Patrik Kincl komentuje P4P žebříček. Jeho reakce nese poselství pro každého

OKTAGON MMA zveřejnil žebříček napříč vahami, na jehož vrcholu se ocitnul šampion střední divize organizace Patrik Kincl. Jak takový úspěch vnímá samotný Inspektor?

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Kincl: Nebylo to zadarmo

Největší tuzemská organizace OKTAGON MMA se rozhodla za pomoci novinářů a odborníků vytvořit žebříček napříč vahami, který má i světová organizace UFC. Není možné se zavděčit všem, a tak byli zápasníci, kteří by si složení a pořadí v žebříčku představovali jinak, to ale určitě není případ Patrika Kincla, ten se ocitl na jeho samém vrcholu.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Ještě předtím, než Patrik oficiálně reagoval na svém instagramovém účtu, dozvěděl se to nečekaně během tiskové konference v Ostravě, kde ho to očividně – byť mile –  zaskočilo. „Teď jsem se to dozvěděl, nechci být dojat, tak já to nejdřív zpracuju,“ odpověděl jednomu z novinářů s úsměvem.

Během svých pondělních otázek a odpovědí už Patrik nabídl obšírnější reakci. „Nebudu dělat frajera, potěšilo mě to, a dost,“ napsal Kincl na svém instagramu. „Beru to jako odraz všech těch let ve sportu.

Nebylo to zadarmo, brodil jsem se i ve slušným bahně a chtěl jsem to i balit, když jsem neviděl světlo na konci tunelu,“ přiznal Inspektor. „Ale podařilo se mi to otočit, a když jsem to zvládl já, tak to ve svém oboru dokáže každej,“ povzbudil Patrik Kincl své fanoušky.

Nový žebříček P4P

„Zítra zveřejníme žebříček skrz naskrz všema váhama. Zajímavé je, že to je žebříček, kde bude mix mužů a žen, protože samozřejmě nemáme tolik žen, aby to bylo zvlášť,“ vysvětlil fanouškům Ondřej Novotný ve svém vysílání MMA letem světem.

„Hlasovali novináři a odborníci. Některé ty výsledky jsou na hraně, ale proč ne. Pak už bude ten žebříček upravovat jen nějaká námi zvolená odborná porota,“ upřesnil promotér OKTAGONu.

Ať už do hlasování zasahoval kdokoli, výsledný žebříček udělal některým zápasníkům radost a jiným zase méně. „Mě moc ten žebříček nezajímá, samozřejmě Kincla chápu, ale jak se nade mě dostal Hatif? On měl v OKTAGONu dva zápasy, já jich měl sedm nebo osm,“ rozčiloval se například na pozápasové tiskovce k OKTAGONu 50 Losene Keita.

„Dominoval jsem ve dvou kategoriích, tak tedy nechápu, jak byl ten žebříček sestavený. Já jsem číslo pět, a přitom jsem tady dominoval nad všemi, spoustu KO v sedmdesátce i v šedesát šestce, a ten, co je nade mnou, má dva nudné zápasy,“ podivoval se Černý panter, který se toho večera stal znovu šampionem pérové váhy.

➤ Čtěte také: Attila Végh: Karlos sice zápasí, ale kvalitou jde dolů. Langer byl jen lucky punch

Vzhledem ke Keitově rychlému navrácení do hry, je nejspíš jen otázkou času, kdy se nakonec dostane v tomto žebříčku výš. Jak ale prozradil Ondřej Novotný, odteď už ho v každém případě bude mít pod taktovkou odborná porota.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný našel hezká slova pro Clash of the Stars. Co mají podle něj zmáknuté?

Ondřej Novotný je známý odpůrce Clash of the Stars, respektive organizací pořádajících bizarní zápasy.💥 Uznává ale, že něco přece jen...

Samuel Bark překvapil Lengála na zemi

Extrémně nepříjemný crucifix stál Lengála v Ostravě zápas. Na dohled je ale obrovská výzva

Takhle si Vlado Lengál svou ostravskou misi rozhodně nepředstavoval. Ve zvláštním zápase se Samuelem Barkem utrpěl hořkou porážku. Teď musí...

Attila Végh

Attila Végh: Karlos sice zápasí, ale kvalitou jde dolů. Langer byl jen lucky punch

Během jubilejního turnaje OKTAGON oznámil důležitou událost. 8. 6. se konečně dočkáme odvety Attila vs. Vémola.💪 Jak Végh vidí své šance?🔥