Kincl je ze hry! Za odstup může zranění. El Chapo ale o svou titulovou bitvu nepřijde

Tohle je noční můra každého bojovníka. Patrik Kincl se pár týdnů před turnajem zranil a je nucen odstoupit ze zápasu s El Chapem. Vlasto Čepo ale o svou titulovou bitvu nepřijde. Kdo mu v kleci nahradí Kincla?

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Zranění vyřadilo šampiona ze hry

Patrik Kincl měl v O2 aréně definitivně završit rok 2023 a obhájit v boji se slovenským zápasníkem pás šampiona. Teď má ale Inspektor po srandě, pár týdnů před bitvou se bohužel zranil.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Kincl si zlomil očnici, a ačkoli se šampion střední váhy obejde bez operace, na nástup do klece to zkrátka není. Bojovník má naordinovaný klid, který by měl trvat alespoň šest týdnů. Nepochybně jde pro Kincla o špatnou zprávu, jsou ale i zranění, která zápasníky často vyřadí i na několik měsíců, což naštěstí není tento případ.

Vlasto Čepo už od pátku s OKTAGONem vyjednával o náhradním soupeři. Nijak si nevybíral a byl ochotný se v kleci utkat s kýmkoli ze čtyř navrhovaných bojovníků. „Myslel jsem, že už jsem na to zvyklý, ale nejsem. Bylo těžké se s tím srovnat. Nebylo jasné, jestli se najde narychlo někdo, kdo dokáže takhle rychle shodit. Ve hře byl Peňáz, ale ten se prý po zápase v Ostravě vyžral. Také Engizek je prý hodně těžký,“ prozradil Čepo.

„Dostal jsem postupně 4 nabídky a na všechny jsem kývnul. Rozhodující slovo má Oktagon. Nakonec půjdu s Polákem, což je extrémně těžký soupeř. Má spoustu KO, on sám nikdy nebyl knockoutovaný. Cíl pro mě zůstává stejný, dojít si v O2 areně pro titul,“ slíbil El Chapo.

O prozatímní pás šampiona se utká s polským zápasníkem Piotrem Wawrzyniakem, který je sice novinkou v organizaci, ve světovém žebříčku ale zaujímá o pětapadesát příček vyšší pozici než El Chapo.

V Kinclovi viděl Vlasto Čepo podle vyjádření jeho manažera o něco větší nebezpečí, Poláka s bilancí 11-5 ale nijak nepodceňuje. Chce si vybojovat záruku budoucího souboje s Inspektorem, a tak přípravu rozhodně zúročí, jelikož bude muset i tak dát do bitvy úplně všechno.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlasto Čepo

El Chapo chválí Rakiće až do nebes. Prozradil, komu by v případné bitvě s Procházkou fandil

Jedním z potenciálních soupeřů Jiřího Procházky je Aleksandar Rakić.⚔️ El Chapo udržuje přátelství s oběma bojovníky. Komu by v případě...

Palo Neruda a Ondřej Novotný

MMA Oskaři jsou rozdaní. Jak dopadl OKTAGON? A jak výsledky vnímají promotéři?

Nominace v prestižní anketě The World MMA Awards je obrovský úspěch.🏆 O tom vědí své v OKTAGONu. Podařilo se organizaci některou z nominací...

Shem Rock

Takovou dohru nikdo nečekal! Rozdělí se navždy cesty Shema Rocka a OKTAGONu?

Situace s Shemem Rockem nakonec bude mít větší následky, než se zdálo. Vztahy mezi Rockem a OKTAGONem jsou podle všeho napjaté.⚔️ Co chystá...