na jaře v Bratislavě, kdy na body jednomyslně porazil domácího Romana Pauluse. V polovině září si ve Frankfurtu poradil i s nebezpečným Nicolae Hanteou, který mu v zápase pořádně zatopil a nebyl daleko od překvapení. Samsonidze se ale z úvodního náporu soupeře dokázal dostat a na konci prvního kola nachytal moldavského bojovníka díky triangle choke.

Samsonidse má v kariéře na kontě už 6 vítězných submisí a proti Keitovi se bude snažit uplatnit především svou zem. Vzhledem k tomu, že dvojka pérové váhy, Ivan Buchinger, momentálně cílí na opasek v lehké divizi, dostává Niko Samsonidse poměrně nečekanou titulovou šanci.

Momentálně mu v žebříčku patří 3. místo a v případě úspěchu proti Keitovi se může postarat o doslova pohádkový příběh během krátkého časového období. Do zápasu s bývalým šampionem jde ale v pozici obrovského outsidera a veškeré trumfy pro vítězství v zápase drží Losene Keita.

TIP: Keita vyhraje na KO, TKO, v kurzu 1,60 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Tip Keita vs Samsonidze

Turnaj MMA Oktagon 50 karta, program, výsledky (fight card): Kdo zápasí v Ostravě?

Bezmála roční přestávku má za sebou jeden z nejtalentovanějších českých bojovníků, Matěj Peňáz. Vážné zranění lokte si vyžádalo dlouhou pauzu, nyní je ale Money zpět připraven znovu se prodrat až na samotný vrchol.

Dnes už málo vídané české derby obstará duel ostravského rodáka Ondřeje Rašky s problémovým Michalem Kotalíkem, který od vedení organizace dostává další šanci přesvědčit o své profesionalitě a schopnostech. V rámci hlavní karty Oktagon 50 uvidíme i mezigenerační souboj Široký vs. Nafuka, kde si oba vyměňují ostré vzkazy.

Zcela zdarma Oktagon 50 můžete sledovat na Youtube kanále Oktagon MMA, kde bude k vidění úvodní duel celé karty mezi Slovákem Marco Novákem a českým zápasníkem Michalem Konrádem. Kompletní program turnaje Oktagon 50 v Ostravě najdete v této tabulce.

OKTAGON 50: PROGRAM & VÝSLEDKY
HLAVNÍ KARTA
Featherweight title fight (5x5)
Losene Keita (KO, 2. kolo) vs. Niko Samsonidse REPORT 10
Lightweight title fight (5x5) Ivan Buchinger vs. Ronald Paradeiser (TKO, 3. kolo) REPORT 9
Featherweight Vladimír Lengál vs. Samuel Bark (body) REPORT 8
Middleweight Matěj Peňáz (KO, 1. kolo) vs. Ole Magnor REPORT 7
Lightweight Jan Široký vs. Stefano Catacoli (body) REPORT 6
PRELIMS KARTA
Light heavyweight Rafael Xavier (TKO, 2. kolo) vs. Dan Vinni REPORT 5
Lightweight Matěj Kuzník vs. Ebrahim Hosseinpour (body) REPORT 4
Welterweight
Maté Kertész (body) vs. Ammari Diedrick REPORT 3
Catchweight 89 kg Ondřej Raška (KO, 2. kolo) vs. Michal Kotalík REPORT 2
FREE STREAM ZDARMA YOUTUBE
Featherweight Michal Konrád vs. Marco Novák (TKO, 2. kolo) REPORT 1

Kde sledovat Oktagon 50 online live stream? Tipsport TV živě, PPV oktagon.tv

Na Tipsport TV znovu poběží všechny zápasy živě v livestreamu. Stačí si je rozkliknout přes LIVE nabídku a následně ikonu „play“. Turnaj můžete sledovat odkudkoliv s přístupem na internet, tedy i na vašem mobilním telefonu, ať už skrze mobilní aplikaci, nebo přímo na webu. Výhodou je velmi dobrá kvalita přenosu a možnost sledovat všechny live kurzy během zápasů. Stačí kliknout na tento banner:

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pro nově zaregistrované sázkaře si Tipsport připravil parádní sázkový bonus 300 Kč za dokončení registrace. Všichni ti, kdo již u Tipsportu mají vytvořený účet, musí pro sledování turnaje splnit podmínku vsazeného tiketu alespoň za 30 Kč v posledních 7 dnech.

Na oktagon.tv je k dispozici oficiální pay per view (PPV). Cena v předprodeji je 12,99 EUR, v den konání turnaje, tedy v sobotu 9. prosince je částka vyšší, konkrétně 14,99 EUR. Nezapomeňte sledovat náš Instagram zde, kde budeme opět hrát soutěž o PPV kódy zdarma.

Oktagon zdarma sledovat dnes (video, záznam, přímý přenos)

Jak už jsme si řekli výše, zdarma Oktagon můžete tradičně sledovat na Youtube, kde bude k dispozici free stream prvního zápasu Oktagon 50: Konrád vs. Novák (18:15). Poté se můžete přesunout na Tipsport TV, případně oktagon.tv a pokračovat ve sledování turnaje, který bude postupně gradovat.

Oktagon zpravidla všechny zápasy proběhnuvších turnajů s odstupem umisťuje na svůj Youtube kanál, kde se můžete podívat na záznam zpětně.

Váha Oktagon 50 (+ Oktagon Time tisková konference v pátek)

V rámci turnaje Oktagon 50 proběhne nejen vážení a samotný turnaj, ale i několik doprovodných akcí. Na páteční tiskovku Oktagon 50 (Multifunkční aula Gong), kde zazní několik novinek a zajímavých informací, potřebujete mít lístek v hodně 50 Kč. Přímý přenos poběží také na YouTube.

OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ OKTAGON 50 (kg)
Featherweight title fight (5x5)
Losene Keita 65,8 ✅ Niko Samsonidse 65,8 ✅
Lightweight title fight (5x5) Ivan Buchinger 70,1 ✅ Ronald Paradeiser 70,3 ✅
Featherweight Vladimír Lengál 66,3 ✅ Samuel Bark 66,2 ✅
Middleweight Matěj Peňáz 84,2 ✅ Ole Magnor 84,3 ✅
Light heavyweight Rafael Xavier 93,2 ✅ Dan Vinni 92,5 ✅
Lightweight Jan Široký 70,6 ✅ Stefano Catacoli 70,6 ✅
Lightweight Matěj Kuzník 70,7 ✅ Ebrahim Hosseinpour 70,7 ✅
Welterweight
Maté Kertész 77,4 ✅ Ammari Diedrick 77,4 ✅
Catchweight 89 kg Ondřej Raška 88,5 ✅ Michal Kotalík 89,6* ❌
Featherweight Michal Konrád 66,1 ✅ Marco Novák 66,3 ✅

Lístky Oktagon 50 v Ostravě

Vstupenky na Oktagon 50 můžete zakoupit na ticketportal.cz. V Ostravě se vždy očekává "plný dům", přestože tentokrát na kartě chybí největší místní tahák posledních let – David Kozma. Obecně se očekává, že kapacita Ostravar Arény bude znovu zaplněná do posledního místa.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Oktagon 50 kdy se koná?

Jubilejní turnaj Oktagon 50: Keita vs. Samsonidse se uskuteční už 9. prosince v Ostravě. Bližší informace najdete tady

2️⃣ Kdo zápasí v Ostravě na Oktagon 50?

Program Oktagon 50 se z velké části skládá z česko-slovenských bojovníků. Na jednotlivé zápasy se můžete podívat na tomto místě

3️⃣ Jak Oktagon 50 sledovat zdarma online?

Živě Oktagon 50 budete moci sledovat skrze Tipsport TV, kde najdete online streamy ze všech zápasů nabité karty.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Samuel Krištofič si na Vémolu věří

Odhodlaný Pirát plánuje nekompromisně knockoutovat Vémolu. Dokáže odvrátit letecký den?

Rozuzlení zdánlivě nekonečného příběhu se blíží.🧨 Pirát Krištofič vyzve na konci roku v O2 Aréně Karlose Vémolu. Podívejte se, jak vypadal...