David Kozma predikuje zápas Buki vs. Rony 2. Koho Růžový panter favorizuje?

Co nevidět nás čeká titulový souboj a odveta v jednom mezi Ivanem Buchingerem a Ronaldem Paradeiserem. Přečtěte si, jak duel vidí jeden z předních bojovníků OKTAGONu David Kozma.

Rony vs. Buki Foto: OKTAGON MMA

Kozma: Rony na to má

Začátkem roku 2021 jsme viděli Ronyho v duelu proti Bukimu odklepávat hned v prvním kole zápasu. Mladý a talentovaný bojovník má za sebou celou řadu cenných skalpů, ale titulové bitvy mu zatím nevycházely. Od zápasu s Bukim se však mnohé změnilo.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Buki prodělal zranění a nepříjemnou prohru s Losenem Keitou a Rony změnil gym a dle jeho slov dosáhl obrovského progresu. Jak bude zápas slovenských bojovníků o uvolněný pás lehké váhy vypadat tentokrát? Svůj názor nabídl David „Růžový panter“ Kozma.

„Tak ten zápas už jednou proběhl, a tam jsme viděli, že se Rony nechal rychle uškrtit, ale já si myslím, že už tehdy byl schopný ho porazit, akorát se to prostě nepovedlo, tam spadlo to škrcení fakt rychle, ale beru ho jako favorita,“ prozradil David svůj tip.

„Myslím si, že teď už se nenechá hodit na zem, bude si ho držet na dálku, tam ho odstřelovat, myslím si, že ho může v první polovině zápasu klidně vypnout. Ivan má ten postoj na slabší úrovni, a myslím si, že Rony je schopen porazit Ivana, takže vidím Ronyho jako favorita,“ vysvětlil Kozma.

➤ Čtěte také: Buki s Ronym si to vyříkali tváří v tvář. Připadáš mi falešný, prohlásil Paradeiser

Ronald Paradeiser začal trénovat v polském Ankos Gymu, kde se připravuje mimo jiné s moldavským „Drákulou“ Ionem Surdu. „Dává rány jako týpci z polotěžké váhy. Na 70 Kg je pořádná bestie,“ prohlásil Surdu v Cestě na Oktagon 50.

„Vím, že jsem se posunul na jinou úroveň a že touhle úrovní dokážu Buchingera zlikvidovat,“ řekl Paradeiser. „Vím, že jsem udělal velký progres a až tam nastoupím, bude to úplně jiný Rony Paradeiser.“

I Buki je ale odhodlaný vyhrát, byť to tak někdy nepůsobí. Protože se Ivan připravuje na Ronyho obrácený guard, vzal si na pomoc Lajoše Kleina. „I přes jeho věk pořád strčí do kapsy spoustu mladých kluků, co sem chodí trénovat každý den,“ uznal Klein. Kdo si v kleci nakonec prosadí svou, uvidíme už tuto sobotu v Ostravě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Losene Keita se po zranění vrací do boje

Oktagon 50: Keita vs. Samsonidse – datum, karta, kurzy, tip a livestream

Organizace Oktagon MMA míří na očekávanou metu 50 turnajů.🧡 Kde sledovat Oktagon 50: Keita vs. Samsonidse v livestreamu? ⏩ Poradíme vám v...

Karlos Vémola

Karlos Vémola detailně popisuje, jak vypadá jeho shazování. Oblbnu hlavu i tělo, říká

Karlos Vémola je známý tím, že dokáže během krátké chvilky shodit až třináct kilo. Popsal, jak celý proces probíhá a co během shazování...

Matěj Peňáz

Matěj Peňáz: S Khamzatem je těžká domluva, vždycky jede na sto procent

Matěj Peňáz se znovu vrací do hry a prozradil, jak je na tom jeho zdraví a jak vypadá trénink v Allstars Gymu, například s Khamzatem...