Scéna jako z hororu. Bryce Mitchell po děsivém knockoutu na UFC 296 ubezpečuje fanoušky

Z těch obrázků běhá mráz po zádech. Americký bojovník Bryce Mitchell utrpěl na UFC 296 brutální KO, po kterém se svíjel v záchvatových křečích. Více si přečtěte v článku.

Bryce Mitchell tvrdě padl Foto: Profimedia

Bryce Michell po prvním KO kariéry posílá vzkaz fanouškům

Hrůzostrašné záběry se naskytly fanouškům v rámci víkendového turnaje UFC 296 v Las Vegas. Běžela teprve druhá minuta zápasu mezi Joshem Emmettem a Brycem Mitchellem, když nekompromisně zaúřadoval pravý overhand nedávného titulového vyzyvatele Emmetta.

Josh Emmett pravou zadní poslal Mitchella brutálně k zemi a začal slavit důležité vítězství. Následující prostřih ovšem nabídl děsivý pohled na bezvládného Mitchella, jehož tělo se začalo svíjet v křečích následkem tvrdého KO. Strach o amerického zápasníka následně vystřídala úleva poté, co byl Mitchell nakonec schopný sám odkráčet po vlastních z klece.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

To se rozhodně nedalo říci o Niku Samsonidsem, kterého nedávno na turnaji Oktagon 50 knockoutoval Losene Keita. Bryce Mitchella čeká po prvním KO kariéry několikaměsíční pauza.

"Chci, aby všichni věděli, že jsem v pořádku. Chci vám všem moc poděkovat za sledování. Nemůžu si na nic stěžovat. Pokazil jsem si to špatnou strategií. "Chtěl jsem číst soupeře, pracovat nohama, ale to mě dostalo do situace, kdy jsem nevyvíjel tlak, který zpravidla vytvářím.

Takhle já nebojuju. Bojuji velmi agresivně, a proto povzbuzuji každého, kdo se v životě popere – nejen pěstním soubojem, mluvím o jakémkoliv typu boje, důležité je, aby byl agresivní. Protože když půjdete k zemi a prohrajete bitvu, budete alespoň vědět, že jste bojovali a šli jste do toho po hlavě. Tentokrát to byla ode mě jen špatná strategie. Bože, Josh udeřil fakt tvrdě. Měl nízko těžiště a bylo těžké ho něčím zasáhnout. Co na to říct? Mohl jsem to udělat lépe, ale očividně jsem to neudělal.

Mám velké štěstí, že žiji život, který žiji. Díky tomuto sportu mám manželku. Já a moje žena bychom se nikdy nepotkali, nebýt tohoto sportu. Mám dítě, které přišlo díky tomuto sportu. Díky tomuto sportu mám dům. Díky tomuto sportu mám farmu. Nevyměnil bych to za nic a není nic, co by mě srazilo na kolena. Nedovolím, aby mě teď ovládla negativita."

Bryce Mitchell měl v posledním období ambice zaútočit na nejvyšší příčky pérové váhy, po druhé porážce z posledních tří zápasů si ale bude muset dát nucenou pauzu. K jeho pověstnému grapplingu ho tentokrát Josh Emmett vůbec nepustil a díky jednomu z nejtvrdších KO roku se znovu se hlasitě přihlásil do titulového mixu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jiří Procházka

Procházka vs. Rakić. Rýsuje se Jiřímu další bitva? Míč je teď na straně UFC

Rakić si to měl rozdat s Blachowiczem, jenže ten odstoupil. Srbský bojovník si ale rychle našel náhradu. Uvidíme ho v kleci s Procházkou?👊

Conor McGregor

Dana White dává naději fanouškům McGregora. Kdy uvidíme irského bouřliváka v kleci?

Někteří už nevěřili, že se skutečně dočkají. Teď ale Dana White objasnil, jak to vypadá s McGregorem a kdy bychom ho mohli konečně vidět v...