Keita chce konečně Ronyho! Vyvrcholí slovní přestřelka bojovníků v Tipsport Gamechangeru?

Oba získali pás šampiona, ale jen jeden bonus za výkon večera. Právě to bylo důvodem slovní přestřelky během tiskové konference a dost možná se to stane podnětem ke společnému duelu.

Keita s Ronym při tiskovce Foto: Youtube

Keita vs. Paradeiser. Odveta v Tipsport Gamechanger?

Losene Keita předvedl neskutečný návrat a jeho soupeř Niko Samsonidse, který se s ním utkal o pás pérové váhy, skončil se zlomenou čelistí. Keita po právu znovuzískal titul šampiona, očividně ale doufal i v bonus za výkon večera.

Z jubilejního turnaje ale vzešel ještě jeden šampion. Ronald Paradeiser proměnil svou třetí titulovou šanci doslova ve zlato. Buchingera zmačkal natolik, že o konci zápasu rozhodl jeho vlastní roh, a Rony se tak stal po tříkolové bitvě šampionem lehké váhy.

Rony kromě vytouženého pásu získal onen bonus a Keita dal během tiskové konference jasně najevo, že se mu to nelíbí. „Myslel jsem si, že by to měl být zápas večera, kdo dostane bonus. Když někoho takto zastaví doktor, nemyslím si, že je to na bonus,“ podivoval se Keita na pozápasové tiskovce. „Já bych si to taky zasloužil, nevím, proč si to Rony zasloužil víc,“ dodal nechápavě.

„Já jsem porazil soupeře z první stovky, ty z té čtvrté. Takže já to vidím spíš na mou stranu. Mohli jsme dnes večer bojovat spolu, ale ty jsi nechtěl,“ kontroval okamžitě Rony, který skutečně Černého pantera nejednou vyzýval, ten ale neustále dával přednost jiným. Teď má ale očividně konečně pořádný důvod, proč jít s Ronym do klece.

V rámci slovní přestřelky vyzval Paradeisera na souboj v rámci Tipsport Gamechanger. Zároveň by ale rád i bitvu o pás, na což mu promotéři řekli, že oboje dohromady pravidla zatím neumožňují. Ondřej Novotný ale tajemně zamrkal s tím, že se to může změnit.

Keita: Neudělal jsi dobrý zápas

Keita se do Ronyho pustil se skutečnou vervou, a nebýt zásahu promotérů, dohadoval by se s ním zřejmě doteď. „U mě to doktor nezastavil, já jsem ho knockoutoval. Tak mi to řekni upřímně, myslíš, že si to fakt zasloužíš? Když jsme bojovali spolu, zlomil jsem ti nos,“ pronesl Keita.

„Keita měl volbu bojovat o pás se mnou. On si vybral šedesát šestku. Vybral si za mě lehčí cestu se Samsonidsem. (...) Já jsem ho stále vyzýval. Makám a porážím ty nejlepší, ale on se mnou nechtěl bojovat, takže teď nemůže říkat cokoli o tom, jestli si něco zasloužím nebo ne. Porazil jsem lepšího fightera, než je Samsonidse, a titul si zasloužím,“ uzavřel celou věc Rony.

„Samsonidse je náročnější soupeř, než jsi byl ty. A neříkám to proto, že jsem ho porazil. Je jeden z nejlepších z šedesát šestky. Řekni mi jednoho kvalitního soupeře, kterého jsi porazil? (...) Titul si možná zasloužíš, bonus ale ne. Neznám nikoho, kdo by ho vyhrál, když zápas rozhodne doktor. Tak mi řekni, čím sis to zasloužil?“ dodal Black Panther.

➤ Čtěte také: Nezastavitelná mašina Losene Keita znovu šampionem! Lehké váze nově kraluje Rony

Losene Keita se do tématu natolik zakousnul, že musel zasáhnout Ondřej Novotný a vysvětlit mu, že o bonusu večera nerozhoduje Rony a je tedy zbytečné se do něho opírat.

Ať už ale bylo řečeno cokoli, bylo očividné, že Losene Keita si myslí své a bude si nejspíš chtít tuto křivdu dřív či později vyříkat v kleci. Dost možná se tedy této odvety dočkáme v rámci nadcházející pyramidy Tipsport Gamechanger v lehké váze.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rafael Xavier

Vémola má nečekaného vyzyvatele! Kdo si na Terminátora troufá a co na to šampion?

Bojovník OKTAGONu Rafael Xavier se výhrou nad Vinnim namlsal a zatoužil po pásu.🏆 Nelenil a ihned to dal na vědomí Vémolovi. Co na to...

Karlos Vémola se opět utká s Attilou Véghem

POTVRZENO: Attila Végh se na fotbalovém stadionu utká v odvetě s Karlosem Vémolou

Odveta mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem je oficiálně zpečetěna. Oktagon uspořádá turnaj na fotbalovém stadionu v Edenu. Podrobnosti...

Bojovník lehké váhy Oktagonu Losene Keita

Losene Keita - životopis a zápasy MMA bojovníka

Je mladý, nespoutaný a extrémně kvalitní ✔️. V kariéře neporažený Belgičan s guinejskými kořeny Losene Keita ⚡ vlétl na půdu Oktagonu ve...