Dana White dává naději fanouškům McGregora. Kdy uvidíme irského bouřliváka v kleci?

Někteří už nevěřili, že se skutečně dočkají. Teď ale Dana White objasnil, jak to vypadá s McGregorem a kdy bychom ho mohli konečně vidět v kleci. Bude součástí jubilejního třístého turnaje UFC?

Conor McGregor Foto: Profimedia

Jde McGregor konečně do boje?

I Michael Chandler, s nímž se počítá jako s prvním soupeřem Conora McGregora po jeho návratu do hry, párkrát prohlásil, že už s tímhle duelem nepočítá, jelikož v návrat irského bouřliváka již nevěří.

Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

První naděje fanouškům svitla, když se objevila zpráva o tom, že McGregor se konečně přihlásil k antidopingovému testování USADA. Dalo se předpokládat, že Conora uvidíme v akci zhruba půl roku poté, což je povinná doba testování před nástupem do klece.

Conor McGregor podle všeho už plnohodnotně trénuje a na sociálních sítích vyzval kdekoho, oficiální zprávy o jeho zápase ale nikde. Až doteď. Dana White konečně něco málo naznačil v rozhovoru pro ESPN.

„Od té doby, co jsme oznámili Conorův návrat, lidé neřeší nic jiného. Tak moc má tento člověk vliv. Neustále se mě na něj ptáte a já doteď neměl páru, co vám na to říct. Ale teď už mám lepší představu,“ připustil Dana White.

Spekulovalo se o tom, že by to Conorovi mohlo vyjít tak akorát na jubilejní třístý turnaj organizace, který by měl proběhnout v dubnu. Na druhé straně by se UFC možná vyplatilo tyto dvě samy o sobě důležité události oddělit, byť by šlo pro Conora o dvojnásobně velkolepý návrat.

„Conor to nestihne v březnu ani dubnu, na turnaj UFC 300 to zatím nevidíme, ale počítáme s ním na léto. Pokud jde o místo, je jasné, že tak velký návrat si zaslouží něco zvláštního,“ připustil White. „Třeba Dallas, Texas Stadium? Nemůžu to zatím oznámit oficiálně, ale je to jedna z možností, o které se teď bavíme,“ prozradil.

➤ Čtěte také: Procházka vs. Rakić. Rýsuje se Jiřímu další bitva? Míč je teď na straně UFC

Conor si hodlá znovu dojít pro nejeden pás šampiona, prvně by si to měl ale rozdat s Michaelem Chandlerem. Je jisté, že UFC plánuje McGregorův návrat velmi pečlivě a chystá se svou megastar uvést ve velkém stylu. Jak bude tato akce vypadat, se zatím můžeme jen domýšlet, ale aspoň už máme lepší představu o tom, kdy se jí zhruba dočkáme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tom Aspinall

Jon Jones ostře pálí do Aspinalla: Nemáš ani jednu výhru nad legendou, vyčítá mu

V UFC vzniká velmi zajímavá rivalita. Šampion těžké váhy, Jon Jones, si na sociálních sítích otevřel ústa na držitele prozatímního titulu,...

Jamahal Hill

Jamahal Hill skončil v base. Bývalý šampion je obviněný z domácího násilí

Na Jiřím Procházkovi nenechal nit suchou a teď si brousí zuby na Alexe Pereiru.🏆 Jamahal Hill bohužel ale využívá své síly i tam, kde by...

Khamzat Chimaev si opakovaně dobíral Jiřího Procházku

Dominantní, ale zákeřný? Trénink není zápas. Chimaev by se hodně divil, myslí si trenér Stach

Respektovaný grapplingový specialista Jan Stach se stal teprve nedávno součástí trenérského týmu Jiřího Procházky. Během krátké chvíle se...