Kdyby žebříčky dávaly smysl, byl bych #1, říká Peňáz. Do budoucna má velké plány

Stačilo mu pouhých devětadvacet vteřin na ukončení protivníka a co nevidět se chystá do boje znova. Už koncem ledna bude čelit vysněnému soupeři. Dívá se ale i dál a má velké plány.

Matěj Peňáz Foto: OKTAGON MMA

Peňáz se utká s vysněným soupeřem

Zpátky do hry se vrátil více než stylově. Matěj Peňáz na ostravském OKTAGONu předvedl bleskové TKO a norského bojovníka Oleho Magnora porazil za pouhých devětadvacet vteřin. Taková výhra by navnadila asi každého, a tak Peňáz nehodlá dlouho sedět v koutě a další bitvu svede už koncem ledna.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Tentokrát si Money o svého soupeře řekl. „Chci zápasit v Newcastlu s Bonnerem. Byl šampionem Cage Warriors, porazil borce z nejvyšší kickboxerské ligy,“ vysvětlil proč si přeje zrovna tohoto protivníka.

„‚Beast‘ Bonner je zvíře, které přepne do bestiálního módu, jakmile se zavře klec. Bývalý šampion střední váhy Cage Warriors má v CW již 20 zápasů s ostrými hochy. Jeho největší zbraní je komplexnost, soupeřů dostal na 5 KO a 6 na submisi, představil OKTAGON Peňázova soupeře.

Bonnera jsme mohli vidět letos v listopadu v Kolíně, kde na body udolal Cihada Akipu. K dobru mu hraje i fakt, že šlo o short notice zápas, a přesto Bonner v tříkolovém zápase ukázal své kvality.

Kromě zmíněných úspěchů má Bonner na kontě i pět výher na body, takže jde skutečně o velmi všestranného zápasníka. Jak je vidět, Money se výzev nebojí, a tak je nasnadě otázka, kterou položil i sám OKTAGON. „Podaří se mu (Bonnerovi) jako vůbec prvnímu v organizaci seknout Peňáze?“

O titul ve střední váze

Peňáz se po aktualizaci žebříčků OKTAGONu nachází na šesté příčce (Bonner je hned pod ním). Mladý bojovník si ale brousí zuby na titul ve střední váze„Mám v hlavě titul. Myslím, že už teď jsem právoplatný vyzyvatel. Bojoval jsem v Oktagonu osmkrát, vše vyhrál a sedmkrát rozdal KO. Mám také nejvíc zápasů ze všech ve střední divizi,“ vyjádřil se pro iSport.cz.

Peňáz je připravený pobít se i se samotným šampionem Patrikem Kinclem, přestože dobře ví, jak velké je Kincl zvíře. „Hodně ho respektuji a mám ho rád. Dokonce jsme spolu trénovali na začátku mé MMA kariéry, takže vím, jak moc kvalitní a chytrý zápasník je.“

➤ Čtěte také: POTVRZENO: Attila Végh se na fotbalovém stadionu utká v odvetě s Karlosem Vémolou

Připustil, že si jejich společný zápas dovede představit. Pro něj je totiž zápasení o poměření sil a nevidí v tom nic osobního. Money se netají tím, že by se mu líbilo o pás zabojovat na červnovém turnaji v Edenu, který organizace oznámila během ostravského fight weeku. Prozatím se ale soustředí na svého aktuálního soupeře, který na něj bude čekat už 27. 1. v Newcastleu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Patrik Kincl komentuje P4P žebříček. Jeho reakce nese poselství pro každého

OKTAGON MMA zveřejnil P4P žebříček, na jehož vrcholu se ocitnul šampion🏆 střední váhy Patrik Kincl.💪 Co na takový úspěch říká?

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný našel hezká slova pro Clash of the Stars. Co mají podle něj zmáknuté?

Ondřej Novotný je známý odpůrce Clash of the Stars, respektive organizací pořádajících bizarní zápasy.💥 Uznává ale, že něco přece jen...

Promotér Le Sy

Neměli jsme na výběr, říká o termínové kolizi s Oktagonem promotér Tomáš Le Sy

Turnaje organizací Oktagon MMA a Clash of the Stars se poprvé uskuteční v ten samý den. Tomáš Le Sy v tom ovšem zásadní problém nevidí. Co...