El Chapo chválí Rakiće až do nebes. Prozradil, komu by v případné bitvě s Procházkou fandil

Jedním z potenciálních soupeřů Jiřího Procházky je Aleksandar Rakić. Bojovník OKTAGONu Vlasto Čepo udržuje přátelství s oběma bojovníky. Komu by v případě střetu fandil a jak by souboj predikoval?

Vlasto Čepo Foto: OKTAGON MMA

Komu by El Chapo fandil v duelu Rakić vs. Procházka?

Jiří Procházka se chce brzy vrátit do boje, jde jen o to, s kým a kdy. Jedním z potenciálních adeptů na zápas s Jirkou je Alexandar Rakić, který dal českému samurajovi skrze sociální sítě jasně najevo, že by si s ním bitvu moc rád střihnul. Většina českých fanoušků má jasno, komu by v takovém případě fandila, jsou ale i tací, co by zřejmě byli na vážkách...

Například bojovník OKTAGONu Vlasto Čepo, kterého co nevidět čeká životní zápas v O2 aréně, přiznal, že by měl problém se mezi bojovníky rozhodnout. Oba jsou totiž jeho kamarádi. „Jirku znám déle jak Rakiće, s ním jsem byl kámoš dřív,“ zauvažoval El Chapo v podcastu SKAP.

Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

„Tehdy jsem Rakiće ještě neznal, ale když se dostal do UFC, tak jsem byl šťastný, že se tam jako Srb dostal (Vlasto Čepo má zpola srbské kořeny; pozn. redakce). Já se s ním potkal někde v Srbsku a byl strašně milý a nápomocný a hned by ti dal cokoli,“ popsal Vlasto Rakićovu povahu.

„Strašně jsem si ho oblíbil a hned jsme začali komunikovat a vyměnili jsme si čísla a tak. Je to stejné jako Jirka, ale u nás na té scéně v Česku a Slovensku prezentují jen ty nejhorší výroky, takže to vypadá, že Rakić je arogantní, ale to vůbec není pravda, on je jako dítě,“ zastal se svého kamaráda Čepo.

„Neznám většího profíka, než je Rakić, co se týká MMA sportu. On má doma takovou výbavu, na srdce, na krev, horské kolo. On má takovou speciální postel, jako inkubátor, do kterého se zavře a jsi jako kdyby v nadmořské výšce 2 500 metrů, máš tam devatenáct stupňů a tam spíš a lépe regeneruješ. On to má všechno v bytě a celý den trénuje.“

➤ Čtěte také: El Chapo nastínil taktiku. Zem ode mě nikdo nečeká, ale dokážu hodit kohokoli, říká

„Ale Jirka je v podstatě stejný. Jirka žije v lese a tam má svůj gym venku udělaný na stromě a tam maká. Takže těžko si vybrat z těch dvou. Jirku jsem poznal už na IAF kempu a oba dva mám rád. To je stejné jako Buki a Rony. Nedokážu si vybrat ani jednu, ani druhou stranu, totéž je Jirka a Rakić. Ať vyhraje ten lepší, bych řekl,“ dodal na závěr El Chapo.

Prozatím se ale Vlasto Čepo rozhodovat nemusí, protože nic ještě není definitivně potvrzeno a může se stát, že se UFC rozhodne Jirku postavit proti někomu jinému z žebříčku polotěžké váhy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros

Promotéři OKTAGONu promluvili o Borárosově dezerci k RFA. Skončil v náruči jidáše, říká Novotný

Gábor Boráros rozhodl zběhnout od OKTAGONu k RFA, která mu nehledě na jeho kauzu dala šanci. Promotéři OKTAGONu promluvili o Borárosově...

Bryce Mitchell tvrdě padl

Scéna jako z hororu. Bryce Mitchell po děsivém knockoutu na UFC 296 ubezpečuje fanoušky

Z těch obrázků běhá mráz po zádech. Americký bojovník Bryce Mitchell utrpěl na UFC 296 brutální KO, po kterém se svíjel v záchvatových...

Viktor Pešta na KSW 89 nestačil na Szymona Bajora

Útok na titul se odkládá. Viktor Pešta na turnaji KSW 89 těsně padl. Co rozhodlo?

Bojovník Viktor Pešta má za sebou druhý zápas v KSW, který nedopadl podle jeho představ. Polský protivník Szymon Bajor mu překvapivě udělil...