Jon Jones ostře pálí do Aspinalla: Nemáš ani jednu výhru nad legendou, vyčítá mu

V UFC vzniká velmi zajímavá rivalita. Šampion těžké váhy, Jon Jones, si na sociálních sítích otevřel ústa na držitele prozatímního titulu, Toma Aspinalla. Ten se následně vytasil s překvapivou reakcí.

Tom Aspinall Foto: Profimedia

Jones kritizuje Aspinalla a posílá mu jasný vzkaz

Podle mnohých nejlepší MMA zápasník všech dob se zase jednou připomněl. Jona Jonese evidentně pořádně dopálilo, když čerstvý prozatímní šampion Tom Aspinall navrhl, aby mu byl pro neaktivitu vinou zranění odebrán šampionský pás. Fenomenální „Bones“ se ale svému sokovi veřejně vysmál.

„Všichni ví, že jsem aktuálně nejlepší těžká váha. Myslím si, že na základě zranění měl být zbaven titulu, tak to běžně chodí. Nechápu, proč se tak nestalo,“ uvedl nedávno Aspinall v podcastu Michaela Bispinga

Jones po několika dnech přispěchal o peprnou reakcí: „ Již 15 let čelím absolutně nejtěžší konkurenci, kterou tento svět může nabídnout. Během kempu na obhajobu titulu jsem utrpěl vážné zranění, které si poprvé v kariéře vyžádalo operaci. Nyní jsou tu nováčci, kteří požadují, aby mi sebrali titul, a znehodnocují moje úspěchy.

Nemáš žádnou výhru nad legendami, žádnou obhajobu titulu a už teď si myslíš, že můžete zavolat Whiteovi a říkat mu, jak má postupovat. To je k smíchu. Za svou 15letou kariéru jsem viděl tolik kluků, kteří měli být novými hvězdami a nestalo se tak. Vždy byl jen jeden Jon Jones, na to nikdy nezapomeň.“

Tom Aspinall tento tweet následně okomentoval slovy: „Máš pravdu. Promiň Jone“. Strohá odpověď má ovšem evidentní nádech ironie. Jon Jones se zranil těsně před jejich listopadovým duelem v New Yorku. Utržená šlacha, která spojuje prsní sval s kostí, si vyžádala operaci a fighter s rekordním počtem titulových obhajob bude dlouhé měsíce mimo hru.

Brit Tom Aspinall mezitím získal titul prozatímního šampiona těžké váhy, když na UFC 295 v Madison Square Garden nedal šanci Sergei Pavlovichovi a tvrdě ho knockoutoval v prvním kole. Dá se ale čekat, že se v budoucnu dočkáme sjednocujícího zápasu Jones vs. Aspinall o nesporného krále těžké divize. Řada odborníků i fanoušků se shoduje, že Aspinall má na to, Jonese při vzájemné konfrontaci porazit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...