OKTAGON 50: Peňáz vs. Magnor – info, analýza a tip, livestream

Matěj Peňáz se po roční pauze vrací zpátky do hry. Sedne mu na začátek norský bojovník Ole Magnor? Podívejte se, jaké jsou vypsané kurzy, a přečtěte si náš tip, jak zápas dopadne.

INFOANALÝZA A TIPLIVESTREAM

Matěj Money Peňáz Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON 50: Peňáz vs. Magnor – datum a info

Už tuto sobotu znovu uvidíme v akci Matěje Peňáze. Jeden z nejšikovnějších českých postojářů si v Ostravě odbouchá první zápas po roční pauze, kterou mu naordinovalo nešťastné zranění ruky. Podle Peňázových slov se mu problémy sice průběžně vrací, teď se ale cítí připravený do boje a v kleci ho bude čekat norský bojovník Ole Magnor. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Oleho Magnora jsme naposledy viděli triumfovat nad Václavem „Babou Jagou“ Mikuláškem, kterého uškrtil během necelé minuty. Podobně šikovně si poradil i s Michalem Kotalíkem, kterého také utáhl na submisi. V rámci OKTAGONu si ale připsal i dvě prohry s Markem Bartlem a Radovanem Úškrtem. Bude Norova síla na Moneyho stačit?

OKTAGON 50: Peňáz vs. Magnor
🕑KDY 9. 12. 2023
📍KDE Ostrava (Ostravar Aréna)
✏️KURZY najdete ZDE
✔️TIP info najdete ZDE
▶️LIVESTREAM sledujte ZDE

Peňáz vs. Magnor – kurzy, analýza a tip

V OKTAGONu je dosud neporaženým bojovníkem a jedním z nejšikovnějších postojářů. Jeho doménou je právě boj v postoji, ale když je třeba, nezaváhá ani na zemi.

Matěj začal s bojovými sporty už ve dvanácti letech a od roku 2018 bojoval v prestižní organizaci Glory, kde se potkal například také se současným šampionem polotěžké váhy UFC a přemožitelem Jiřího Procházky Alexem Pereirou.

Matěj Peňáz vyhrál nespočet významných titulů, jako jsou například Světový pohár WAKO 2013, Mistrovství Evropy WAKO 2013, Mistrovství světa WAKO 2014 a mnoho dalších.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Později se Peňáz rozhodl pro posun k MMA a projekt OKTAGON Underground, kde se zápasilo pod speciálními pravidly, byl skvělou příležitostí, jak plynule přejít z postoje do komplexního boje. V rámci Undergroundu porazil tři soupeře a pak dostal šanci vyzkoušet si během číslovaného turnaje zápas pod pravidly MMA. Patrika Jevického porazil v prvním kole na TKO.

O Matěji Peňázovi se vždycky mluvilo jako o dalším adeptovi k přestupu do UFC, a tak se v srpnu roku 2022 zúčastnil Dana White’s Contender Series. Soupeř Sedriques Dumas ho ale bohužel utáhl v prvním kole na gilotinu.

➤ Čtěte také: Matěj Peňáz: S Khamzatem je těžká domluva, vždycky jede na sto procent

V OKTAGONu ale Peňáz sbíral jednu výhru za druhou, a to až do konce roku 2022, kdy v prvním kole knockoutoval Joela dos Santose. Poté ale přišel jeden nešťastný trénink, který Peňáze na rok vyřadil.

„Šel jsem na sparringy, a myslím, že zrovna s Jiřím Procházkou jsem spároval a trefil jsem se do Jiřího čela, ta ruka mi úplně otekla a vůbec jsem nemohl dávat údery,“ vysvětlil v podcastu SKAP, jak ke zranění došlo.

BILANCE
Matěj Peňáz Ole Magnor
7 výher 6 výher
Výhry KO/TKO: 6 Výhry KO/TKO: 2
Výhry na submisi: 0 Výhry na submisi: 4
Výhry na body: 1 Výhry na body: 0
1 prohra 7 proher
Prohry KO/TKO: 0 Prohry KO/TKO: 4
Prohry na submisi: 1 Prohry na submisi: 3
Prohry na body: 0 Prohry na body: 0
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.04 8.95

Ole Magnor je norský zápasník, který se v kleci potkal například také s Khamzatem Chimaevem. Svou profesionální MMA kariéru odstartoval v roce 2014, v té době ale nasbíral více proher než výher.

Zlom nastal až v roce 2019, kdy se Magnorovi začalo dařit a připsal si čtyři výhry v řadě. Ta poslední se odehrála už v OKTAGONu, kde porazil ve druhém kole Michala Kotalíka, kterého utáhl na submisi.

Poté si Magnor bohužel připsal další dvě prohry. Radovan Úškrt Magnora ukončil v prvním kole a Marek Bartl nad Olem zvítězil na body. Poté si Magnor spravil chuť a v létě na Štvanici pokořil hned v prvním kole Vaška Mikuláška, kterého uškrtil po necelé minutě.

Matěj Peňáz jako velmi šikovný postojář nejde daleko pro KO. Z celkové bilance 7-1 dosáhl vítězství knockoutem ve čtyřech případech, a to obvykle v prvním kole. Magnorovi to očividně naopak svědčí mnohem více na zemi.

Dá se předpokládat, že Peňáz se bude snažit zápas udržet v postoji a ukončit soupeře co nejdříve, jak je jeho zvykem. Magnor by musel projevit hodně vynalézavosti a odhodlání, aby se mu podařilo prosadit vlastní hru. Tomu napovídají i kurzy sázkových kanceláří, které jasně favorizují Moneyho.

TIP: Matěj Peňáz zvítězí v prvním kole v kurzu 1.62 ➪ Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

TIP

Kde sledovat OKTAGON 50? Livestream na Tipsport TV, oktagon.tv a Youtube

Turnaj OKTAGON 50 můžete jako obvykle zhlédnout skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Stačí si u sázkové kanceláře založit účet, díky čemuž získáte mimo jiné registrační bonus. Další možností, jak sledovat zápasy, je zaplatit si livestream přímo od organizace OKTAGON MMA (PPV pořídíte na stránkách oktagon.tv). První zápas karty (Michal Konrád vs. Marco Novák) bude k dispozici od 18:15 na Youtube.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rony vs. Buki

David Kozma predikuje zápas Buki vs. Rony 2. Koho Růžový panter favorizuje?

Co nevidět nás čeká titulový souboj a odveta v jednom Buki vs. Rony.💪 Přečtěte si, jak duel vidí jeden z předních bojovníku OKTAGONu David...

Karlos Vémola

Karlos Vémola detailně popisuje, jak vypadá jeho shazování. Oblbnu hlavu i tělo, říká

Karlos Vémola je známý tím, že dokáže během krátké chvilky shodit až třináct kilo. Popsal, jak celý proces probíhá a co během shazování...

Karlos a vzácný bílý tygr

Velké nepříjemnosti před zápasem! Vémolovi chtějí odebrat milovanou tygřici

Terminátora co nevidět čeká zápas v O2 aréně, k tomu všemu se ale potýká s nepříjemnostmi, které mu nedají spát. Úřady mu chtějí vzít...